Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 napja #9080 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez mi ? :D
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 napja #9082 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
CBT-s felvételeken láttam ilyent. Wows MM, sokkal random, mint a Wot MM :silly:

Édes istenem 3 istenverte órát szántam erre a nagy semmiért! 1 normális győzelmem volt, meg talán 2 bukta, ahol tudtam is csinálni
1. győzelem Köninggel: ez volt normális
2. Myokovalé volt, de 10k sebzésem se volt! Nem fogok nekirohanni egy tirpitz+pepsi+new orleans trionak Myokoval.
3. Fuso: gondoltam nyugtatós kör lesz, Ocean map, Zone csatamód. 12k sebzésem volt, mikor befoglaltuk a zónát -.- Azt a jó :sick:

Több nem volt, Nagato bukta, Mutsuki bukta, többivel nem mentem, így is széttép az ideg. Nem tudok úgy gondolni erre, hogy csak egy játék, akkor érzi jól magát az ember, ha nyer. 50% winrate-tel nem lenne bajom, de iylenek után nem tudok mit mondani, felhúzza magát az ember, mert bármit, BÁRMIT csinál, lesebez 80k-t, vagy csak nézi a tengerparti házakat, az eredményen nem változtat.

Mondnaám, hogy mennék wotozni, de az se nyugtatós játék :side:

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 napja #9083 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Három csata allat felbaszot agyilag,pedig a Nagatoval lötem két citadellát. Ugyhogy elmentem Falloutozni :)

Több
9 éve 1 napja #9084 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Dühöngő
Röhej, de komolyan. Néha nyerek egymás után 5-6 csatát, máskor meg összejön 10 bukta. Már olyan a statom, hogy félek megnézni, mert csak idegesít. Amíg nem jött a német ág (és a csodás Karlsruhe) addig 50% felett voltam, most meg... Szerintem akkor történt valami az mm-el.

Több
9 éve 1 napja - 9 éve 1 napja #9091 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tessék a mai nap mérlege képekben. Kitett a szopatással a random csatákban is rendesen a játék. :angry: Ami jó csata lett volna az egy - két győzelemből az sem jó igazán .... és abszolút nem vagyok elégedett vele az öt hajó dacára sem ,mert lehetett volna sokkal jobb is. :dry: Sajnos így nem érzem elég jónak sem, hogy visszajátszás legyen belőle esetleg. :( Kiemelt köszönet/dicséret jár a csaptársnak Wolfinak mert jól tette dolgát! (Wolfinak - Még lesz hozzáfűzni valóm a csatához mert elrontottam valamit ami csak később tudatosult csata után meg így most visszapörgetve a csatát fejben. De majd ts-en megdumáljuk.)

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 napja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 napja #9099 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő

Justice írta: Röhej, de komolyan. Néha nyerek egymás után 5-6 csatát, máskor meg összejön 10 bukta. Már olyan a statom, hogy félek megnézni, mert csak idegesít. Amíg nem jött a német ág (és a csodás Karlsruhe) addig 50% felett voltam, most meg... Szerintem akkor történt valami az mm-el.

Tudom, ez a stat dolog sok mindenkit "flusztrál", és idegesít... ez így is fog maradni sokáig...
én csak hétvégente játszom, szigorúan.
Hétköznap lánykámnak suli, délután haza, lecke, segíteni anyának, stb. Lenne nagy ordibálás, ha nekiállnék hajókázni...
A hétvége marad, és az is csak azért, hogy kikapcsolódjak az egész héten felgyülemlett munka-ideg-feszkó levezetése miatt...
Én a WOT-ban is "tojtam" a stat-ra, nem az eredményekért játszottam, itt meg pláne... élvezem a győzelmeket, persze idegel a bukta csata, de előkapok egy másik hajót, oszt uzsgyi... amíg jólesik...
Statot a saját nyugalmam érdekében nem is nézem, érzem a csatákban, hogy tudok-e hasznos lenni a csapatnak, vagy nem vagyok jó formában...

Nem a stat nyújtja a feeling-faktort, az csak egy adott állapotra alkalmas információ...

Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.