Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja #7103 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Tudom már sokan unjátok,hogy panaszkodok a játékra,megnéztem a játék minimális rendszer követelményét,4100 procit ír,nekem 4000 volt benn mikor a másik videót csináltam,meg egy jó darabig játszottam a játékkal,mikor hogy sikerül,eljutottam odáig,hogy sikerül beszereznem egy 5000 procit,de amint látjátok aki megnézi a videót valami más gondja van a játékkal,a mostani csata alatt 2x dobott le a szerver,ismétlem magam a WORLD OF TANKSNAK semmi baja az játszható de ez nem.Egyszerűen nem tudok rá megoldást, 20megás netem van.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #7119 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Ohh, hát ilyen technikai problémát igazoló videókat nem rakok ki :)
A csatából kidobálásnál én inkább a neted pillanatnyi megszakadására gondolnék (érzékeny rá a wows).

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7150 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Megjeleníti a játék a csatában valahogyan a fekete listás játékost? (mint pl. wot-ban) És ha igen hogyan egy kép jó volna róla. Csapatgyilkost azt láttam pinkes-rózsaszínell jelölte.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7151 Írta: geotigris9
Válasz - marcusnak

Úgy nézem az FPS nagyon alacsony lehet egy erősebb VGA megoldaná a problémát.
Vagy még jobban levenni a grafikai teljesítményt.
Érdemes lenne még játék futtatása alatt megnézni a CPU hány százalékon megy, mert ha már 100% eléri a terhelés bizony akadozhat (szinte biztosan) a játék is. A Windowsnál érdemes lenne néhány nem lényeges háttéralkalmazást/szolgáltatást kikapcsolni (pl. aero szolgáltatás stb.)így csökken a CPU terhelése. Találsz a neten ilyen programokat is vagy utána lehet nézni szakcikkeben és az által kikapcsolni csak azt amit szabad különben behalhat a rendszer is csak óvatosan! Nálam pl. régi PC. minden ami nem szükséges ki van kapcsolva a Windowsban.

(szerk.: lehet probléma még a gyenge rossz minőségű tápegység is azt is érdemes lenne megnézni egyébként mimnél régebbi a táp annál gyengébb a teljesítménye is az elöregedő kondenzátorok kapcsán főleg)

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7152 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Szia geotigris9!
Köszönöm,hogy foglalkozol a témával,próbálok válaszolni a kérdéseidre ahogy tudok,az írod kellene egy jobb videokártya,nekem a gépben egy AMD Radeon HD 7700 1 GB-os.A másik azt írod,levenni jobban a grafikai teljesítményt.minden alapon van,vagy ha volt rá lehetőségem ki kapcsoltam,egyedül a felbontás van 1280x1024 ha jól emlékszem.A CPU rövidítés az bocs a tudatlanságért,de nekem nem mond semmi,nem tudom mi az.A windowsba bele nyúlni nem nagyon merek,egyszer valami úgy el állítottam a gépen,hogy elment a net,és újra aktiválni kellet a modemet.A tápot is írod tavaly vettem bele egy újat.
Ezt nem tudom tőlem kérdezed-e,de ha igen nem tudom mire gondolsz így hirtelen.
"Megjeleníti a játék a csatában valahogyan a fekete listás játékost? (mint pl. wot-ban) És ha igen hogyan egy kép jó volna róla. Csapatgyilkost azt láttam pinkes-rózsaszínell jelölte."
Azt el is felejtettem le írni van mikor lemegy az FPS 1-2-re akkor is ki szók dobi a szerver,de az ritka,inkább ez jellemző a hajó elején,és a végén habossá válni a víz,van mikor vízfal keletkezik,és megáll a hajó onnantól irányíthatatlan.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja marcus által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7154 Írta: geotigris9
válasz - marcus

"A CPU (angol: Central Processing Unit – központi feldolgozóegység) más néven processzor ill. mikroprocesszor". - Tehát a proci
:lol: terhelését nézd meg mikor megy a játék az nem jó ha 100% megy mert akkor torlódás van az információ(k) feldolgozásával ami bizony játékban akadást eredményezhet. De nem tudom milyen procid van pontosan, lehet korábban írtad, de én csak most olvastam amit írtál.

Az első bejegyzés az nem kimondottan neked szántam ezért nem világos számodra és ezért nem csatoltam a nevedet sem hozzá. Igen cheat rendszer nem jelzi sajnos kinek szánod a kérdést (csak ha idézetet használsz) ezért írtam a nevedet a mondandóm elejére.

forrás: gepigeny.hu/
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.413 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.