Technikai problémák

Több
8 éve 10 hónapja #11473 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Ez azért már nem semmi.

Gyakorlatilag üresen futó gépnek hatalmas késleltetése van.

Tegyél már meg még valamit. Azt a kábelt, amivel a játékgéppel csatlakozol, nem lehetne átcserélni egy másik kábelra? Esetleg, ha van otthon egy másik UTP kábel tegyél azzal is egy próbát. Másra nem tudok gondolni, mint kábel, vagy hálózati kártya problémára. A kábel gondot hamar ki lehet küszöbölni egy másik kábellel. Ha meg háló kártya probléma van (és ugye új a gép) akkor meg vissza kell vinni a boltba és panaszkodni, mert gond van, orvosolják minél hamarabb.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11474 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Az előbbihez csatlakozva esetleg a kotra- laptopot rá lehetne dugni arra a káblere, ezáltal a modemtől a bemenetig szűrhetőek a dolgok...

Magamat javítva meg feladat kezelő, és nem ütemező... :blush:

Több
8 éve 10 hónapja #11479 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Próbáld ki másik géppel is ugyan ezt a mérést, ha tudod akkor a játékot is.

Az a 400 spyware találat is túl sok, túl gyanús. Vírusirtót telepíts, valami próbaverziót egy fizetösböl, vagy egyiket a legnagyobb nevü ingyenesböl. A spyware keresöt távolítsd el legalább a vírusirtásig. Majd kikapcsolt internet mellett futtass egy teljes keresést, minden fájlt és fájl kiterjesztést vizsgáljon át.
Avastnál tudom hogy lehet, biztos van másikaknál is, de egy rendszer-betöltöt is ellenörizz vele. Magyarul valami Boot-idö keresés vagy Bootoláskori/Rendszerbetöltö ellenörzés.

Fontos, ne legyen a neten a gép olyankor.

Ha nincs eredmény akkor fizikai gond lesz. Kábel vagy gép.

Több
8 éve 10 hónapja #11480 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Üdv Mindenkinek!

Én egyszer jártam úgy, hogy sikeresen beszívtam egy vírust, ami keményen felzabálta az internet hozzáférést. (Bár, ez átlagos használatnál nem igazán volt érezhető)
Letöltöttem számos víruskeresőt, de nem javult a dolog, mivel a gép már fertőzött volt, és a vírus volt olyan "okos", hogy a telepítéskor a vírusirtót is megfertőzte.

A megoldást, a fontos adatok elmentését követően, a "Format C:" hozta meg.
Természetesen utána Winfos szűz telepítése következett. A legelső progi, ami ez után felment, a vírusirtó volt, kihúzott hálózati kábel mellett. Majd újraindítás hálózati kábellel, hogy a vírusirtó indítás után azonnal tudjon frissíteni. Minden más program csak ezt követően.
Minden elmentett adatot, egy alapos vírusellenőrzés után használtam csak. Azóta nem volt ilyen gondom. (AVG ingyenes változatát használom most.)

• Mesi0
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #11483 Írta: Mesi0
Mesi0 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Kedves Trucker39!

A kábellel nem hiszem, hogy gond lenne. Ugyan az a kábel, amivel ha nem a "játékgép" megy, akkor a rooter van uplinkelve a laptopnak. A laptop meg ugye 1-20 közötti ms-el végig kommunkiálja az egész utat a wows szerverig.

Lehet, hogy próbaképen beteszek egy hálókártyát a masinába...

Köszi,
M.

Több
8 éve 10 hónapja #11484 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Mesi0 írta: Kedves Trucker39!

A kábellel nem hiszem, hogy gond lenne. Ugyan az a kábel, amivel ha nem a "játékgép" megy, akkor a rooter van uplinkelve a laptopnak. A laptop meg ugye 1-20 közötti ms-el végig kommunkiálja az egész utat a wows szerverig.

Lehet, hogy próbaképen beteszek egy hálókártyát a masinába...

Köszi,
M.

Szia!

Nem vagyok egy guru, de ha nem a hálókártyával van a baj, akkor én a következőt csinálnám:

Egész gép lepucol és új oprendzser fel. Ajánlom a win 8.1-et (biztos sokan nem értenek velem most egyet). Gyors, jó a memóriakezelése, hatékonyan használja a processzort és a rendszermemóriát is. Legnagyobb hibája amit felhoznak fórumokon: "szarul néz ki", "nincs start menü" stb... Szerintem ez bőven elhanyagolható, főleg ha csak játékra használod. Remélem megoldódik a probléma!

Üdvözlettel:

Doki

Oldalmegjelenítési idő: 0.298 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.