Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 1 hónapja #6488 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
el van az már döntve régóta ... az Euro felé vezet minden út ...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6498 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezek a CV-k...
Kicsit felemásan állok hozzájuk, csak Hoshom van, de néha kínnak érzem a csatákat, főleg mikor 2 cv is van, ebből legalább egy 1 szinttel van felettem, pl mint itt:

Simán ledarálták a gépeimet, nagy eséllyel zuiho volt.
utána meg...

Dühöngök, mert döntetlen :woohoo: 3 hajó süllyedésben halt meg, első Kongou volt, medál is járt érte, többi csak úgy elsüllyedt, végén maradt 1 hordoz meg egy bb, de lejárt az idő, és csak 1 torpedó osztagom volt, vadászgépek nem tudják megtámadni a hajókat... (alt lerakással meg nem mentem sokra, érdekes szögekbe akarta volna ledobni a torpedókat)

Több
9 éve 1 hónapja #6500 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Meg kell szokni, hogy CV-vel máshogyan kell játszani. leginkább - bár nem szeretek - a sakk jut róla az eszembe. Igencsak előre kell gondolkodni, nagyon figyelni az ellenfél lépéseit és arra idejekorán ellenlépéseket tenni.

Itt nem kell annyit figyelni a célkeresztet. Ha már addig sikeresen el jutottál, hogy bombát, torpedót tudsz veszteség nélkül oldani, akkor jól taktikáztál. Az ellenfél CV kapitánya bénázott, nem figyelt, telefonált, stb.

Mentem ma két csatát Independence-vel. Gyakorlatilag nem kerültem dobási helyzetbe. Mindkét esetben az ellenfélnél jelentős légi fölény volt, a nagyobb mennyiségű vadász miatt.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6502 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mi a **************** van ma?
7/5 vereség - ma bűn rosz játszani semmi, de semmi nem jön össze... :pinch: :pinch: :pinch: (A két győzelem csak szakaszban sikerült ma. :dry: )

jut eszembe! - Volt olyan is, hogy le tudtam volna még hozni a csatát döntetlenre, de 1 másodpercel az az (( 1 ))a játék idő lejárta elött befoglalták a bázist!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6504 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Dühöngő
És valahogy ez a frissítés is nem jó - valahogyan idegesítők lettek számomra a hajóhangok is és már megszoktam, szerettem használni "elsődleges célpont" jelzőt is. Jó volt, hogy rádión jelezte többieknek mi újság! Most kitalálták ezt a "sok" funkció bill. parancs vackot! Itt is van az elöbb említett parancs bill. persze hangosan csak [strike]1* [/strike]szól (az új hangja ennek sem jön be nekem) aztán csak a chat felütetlen, ami így egy nagy rakás ganaj mer nem ér semmit! Szóval ami jó volt azt ki vették én igazából nem vettem észre semmi pozitívumot az új frissítésben. (És ezt most nem az öt vereség miatt írtam igazából van ilyen, hogy nagyon pehhes nap ez most teljesen az hajózás terén!)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6505 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó lesz ez. Egy hét és megszokja mindenki. Gyakorlatilag vesztes csatákat mentem magam is. Sikerült olyan csapatokba kerülnöm, akik csak tébláboltak a pályán.

Meg sem merem kockáztatni, hogy valami fontos MOD hiányzott a számítógépükről és így már egyáltalán nem is volt olyan jó dolog játszani.

Mióta elolvastam azt a szösszenetet az Aimbot-ról, árgus szemekkel figyelem az ellenfelet.

Oldalmegjelenítési idő: 0.537 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.