Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
8 éve 11 hónapja #9197 Írta: Roli36
Roli36 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Engem nem dobál le a szerver csak bizonyos idő után kilép!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9198 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Roli36 írta: Ilyen velem is elő szokott fordulni hogy körbe vesz jó pár hajó és szinte tehettetlen az ember.Ha rombolóval vagyok ahol tudok besegíttek.

... a saját csapattársak vettek körbe, ott uszikáltam közöttük, és csak, és kizárólag engem lőtt az ellen.... úgy értettem, hogy körbe vettek vagy 5-en, és sz@rtak segíteni lőni az ellent... nem is értem... :angry: :ohmy:

Több
8 éve 11 hónapja #9199 Írta: Roli36
Akkor csak hasonló a történet!Mondjuk ha csata hajóval vagyok hiába akarnák segíteni lassú a betöltési ideje,Rombolóval azért szeretek menni legtöbbet gyors,fordulékony,De van hogy én is sz..a vagyok de segítenek legtöbbször,Elején egyszemélyest játszottam taktika szempontjából,De nem mindig jön be,Mos próbálok fedezékből támadni ha nincs közelbe senki a csapatból,Amúgy sokszor van az hogy elindul a játék és nincs semmi a közelbe de már lő a semmire!Csak felhívja magára hamarabb a figyelmet,Ezek a gyerekek csak bohóckodnak,Viszont nem mindig jó egy helyen tömörülni se mert lehet saját csapat társad torpedóz ki véletlenül.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
8 éve 11 hónapja #9201 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a rangsorolt csata mód is szörnyű, jó lenne, mert több kreditet és xp-t hoz, de hogy 4 nap alatt, a 12 helyről visszaestem a 15-re, mert kb. egyet lépek előre, de aztán kettőt vissza. Annyi az idióta, semmi csapatjáték, megáll a hegy mögött szorosan, aztán várja, hogy az ellenfél az ágyúja elé hajózzon, azt jóvan, ennyit tesz hozzá a csatához. Anno, mikor kezdődött ez az egész csatamód, az alsóbb osztályokban jobb csaták voltak, de úgy látom, minél magasabbra próbálok jutni, egyre több a hülye.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9206 Írta: Roli36
Én ezt rombolóval szoktam mivel vékony a hajó jó az a meglepi nekik hidd el,Aztán utána tolom neki teljes gőzzel hogy ki ne lőjenek meg torpedózom akit érek lehet az bármekkora hajó cikázva persze,De nekem se jön be mindig,Ha meg úgy meg sérül a hajó hogy belassul már nyomom is a ködöt és az még másnak is fedezék.4 és 5 szintű hajóim vannak
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Roli36 által.

Több
8 éve 11 hónapja #9218 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem már! Nagato 23k sebzéssel bukta, New Mexico 40k sebzéssel bukta, Isokaze 50k sebzéssel bukta. Miért nem engedik, hogy nyerjen az ember?!

Már 4. napja a pocsék csatáknak. Komolyan, lassan visszamegyek wotba, ott hamarabb kapocs nyertes csatát, rövidebb idő alatt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.472 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.