- Köszönetek: 445
Grievous írta: vírusirtó:
2-4 hónápja az egyetemi koli fénymásolójából sikerült felszednem egy vírust pendriveon. Szerencsére egy ne mtúl kártevőt, hisz a pendrive tartalmát egy rejtett mappába rakta, ami még mindig jobb, mint ha valamit csinált is volna (saját hülyeségből így is elúszott egy régebbi adatsor...). Ismerős tanácsára Eset Smart Securityt raktam fel, amivel sikerült rendesen kiirtani. Avastot nem javasolt, nálunk a régi gépemen ette a netet, miközben wotoztam, mostani laptopon meg nem néztem meg. Ezen Avira volt, de sokra mentem vele, mert 1 éve nem müködött. Igaz, hogy az Eset se frissít, mert 1 havi próba verzió volt, de így is kiírja, hogy blokkol valamit néha.
Azért egy adwcleaner futtatást én csinálnék, nem túl nagy progi, telepíteni se kell, gyors keresésre és irtásra jó.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!
Én egyszer jártam úgy, hogy sikeresen beszívtam egy vírust, ami keményen felzabálta az internet hozzáférést. (Bár, ez átlagos használatnál nem igazán volt érezhető)
Letöltöttem számos víruskeresőt, de nem javult a dolog, mivel a gép már fertőzött volt, és a vírus volt olyan "okos", hogy a telepítéskor a vírusirtót is megfertőzte.
A megoldást, a fontos adatok elmentését követően, a "Format C:" hozta meg.
Természetesen utána Winfos szűz telepítése következett. A legelső progi, ami ez után felment, a vírusirtó volt, kihúzott hálózati kábel mellett. Majd újraindítás hálózati kábellel, hogy a vírusirtó indítás után azonnal tudjon frissíteni. Minden más program csak ezt követően.
Minden elmentett adatot, egy alapos vírusellenőrzés után használtam csak. Azóta nem volt ilyen gondom. (AVG ingyenes változatát használom most.)
Doktoruur írta: Így van! Illetve, ha garis, bolti, új és előre van telepítve, akkor az is érdekes, hogy "a superantispyware-t lerántottam, talált is kb 400 fertőzést, eltávolítva mind, a probléma nem oldódott meg:(" ! Mivel csak a wows van a gépen, akkor valami nagyon nem oké a feltett operációs rendszerrel. (de mondom, nem értek nagyon hozzá)
Szia! Szuper, gratulálok!Mesi0 írta: Sziasztok! Alplap csere oldotta meg a problémát Köszönöm nektek a segítőkész hozzá állást. Találkozunk a tengeren! M.
Jó hír.Mesi0 írta: Sziasztok! Alplap csere oldotta meg a problémát Köszönöm nektek a segítőkész hozzá állást. Találkozunk a tengeren! M.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.