Technikai problémák

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11627 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Igen, experience...
amikor tegnap előtt újra lett telepítve a winfos meg volt alaplap csere az alaplap kicserélése után javult meg a gép (persze szerintem azért mert ugye a friss windowsban ujra kellett telepíteni a videokari driverét is. Csak azt nem értem, hogy mitől működött egy napot az új konfig rendesen. Lehet, hogy a videokari szűzen telepítve még nem tartalmazza azt a valamit, ami később belaggoltat? Lehet, hogy ez a valami csak később kerül automatikusan letöltésre? Akkor viszont talán az automatikus frissítés kikapcsolása lehet, hogy megoldja a problémát....????

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11636 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Más nem tudja tesztelni... ez már rajtad múlik!

Több
8 éve 10 hónapja #11648 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Távolítsd el az Experience driver csomagot mindenestül. Újraindítás után ha a Windows Update-ben elindítod hogy keressen frissítést elvileg felajánlja majd, hogy talált videokártya drivert azt telepítsd.
Vagy az Nvidia oldalán kikeresed a kártyádhoz való drivert és ott körülötte van egy olyan hogy "régebbi vagy béta driverek" opció. Keresd ki az ezelötti "WHQL" végzödésüt. Az az Experience nélküli kell hogy legyen (ezt telepíti a Windows Update is).

Próbálgasd pár napig, majd írd meg mi lett az eredmény.
Drukkolok.

Több
8 éve 10 hónapja #11934 Írta: PurpleMuffin
PurpleMuffin válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Sziasztok!

Van egy kisebb problémám ami, durván nem de azért mégis zavaró. A kikötőben szétesik időnként a kép. Konkrétan közelebb jön a part bele a hajóba és hasonló finomságok. A menü illetve beállítási fejlesztési ablakokkal semmi gond csak a hajó és a mögötte lévő háttér. Valaki valami ötlet? (lecseréltem a vga drivert de semmi javulás nem volt)

Több
8 éve 10 hónapja #11936 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Esetleg egy képet tegyél fel. Néha egy kép ezer szónál többet mond.

Több
8 éve 10 hónapja #11954 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Nem tudtam hova írjam.

Gondoltam más figyelmét is felhívom rá, ugyanis az én számítógépem érintett benne és valószínűleg elég rosszul jövök majd ki belőle. Egy újabb erőltetett Windows 10 frissítésről van szó. Nem a legjobb magyar oldalról linkelek, de a lényegen nem változtat (többnyire úgyis csak google translate-tel dolgoznak).
A cikk:
www.hwsw.hu/hirek/55041/microsoft-window...el-amd-qualcomm.html

AMD
AMD APU használókat érintő rész a Bristol Ridge-röl, ez angolul van.
hexus.net/tech/news/cpu/80038-amd-bristo...kaveri-refresh-2016/
De a lényeg, akinek AMD A10-7850K van vagy régebbi maradhat Win7/8/8.1-en. Akinek 7870k az kérdéses még-elég összetett a kérdés, akinek ennél is újabb annak kötelező lesz Win10-re váltani.

Intel
Az Intelről is kerestem valamit, bár régebbi hír, frisset hirtelen nem találtam, ez is angolul.
wccftech.com/14nm-kaby-lake-intel-launch-delayed-2016/
Aki idén vásárol új notebook-ot az az új Intelbe belefuthat, akkor viszont figyelni kell a gép összes komponensére, nehogy gondok akadjanak frissítéskor.

Konklúzió:
Nekem pl problémás lehet ha frissítenem kell, ugyanis a globális körökben problémás Intel WiFi van az asztali gépemben alaplapon. Ugye ez a márka okozott bajokat anno Win8-ról 8.1-re frissítéskor is sokaknak. Emulációs környezetek ide vagy oda 10-es alatt, többek között ez is problémás lehet ha 10-esre kell frissíteni. Ugyanis lehet, hogy az AMD processzorom egy újabb, de az alaplap egy kicsit korábbi(nem sokkal) viszont az meg az új rendszerben nem lesz támogatott. ITX alaplapokat meg sajnos nem adnak ki minden héten zsákszámmal, föleg nem olcsón(amikor vettem volt 2 lehetőségem, plusz importra várni meg imádkozni nehogy sérüljön és drágábban).
Ha megy akkor megy, ha nem akkor nem, mondja a Microsoft és mossa kezeit, mutogat a hardware gyártókra.

Rövidre akartam fogni, ezért raktam spoiler-be. Akit érdekel a téma az olvasson utána, de esetleg egy probléma elemző/megoldó eszmecserére is vevő vagyok akár más "csatornákon" is. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.247 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.