- Köszönetek: 305
leopardusz írta: ha nem haragudtál meg, meg nem is értettél félre semmit, miért van mindegyik mondatod végén felkiáltójel? Sztem azt érthette félre...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
geotigris9 írta: Én kiemelném balról - jobbra 4. oszlop 1. két képességet is. Nem tudom, hogy mennyire lennél sikeres rombolóval pl. "hatodik érzék" képesség nélkül. meg az alatta lévő képesség is igen hasznos, hogy előbb észleled a torpedókat.. Szerintem.
Kénytelen voltam menni az egyik rombolóval minden skill nélkül jó pár csatát, hát meg kell mondjam nem volt egyszerű hatékonyan játszani úgy. Ugye nem volt hatodik érzék sem ami szerintem a legfontosabb 1. képesség.
Nagyon is számít, hogy milyen a legénység. Nem mindegy, hogy 22/6 képesség már meg van pl. itt nálad vagy nincs. Igen meg az is hasznos tud lenni és életmentő a 3. oszlop 4. képesség. ...
Az egy dolog, hogy nem minden skill-t lehet jól ezzel a hajóddal érvényesíteni és csak kis plusz nüanszokat adhat hozzá a csatához, de sokszor ezen a kis dolgokon múlik a sikeres végeredmény is.
És nem azért írtam még az elején amit írtam, hogy utána kis litániákat írjunk egymásnak utána, de most már mindegy.
Ha nem harakszól én most már lezárnám a "pinduri" kis eszmecserénket ebben a párbeszédben.
Óóó az ilyenekre immunis vagyok. Proxizgathat, regelhet új emaileket, regelhet újra itt, az ő ideje megy el vele, nekem meg csak egy gombnyomásTzimisce írta: és nem elvenni a kedvét az egésztöl.
Ez igaz.Jacktor írta:
Óóó az ilyenekre immunis vagyok. Proxizgathat, regelhet új emaileket, regelhet újra itt, az ő ideje megy el vele, nekem meg csak egy gombnyomásTzimisce írta: és nem elvenni a kedvét az egésztöl.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.