Csak egy gyors kérdés...

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6755 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
1. Ugyanúgy vissza kell képezni.
2. Oda már nem kell xp, és mivel nincs a kapitánynak gyorsított képzés, így nem sok értelme külön azzal menni jelenleg. Alapban elit lesz, igen, de csak kredit-égető, ezért játszanak fent nagyon kevesen jelenleg. Elvileg majd erre lesz jó a klános dolog, hogy motiválják a népet fentebbi tieres játékra.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6796 Írta: Get200
Get200 válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Néztem, hogy felkerült pár napja egy Arpeggio rész, ami a két mozifilmet kötné össze. Most vettem észre, hogy, ha a méreteken ne mváltoztattak, akkor a Yamato-osztály (Musashi) és Kongou-osztály (Hiei), magsaságilag majdnem megegyezik és a pagoda kinézetében sincs túl nagy különbség

(igen, azok ott rakéták, igen, épp "dokkol")

Ez mi? És milyen két filmet köt össze? :)

Több
9 éve 1 hónapja #6800 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Arpeggio manga alapján készült, vagy inkább készült volna egy 12 részes sorozat, amit el is adtak, csak a mangából pár dolgot átemeltek, majd origin (eredeti, mangától független) lezárást kapott. Ennek folytatása két film. Egyik lemezen pár hónapja jelent meg, aminek a fele az évad összefoglalása, másik fele új jelenet. A másik film meg most megy mozikban, annak a lemez megjelenése min fél év, de inkább egy év. Annak talán az elejét adták le most tv-be, hogy csábítsák a népet :D

Igaz, hogy semmi történelmi hűség nincs benne, leszámítva a hajók alapját (festést ne vegyük bele), meg sci-fi, de jó olvasgatni, vagy azt látni, ahogy egy hajó elsüllyed egy tengeralattjáró miatt egy nagy robbanás mellett :evil:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6803 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés
Kicsit gondolkodtam a kapitányi képzésen és nem vagyok biztos benne, hogy megéri nagyon magas szinten a kapitány átképzése.

Nézzünk egy példát: Most a Nagato kapitánya 102.000 xp-nél jár. Amennyiben most átraknám az Amagiba és kiperkálom a 200k-t, akkor 51k kell, hogy minden skill 100%-os legyen. Jelenleg 12 pontja van a kapitánynak

Találtam egy táblázatot, ami szerint ha én egy teljesen új kapitányt teszek be, akkor 53k xp-ből 11 pontot szedek össze. Sőt! 12-t, ha rááldozom a 10.000 creditet. Viszont, itt akkor rögtön aktuális lesz 100%-on a skill. Mindegyik.

Itt a táblázat: [url=http://http://forum.worldofwarships.asia/index.php?/topic/6928-your-commanders/][/url]

Mi a véleményetek?
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Doktoruur által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6806 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
53k xp-ből csak 8 pontot szedsz össze: link (alul, Skill Progression)
Amit te néztél, a következő ponthoz szükséges xp (9-ről 10 pontra).
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Jacktor által.

Több
9 éve 1 hónapja #6808 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Kérdés

Jacktor írta: 53k xp-ből csak 8 pontot szedsz össze: link (alul, Skill Progression)
Amit te néztél, a következő ponthoz szükséges xp (9-ről 10 pontra).

Látom, köszi. Akkor marad az átképzés. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.357 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.