Technikai problémák

Több
8 éve 10 hónapja #11955 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Technikai problémák
GJ MS, Intel.
Tavalayi laposom van 8.1-gyel, ahol vettük, ott rakták rá a rendszert, szóval nem fogom tudni felfrissíteni a 10-esre, de a halál akarja a meglévő, működő rendszerét egy újabbra rakni, ami nem rég jött ki.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #11994 Írta: PurpleMuffin
PurpleMuffin válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Trucker39 írta: Esetleg egy képet tegyél fel. Néha egy kép ezer szónál többet mond.

Több
8 éve 10 hónapja #11996 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Esetleg itt próbálj állítani valamit, hátha.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12011 Írta: PurpleMuffin

Trucker39 írta: Esetleg itt próbálj állítani valamit, hátha.

Tudom én vagyok a hibás amiért nem írtam le, hogy kb mindent kibróbáltam amit beállítás terén lehet. Itt azután kértem segítséget, miután számos dolgot kipróbáltam a grafikai beállításban és újraraktam a vga drivert. Illetve megpróbáltam angol nyelvű forumokon informálódni hátha van valami. Szóval annak reményében írtam ide hátha valaki valós megoldással rukkol elő, nem pedig kézenfekvő dolgokkal. (Nem a UPC ügyfélszolgálatán vagy szervizes? Ott szoktak olyan szuper ötletekkel előállni, hogy ha nincs net akkor: -kapcsolja ki a routert illetve vissza.) :D Azért köszönöm, hogy legalább vetted a fárattságot és agyaltál rajta nekem. :) peace

A mai nap felbukkant valami: "Javítva egy probléma a kikötőben lévő grafikus objektumokkal kapcsolatban a mobil Nvidia kártyával rendelkezőknél." (szóval ha minden igaz holnap megoldódik a gond magától) :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja PurpleMuffin által.

Több
8 éve 10 hónapja #12014 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Nem vagyok ügyfélszolgálatos. Mint ahogyan te magad is írtad, így én is körülnéztem több helyen is és bizony nem nagyon fordul elő ilyen jellegű probléma. Biztosan azt is észrevetted, hogy a többi fórumozó sem szólt hozzá a témához. Nem azért mert lusták, vagy nem érdekli őket a dolog, inkább azért, mert ők sem futottak bele ilyen dologba.

Jönnének a további ügyfélszolgálatos kérdések, de gondolom, ezek sem annyira segítenek.

- Más játékban tapasztaltál-e hasonló gondokat?
- A játék kezdete óta tapasztalod ezt a hibát, vagy meghatározott ideje? Ha ez utóbbi, akkor kapcsolódik-e valami változás a hiba megjelenéséhez, Új patch, bármi változás a gépen, stb.?

Több
8 éve 10 hónapja #12016 Írta: PurpleMuffin

Trucker39 írta: Nem vagyok ügyfélszolgálatos. Mint ahogyan te magad is írtad, így én is körülnéztem több helyen is és bizony nem nagyon fordul elő ilyen jellegű probléma. Biztosan azt is észrevetted, hogy a többi fórumozó sem szólt hozzá a témához. Nem azért mert lusták, vagy nem érdekli őket a dolog, inkább azért, mert ők sem futottak bele ilyen dologba.

Jönnének a további ügyfélszolgálatos kérdések, de gondolom, ezek sem annyira segítenek.

- Más játékban tapasztaltál-e hasonló gondokat?
- A játék kezdete óta tapasztalod ezt a hibát, vagy meghatározott ideje? Ha ez utóbbi, akkor kapcsolódik-e valami változás a hiba megjelenéséhez, Új patch, bármi változás a gépen, stb.?

Csak ebben a játékban van ilyen hiba. Az nvidia vezérlő full grafikai beállítást javasol full hd-ben. Bent a csatában ezzel a beállítással 50fps körül van. A játék pár napja van fent azonal jelentkezett a hiba. Mondjuk úgy indítottam, hogy feltettem par modot (hajó ikonok, nagyobb hullámok, ilyesmi). Mivel első indítás után már megvolt a hiba ezért újratettem az egészet. Más helyre modok nélkül, a hiba maradt. Beállítások buherálása vga driver csere stb.

Köszönöm a segítőkészségedet.

Mint írtam, talán a holnapi patch megoldja a dolgot. Ha nem akkor max ilyen marad. Igazából nem tudom nézegetni a kikötőben a hajót. Talán ennyi a max hátránya az egész dolognak. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.253 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.