Technikai problémák

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11516 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Csak ha előre "telepített gép", akkor nem tudom, hogy ezt a pucolgatást az OS sel is megcsinálhatja-e...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja ledgeri által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11519 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
A laptop alján van egy szines hologramos matrica (mint egy zárjegy) ami tartalmazza a Windows kulcsot.
Ezt a kulcsot beírhatja torrentröl szedett telepítöbe is, onnantól kezdve a Windows legálisan hitelesítve van.
A garancia pedig a hardware-re van nem a software-re. Rakhat rá Ubuntu-t is és utána is javítják ha baj van.
Ha kifogásolnak valahol valamit akkor ott csak lusták és lehúzósak, nem akarnak foglalkozni semmivel csak pénzbegyüjtéssel.
Szóval vagy matrica kell hogy legyen a gépen, vagy helyreállító lemez mellékelve. Így szabályos csak elötelepített gépet árulni. (vagu software garanciát kell az eladó helynek adnia).

Több
8 éve 10 hónapja #11520 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Így van! Illetve, ha garis, bolti, új és előre van telepítve, akkor az is érdekes, hogy "a superantispyware-t lerántottam, talált is kb 400 fertőzést, eltávolítva mind, a probléma nem oldódott meg:(" ! Mivel csak a wows van a gépen, akkor valami nagyon nem oké a feltett operációs rendszerrel. (de mondom, nem értek nagyon hozzá)

Több
8 éve 10 hónapja #11532 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Doktoruur írta: Így van! Illetve, ha garis, bolti, új és előre van telepítve, akkor az is érdekes, hogy "a superantispyware-t lerántottam, talált is kb 400 fertőzést, eltávolítva mind, a probléma nem oldódott meg:(" ! Mivel csak a wows van a gépen, akkor valami nagyon nem oké a feltett operációs rendszerrel. (de mondom, nem értek nagyon hozzá)

Én inkább azt a 400 találatot tartom furcsának. Lehet nem is olyan szuper az az antispyware.
(marketing- sikeresség egyik szabálya: termék nevében nem található minöségre utaló jelzö, a szuper- best- ugyanolyan reklám értékü mintha azt irtuk volna hogy legrosszabb-sz@r-, ezzel rögtön alsókategóriásítjuk az adott terméket)
Szerintem csak "parasztvakítás" nem volt azon egy sem, csak így akarja hogy fent tartsd a gépen, hogy reklámozzon/adatot gyüjtsön, esetlege maga a program egy szépen összecsomagolt adware kupac.

Több
8 éve 10 hónapja #11535 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Technikai problémák
vírusirtó:
2-4 hónápja az egyetemi koli fénymásolójából sikerült felszednem egy vírust pendriveon. Szerencsére egy ne mtúl kártevőt, hisz a pendrive tartalmát egy rejtett mappába rakta, ami még mindig jobb, mint ha valamit csinált is volna (saját hülyeségből így is elúszott egy régebbi adatsor...). Ismerős tanácsára Eset Smart Securityt raktam fel, amivel sikerült rendesen kiirtani. Avastot nem javasolt, nálunk a régi gépemen ette a netet, miközben wotoztam, mostani laptopon meg nem néztem meg. Ezen Avira volt, de sokra mentem vele, mert 1 éve nem müködött. Igaz, hogy az Eset se frissít, mert 1 havi próba verzió volt, de így is kiírja, hogy blokkol valamit néha.

Azért egy adwcleaner futtatást én csinálnék, nem túl nagy progi, telepíteni se kell, gyors keresésre és irtásra jó.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11540 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Pl vírusírtónak Bitdefender fél éves, teljesértékü promóció keretében. Csakhogy ne egy tört legyen, és ne egy "herélt" ingyenes.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja ledgeri által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.259 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.