Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6456 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő

leopardusz írta: ha nem haragudtál meg, meg nem is értettél félre semmit, miért van mindegyik mondatod végén felkiáltójel? Sztem azt érthette félre... ;)

Megszokás!!!! :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6457 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Dühöngő

geotigris9 írta: Én kiemelném balról - jobbra 4. oszlop 1. két képességet is. Nem tudom, hogy mennyire lennél sikeres rombolóval pl. "hatodik érzék" képesség nélkül. meg az alatta lévő képesség is igen hasznos, hogy előbb észleled a torpedókat.. Szerintem.

Kénytelen voltam menni az egyik rombolóval minden skill nélkül jó pár csatát, hát meg kell mondjam nem volt egyszerű hatékonyan játszani úgy. Ugye nem volt hatodik érzék sem ami szerintem a legfontosabb 1. képesség.
Nagyon is számít, hogy milyen a legénység. Nem mindegy, hogy 22/6 képesség már meg van pl. itt nálad vagy nincs. Igen meg az is hasznos tud lenni és életmentő a 3. oszlop 4. képesség. ...

Az egy dolog, hogy nem minden skill-t lehet jól ezzel a hajóddal érvényesíteni és csak kis plusz nüanszokat adhat hozzá a csatához, de sokszor ezen a kis dolgokon múlik a sikeres végeredmény is.

És nem azért írtam még az elején amit írtam, hogy utána kis litániákat írjunk egymásnak utána, de most már mindegy. ;)

Ha nem harakszól én most már lezárnám a "pinduri" kis eszmecserénket ebben a párbeszédben. :lol:

Hatodik érzék meg van. Az láthatod is. Ha megnézed a képen, akkor láthatod hogy mennyi xp-t kell összeszedni ahhoz hogy 1 skill össze jöjjön! Nem keveset! Nem szabad csak úgy gondolkodni hogy ez is kell, meg az is! A legfontosabbakat szabad csak, mert késöb a legjobb skillek, amik 4.és 5. szinten vannak hónapokat kell játszanod majd a kapitánnyal, mert olyan sok xp-kell! IGEN, késöbb szeretném azt a skillt amit említettél a torpedók közelebbi spotolását, mert a Shimakazék ellen 10 tierben nagyon kellene, de azt majd csak utoljára! Ami HIBÁSAN van bent nekem ami 2 skill pontot elpazaroltam és nem fontos, az a skil ami azt jelzi hogy felém lőnek! Teljesen felesleges felrakni a 6. érzék miatt!!! Semmi értelme de tényleg!
Minden más skill, amit látsz közelező a japcsi DD-nek!!! :D Persze jól jönne még a gyújtás skill, de nem létszükséglet.
A Sikeres végeredmény a hajód tulajdonságainak megfelelően a hylezte kihasználáson múlik, a türelmen, stb... Nincs is másod amivel sikeres lehetsz! A skillek nagy része abban segít, hogy menekülj amikor szükséges, rejtőzkődés, figyelmeztető skillek, vagy állapt megovó skillek! nekem ezek vannak fent, de ezek kőtelezőek is a Japcsi DD-nek!!!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Czipczi által.

Több
9 éve 1 hónapja #6462 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő

Tzimisce írta: és nem elvenni a kedvét az egésztöl.

Óóó az ilyenekre immunis vagyok. Proxizgathat, regelhet új emaileket, regelhet újra itt, az ő ideje megy el vele, nekem meg csak egy gombnyomás ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Több
9 éve 1 hónapja #6472 Írta: Tzimisce
Tzimisce válaszolt a következő témában: Dühöngő

Jacktor írta:

Tzimisce írta: és nem elvenni a kedvét az egésztöl.

Óóó az ilyenekre immunis vagyok. Proxizgathat, regelhet új emaileket, regelhet újra itt, az ő ideje megy el vele, nekem meg csak egy gombnyomás ;)

Ez igaz.

Több
9 éve 1 hónapja #6474 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Azért van stílusa, nem lehet kezdő a "szakmában". ( Jacktor007 ) :)

Több
9 éve 1 hónapja #6476 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Néha az az érzésem hogy a Tirpitz csomagban benne volt az Islands of Ice nevű pálya is.Majdnem mindig ide tesz vele,én meg gyűlölöm azt a pályát....

Oldalmegjelenítési idő: 0.467 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.