Technikai problémák

Több
8 éve 10 hónapja #11577 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Hogyan derült ki?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #11578 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Mesi0 írta: Sziasztok! Alplap csere oldotta meg a problémát ;) Köszönöm nektek a segítőkész hozzá állást. Találkozunk a tengeren!;) M.

Örülök, hogy meg lett hibát kiváltó alkatrész! :)
És mi halt be lapon kiderült pontosan?

Nekem az előző alaplapomat az áramszünet tette lapátra teljesen pedig jó kis lap volt és még csak nem is volt öregecske a sors iróniája, hogy volt UPS /szünetmentes táp/ csak már egy ideje be voltak halva aksik benne így a kérdéses időben nem tudta tenni a dolgát.
Konklúzió a probléma megelőzés mindig olcsóbb és egyszerűbb mint a ténylegesen bekövetkezett káresemény orvoslása!

Még egy személyes megjegyzés sok nem lokalizált hiba a PC-k terén az áramszünetekre vezethető vissza. Ott is az a legrosszabb ami-kor az áram többször elmegy és rögtön visszajön. (akár 1 szekundumnyi idő alatt pl. 2 szer is) Sok a számítógépekben a nagyon érzékeny alkatrész főleg az áramingadozásra. A kérdéses esetben nálam akkor vagy fél tucatszor elment az áram sorban egymásután rövid időn belül és visszajött. Aztán olyan volt, hogy a Windows-t olyan 20 perc elteltével töltötte be és teljesen maradt is ilyen lassú idővel még jobban lelassult aztán már be sem töltött...
Új lapot vehettem. :dry:
Szóval érdemes használni UPS- t (Jó aksikkal!) asztali gépnél, laptopnál meg ott a beépített. Itt fenti esetben nem tudom mi volt a gond, (új volt valószínűleg szóval nem ez) de nálam az áramszünet nyírta ki az alaplapot. Tehát ha valami rendkívüli beazonosítatlan hibajelenség felüti a fejét a PC-n könnyen meglehet az áramszünet későbbi következménye valamelyik hardveregységben.

Vagy minimum túlfeszültség védős elosztott/hosszabbított azt ildomos használni, de az nem véd áramszünettől maximum csak amikor visszajön az áram és ez által keletkezett esetleges pillanatnyi túlfeszültség tüskétől védhet meg. (Ami nem feltétlen nagy de az alkatrészek megérezhetik "áldásos" negatív hatását.) Meg persze a közeli/távoli villámcsapás által keltett tüskéktől a túlfeszvédőn feltüntetett áramerősségig.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #11580 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Mesi0 írta: Sziasztok! Alplap csere oldotta meg a problémát ;) Köszönöm nektek a segítőkész hozzá állást. Találkozunk a tengeren!;) M.

A lényeg, hogy meglett a hiba forrása. Irány a tenger! Hajóra fel! ;)

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11588 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
miután végig próbálgattam a felmerült ötleteket jött a régi módszer, windows újratelepítés, külső hálókártya telepítés, alaplap csere...

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11602 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
új fejlemények, ma este újra lagg hegyek, a wows szervert megpingelve milliárdos ms értékek...azt hiszem ez a játék nekem ez ennyi volt::(
pedig az új alaplappal tegnap este gond nélkül lőttem 4-5 kört akadás nélkül...

Több
8 éve 10 hónapja #11603 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Mesi0 írta: új fejlemények, ma este újra lagg hegyek, a wows szervert megpingelve milliárdos ms értékek...azt hiszem ez a játék nekem ez ennyi volt::(
pedig az új alaplappal tegnap este gond nélkül lőttem 4-5 kört akadás nélkül...

Pingeld újra, készíts képernyöképet róla, szolgáltatónak küld és kérdezd meg, hogy erröl tudnak-e.

Oldalmegjelenítési idő: 0.258 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.