Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8209 Írta: mrzed72
mrzed72 válaszolt a következő témában: Dühöngő

VIZIKANDÚR írta: Ezekhez a negatívumokhoz csak annyit szeretnék hozzáfűzni,hogy a dia vetítés kutya füle volt ehhez képest amit produkált tegnap...Törülgetnem kellett a monitoromat a sok nyáltól... :angry: :sick:

Fagyinak, vagy p*ncinak nézted? :silly:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete mrzed72 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Justice

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hete #8212 Írta: Samy70
Samy70 válaszolt a következő témában: Dühöngő
3 bukó után na végre jött egy győztesnek látszó meccs, már kezdtem örülni mikor úgy kib@szott a játék, hogy vissza sem tudtam már jelentkezni. Az egészben csak az a poén, hogy a frissitést reggel 4-re ütemezték ez meg este 10 után volt... :angry: :angry:

Samy

Nasgotrah írta: Tegnap nem tudom még kinek volt ilyen problémája EU szerveren de a szigetes pályák játszhatatlanok voltak.

A lövedékeink 80% felrobbant félúton mintha sziklának ütközött volna.

Annyira nem volt értelme így a játéknak hogy két meccs után már léptünk is lefelé....

Több
9 éve 3 hete #8215 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagy nehezen (uninstall, registry clean, stb) felmegy ez a szar, sima update lefagyott, minden további nélkül adnak egy rohadt nap prém-et, amit nem tudok kihasználni, és nem én szabályzom, mikor akarom felhasználni, és még ez a kib@szott játék is lefagy, amikor belépne csatába...
rohadjon meg minden patch, és az is a jó televert qrva anyjával együtt, akik ezt csinálják...

A hétvégi játék is ugrott.... lóf@sz sem fog ezzel idegeskedni már megint... :evil: :evil: :evil:

Több
9 éve 3 hete #8216 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nálam elsőre letöltődött és települt. Most próbálgatom a MOD-k közül mi megy és mi megy.. a levesbe.

Több
9 éve 3 hete - 9 éve 3 hete #8218 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő

tyer82 írta: Nagyon úgy látom, ha az accon rajta van a szopóág, bármit tehetsz, csak néző vagy a játékban, nem ér semmit. A cv-k repülő századai totál randomban mennek, mikor mit sikerül elérniük. Ha japo vadásszal támadom amcsi torpedó és bomba vetőit, a század felét legalább leszedik, fordított helyzetben persze nem ez van. Teljesen mindegy, milyen felállásban megyek, ha úgy adja a játék az 1 japán vadász századdal is szépen aprítom az ellent, ha meg nem adja be, akkor a 3 század is kevés, pillanatok alatt ledarálják....
De ugyan ez igaz a többi hajóra is. Van olyan időszak BB-vel, mikor meccsenként legalább 2 citadella is van és sebez rendesen, máskor meg hába van 40-50 találatom is, alig sebez (sokszor a lövésenkénti átlag sebzés 500-800 Hp, ami siralmas)

Dettó én is ezt írtam valahol feljebb...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hete Alex0303 által.

Több
9 éve 3 hete #8219 Írta: Alex0303
Alex0303 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jajj, most nézem, ez most 2500 MB-os frissítés?
Ekkora itt még nem volt.

Oldalmegjelenítési idő: 0.389 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.