Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 6 órája #9156 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Édes istene, miért NEM LEHET LECSILLAGOZNI EGY NYAMVADT HAJÓT 3 NAPJA?! Nagatoval bármit, azaz bármit csinálok, bukta. Most mentem 93k-s kört, majd egy 30k-sat, utóbbiban egy Atagonak az oldalát lövőm, max 2000 sebzés, a végére benyögött egy 5k-t, ha én lettem volna, akkor meg 3 citadella is lett volna.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 6 órája #9158 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Édes istene, miért NEM LEHET LECSILLAGOZNI EGY NYAMVADT HAJÓT 3 NAPJA?! Nagatoval bármit, azaz bármit csinálok, bukta. Most mentem 93k-s kört, majd egy 30k-sat, utóbbiban egy Atagonak az oldalát lövőm, max 2000 sebzés, a végére benyögött egy 5k-t, ha én lettem volna, akkor meg 3 citadella is lett volna.

Majd ha mész egy gagyi kört, ahol szinte nem csináltál semmit - azt megnyeritek.. Nekem is ezt csinálja 3 napja :D

Több
9 éve 3 órája #9161 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Egy szimpla, kibaszott hétvégi játéknap (és ez csak egy része, a nap többi meccse is ilyen).

Rangsorolt csatáknál 12-es szintről 15-ösre estem vissza. Persze az is érdekes, hogy egyik csatánál utolsónak maradt 1-1 new mexico, ellennél 22 000 Hp, nálunk 40 000 Hp, lehet találgatni, hogy 1 v. 1-ben, 5-8 Km-en belüli párharcban ki nyert. Csapattárs sebzése 1-2000 Hp, ellen BB sebzése 5-10 000 Hp folyamatosan. Kicsit sem látszik, hogy a WG eldöntötte, ki fog nyerni.
Mellékletek:

Több
9 éve 2 órája #9162 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
3. meccsre meglett, megy a topicjába, és az Örömködőbe is B)

Csak idegesített, hogy kb 10 csata kellett lecsillagozni egy gépet, wotban is volt és lesz is részem (tiger2 pl), csak ott egy csata nem 10-15 percig tart, hanem max 5 percig)

Több
9 éve 1 órája #9165 Írta: tyer82
tyer82 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az még jó, ha csak 10 csata kellett :)
Az ember ne bassza fel az ilyen csaták után magát:

Az ember belegebedhet, semmit nem ér az egész.... Itt a tudás nem sokat ér már, szerencsén múlik a csata kimenetele, semmi mástól.
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #9179 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Dühöngő
rank 3
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.