Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9222 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Kicsit lenyugodva:
4 bukta, 2 győzelem, ilt vonKurz szakaszmeghívásának visszautasítása (pihenni kellene).

Első Köning csatámban:

Én kérek elnézést, hogy képtelenek voltak eltalálni olyan 0:45-ig, mikor 1 lövéssel lenullázták a hp-mat (egyik wyo volt szemből)

Másik csatában vele meg kiálltam ,egy St Louis+Derzki+Furutaka+ a végén 2 bombázó ellen:

Csak kicsit szedtek szét, 3-as amcsinak citadellát AP-val természetesen nem tudok lőni, HE-vel meg se próbáltam inkább lőni. A végén pár sebzés még befut, de kevesebb credit jön be, mint az előtte lévőből, a célpontok tierje miatt (2x t3, 1x t4, 3x t5)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9229 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
lol
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Benign_Wolf33 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9259 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hello!

Nem vagy ezzel egyedül...ma...9 meccs...9 bukta...8as csatahajó..... Az idétlenek
mentek mindenfelé...a bázist talán ha 2 alkalommal védték meg...no comment.....
Lassan ott tartok...hogy feladom...az egyik csatában...7 sorozat lövés...egyetlen
patron talált...elgondolkodtató........
Létezik egy másik játék...Steel Ocean...le is szedtem hamar...és be kell valljam...
potenciális a különbség.......elképzelhető hogy átpártolok oda........

Több
8 éve 11 hónapja #9264 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma vettem észre, hogy van újabb aislan pack (27-ei) és tömörítő pack. Természetesen a textúrással gond van a kikötőben a színek terén. Holnap találhatóm ki, mely része a hibás a csomagnak...

Több
8 éve 11 hónapja #9265 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ma végre elértem a 10-es rangot, de sajna nincs VI-osnál nagyobb hajóm, hetes sem lesz manapság. Azért a 10-ért adhattak volna valami nyereményt, az a hülye zászló nem ér semmit.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9272 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szólóban csatában 7 vereség zsinórban most itt felrakom a két uccsó csatát.
Amit nyertünk volna azt nem nyerük meg mert kedves csapattárs top tierben AFK kázot végig. És pont az az egy hajó kellet volna, hogy megnyerjük ...

A másiknál meg a csapat minimum 98% -a retardált volt véletlenül sem mentek volna resetelni csak az egy csatahajó aki az élen végzett egyedül nem volt semmi esélye. :dry:

Továbbra is hangot adok annak, hogy nem igaz, hogy minden különösebb következmény nélkül megteheti a gerinctelen csúszómászó féregje, hogy csak berakja csatába a hajóját és kilép és az összes többi csapattársnak ezzel elcseszi a játékát!!!

És itt számon lehet kérni a WG-t ugyan akkor miért van- e féle opció, hogy fel lehet jelenteni amikor az ég egy adta világon semmi olyan következménye nincs a dolognak, hogy egy életre elvegye a kedvét- e féle gerinctelen cselekedetektől mert ezeket a játékosokat nem lehet más jelzővel illetni mint, hogy gerinctelen!
(Abban is kételkedek, hogy bármi féle leg aprobb következménye is van annak, ha fel van jelentve itt eggyáltalán!)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja geotigris9 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.442 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.