Technikai problémák

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12017 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Reméljük akkor megoldódik.
(bár mikor AMD-röl írta a WG akkor nem sikerült megoldaniuk)

Én is agyaltam, de nem jutottam semmire ami nem kézenfekvő. Mertem abból kiindulni biztos próbálgattad már.

(Amúgy azért ajánlják a routert újraindítást, mert tényleg szokott működni, de ez már a lustaság hozzá nem értés a szolgáltatónál)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja AtuqShaman által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12025 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Annyira jutottam PurpleMuffin gondjával, hogy ha a frissítés után még mindig nem jó, próbáld meg a játékot újratelepíteni. Tudom furán hangzik, de nekem oldott meg már ez problémákat.

Utoljára akkor láttam ilyen grafikai problémát játék "lobbi"-ban, mikor Ubuntu alatt játszottam AMD kártyával és a lobbikban sokszor furcsaságok voltak, bár magában a játékban meg jó volt.
Furcsaságok alatt értsd, pl. World of Warcraft-ban a karakter páncélja rendesen látszódott de maga a karakter meg fejjel lefelé volt a karakterválasztóban/előszobában. Vagy karakter "töredezetten" látszódott csak, esetleg egyáltalán nem is. Frissebb driver javította ki ezt a bajt akkoriban.

SZERK.: Függőleges szinkronizáció ( Vertical Sync / V-sync kapcsolgatását is próbáltad gondolom)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja AtuqShaman által.

Több
8 éve 10 hónapja #12035 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Sziasztok, ugyan nem wows, de tudtok segíteni ebben a problémámban?

Potplayerben minden videó ilyen színevesztett lett, nem nyúltam semmihez programon belül. Gépen is csak annyi történt, hogy fontot telepítettem, fontoknak meg tudtommal nincs köze képmegjelenítéshez, mikor nincs is szöveg. Leszedtem, ccleanerrel letisztíttattam, újra raktam, nem változott semmi. Protable verziót is felraktam, ugyanaz a gond. Előbb KMPlayert raktam fel, de azon is megjelent ez a gond. Media Player Classic-kal nem jelentkezik a gond, de nem szeretem ezt a programot használni.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12057 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Az asztali gép mellett van egy ilyen lapos link , amin egyszerűen nem tudok játszani, mert már a menüben 90-100 fokos minden mag, ha elkezdek játszani, akkor meg 5 perc után lekapcsol :unsure:

Más játékok, Wot, Sc2, Diablo 3 simán mennek órákon át

Valakinek valami ötlet, hogy mitől pörög ennyire a processzor ? :huh:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Sith7 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12060 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Technikai problémák

Sith7 írta: Az asztali gép mellett van egy ilyen lapos link , amin egyszerűen nem tudok játszani, mert már a menüben 90-100 fokos minden mag, ha elkezdek játszani, akkor meg 5 perc után lekapcsol :unsure:

Más játékok, Wot, Sc2, Diablo 3 simán mennek órákon át

Valakinek valami ötlet, hogy mitől pörög ennyire a processzor ? :huh:

Az a laptopod önvédelme a kritikusan magas hőmérséklet miatt és mi előtt teljesen megfőne az egész és marandóan károsodnának az alkatrészek lekapcsolja magát. (jobb esetben)
Laptopoknál a hőfok sokszor max. terhelésen vagy közel ahhoz kritikus mértékben megnő az elégtelen hűtés következtében. Lévén sok alkatrész nagyon kis helyre be van zsúfolva légáramlás minimális/vagy nincs is az alkatrészeknél.

Elvileg sokkal nem pöröghet jobban a CPU mint másik említett játékoknál csak maga a nagyobb játékteljesítmény miatt lehetséges.
A WOWS meg szerintem a eleve nagyon / nagyobb teljesítményigényű játék a többihez képeset!

A szóba adott esetben magas hőmérséklete tovább emelheti a hőfokot bent a laptopban, ha a léghűtésnél esetleg minimálisan is akadályozva van a levegő útja. (levegő beömlő vagy kiömlő nyílások)

Amit tehetsz ami segíthet laptopnál, hogy kisebb legyen benne a hőfok:

Mindent amit írtam csak saját felelősségre, ha nem vagy biztos a dolgodban kérj meg valaki hozzáértőt, szakembert!

Ha viszonylag nagyon meleg van a szobában csökkented a hőt - lejeb veszed a hősugárzót ami van ezzel is kicsit csökken a gépben a hőfok értelem szerűen.

Kikapcsolsz háttéralkalmazásokat amire játék közben nincs szükség, de mivel ezek is futnak a háttérben plusz CPU terhelés ami plusz hő termelés is.

Leveszed a játék felbontását - kisebb hőt termel a VGA játék alatt

Beszerzel a laptophoz kiegészítőként aktív hűtős tartó padot.
(Ha nem sokat segít rá esetleg leveted a laptop alsó burkolatát, hogy jobban hűtse a laptopot. Mert könnyen bele lehet ez után nyúlni a belső alkatrészekhez. Ilyen esetben figyelni kell rá, hogy a belső alkatrészek nem érintkezhetnek még véletlenül sem idegen tárgyal!

Ami sokat segíthet még, ha levegő sprayjel vagy kompresszorral és egy finom ecset segítségével, kifújatod a port a háttőbordákról, nyílásokról, ventilátorról, mert a porréteg szigetel és akadályozza a levegő útját rajta. (Ehhez szét kell szedni.)

Esetleg részleges megoldásként porszívót is használhatsz, de nagyon nem ajánlom. (Itt akár a burkolatot sem kell megbontani.)

Ami már komolyabb főleg ha már több éves gépről beszélünk a hűtőpaszták cseréje ahol van . (CPU, VGA stb.) Mert ezek idővel kiszáradt hatnak idővel veszítenek a hőátadó kepésségükből és így is csökken a hűtési potenciál.

Esetleg lecseréled egy másikra a laptopot ami már kóser a WOWS-hoz is.

Most így hirtelen ennyi jutott eszembe remélem segítettem. ;)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 10 hónapja #12063 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Technikai problémák
Köszi a kimerítő választ, a felbontás már le van véve, ennél lejjebb nem szívesen venném, meg azért ez nem egy Pentium 2 -es laptop, azért bírnia kellene ... főleg, hogy a többi játékban megy csont nélkül

Emiatt nem is igazán érzem azt, hogy le kellene cserélnem B)

1 éves a gép, de portalanítva nem volt, és mivel 2-1 év garancia van rá, nem szívesen szedném szét ...

Azt hittem a játékon belül van valami , ami nagyon pörgeti a dolgokat .. .mivel a többi játékban szépen megy, és azért egy 2v2 SC2 meccs, 200/200 -as unitokkal, 4 embernél, nem hinném, hogy könnyebb feladat lenne a processzornak + vga - nak

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.