Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9187 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
Péntek, és szombat délután-este próbáltam azt a bizonyos feszkót kiadni magamból, hát csobbantam pár kört, de teljesen kiidegelt a játék...

Az, hogy Atago-val minden lövésem talál, de egy hajszálnyit nem esik le pl. Cleveland hp-ja 3 sorozat után, az nem semmi...
Legalább 6x dobott ki úgy a játék, hogy rányomtam a Csata gombra, és abban a pillanatban a bejelentkező kép fogad, kib@szottul felcseszett...
Aztán én megyek Cleveland-el, körülöttem 5 hajó, de mindenki engem lő, amikor csak félig lógok ki a hegy mögül, a csapat meg SEMMIT nem csinál, nem is lövik az ellent, de nekik semmi bajuk, engem szarrá lőttek...

Azt hiszem mára már be se lépek a game-be, inkább megiszom a maradék borocskámat, szarok az idegre... hihetetlen dolgokat produkált a játék, már lassan szarabb, mint a WOT, pegig azt hittem nem lehet űberelni... már látom; LEHET !!! :( :(
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja sandorati által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9188 Írta: Samy70
Samy70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nyugi Attis!

Egy cég.... :cheer: :cheer:

Samy

sandorati írta: Péntek, és szombat délután-este próbáltam azt a bizonyos feszkót kiadni magamból, hát csobbantam pár kört, de teljesen kiidegelt a játék...

Az, hogy Atago-val minden lövésem talál, de egy hajszálnyit nem esik le pl. Cleveland hp-ja 3 sorozat után, az nem semmi...
Legalább 6x dobott ki úgy a játék, hogy rányomtam a Csata gombra, és abban a pillanatban a bejelentkező kép fogad, kib@szottul felcseszett...
Aztán én megyek Cleveland-el, körülöttem 5 haó, de mindenki engem lő, amikor csak félig lógok ki a hegy mögül, a csapat meg SEMMIT nem csinál, nem is lövik az ellent, de nekik semmi bajuk, engem szarrá lőttek...

Azt hiszem mára már be se lépek a game-be, inkább megiszom a maradék borocskámat, szarok az idegre... hihetetlen dolgokat produkált a játék, már lassan szarabb, mint a WOT, pegig azt hittem nem lehet űberelni... már látom; LEHET !!! :( :(

A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 11 hónapja #9189 Írta: hangya7204
hangya7204 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nos már én is ott tartok hogy befejezem ezt a játékot :angry: Engem csata közbe hajlamos kidobálni,és mire visszalépek,vagy kilőttek vagy égek,vagy már alig van HP-m :(
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9191 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És enyit a csapat társakrol copy.com/I6gfgnSofPSNU9D3

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9193 Írta: Roli36
Roli36 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen velem is elő szokott fordulni hogy körbe vesz jó pár hajó és szinte tehettetlen az ember.Ha rombolóval vagyok ahol tudok besegíttek.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Roli36 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9195 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ti vissza tudtok lépni kidobás után? Nekem benyögi, hogy nem lehet elérni a szervert. Akkor nekem abbamarad a játék aznapra, esetleg később megpróbálom újra, de ha ez este történik meg, ilt a napi küldi is megvan, akkor már nem erőlködök.

Oldalmegjelenítési idő: 0.460 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.