Csak egy gyors kérdés...

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #6809 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
Nekem nem rémlik tragikusnak az átképzés a 200K-s kredittel. Most pl. 11 pontos kapitányt képeztem át, 18500 xp kellett, emlékeim szerint, az nem olyan sok. Nálad nem 53K az átképzés, és annak a fele kell 12 pontnál 200K befizetéssel? Ráadásul ha van prémium hajód, abból szépen lehet faragni kapásból, annál ugye nem él a málusz, és az új hajón is ad 50%-ot . (Ok ez a skillek zöménél kb. mintha nem is lenne) Szerintem inkább csak az a kérdés, meg akarod -e hagyni a hajót, vagy sem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja #6813 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Természetesen a kapitányi átképzésnél arrafelé "terelgetik" a játékosokat, hogy magasabb szinten Doublon-ért képezzenek át.

Több
9 éve 1 hónapja #6842 Írta: tibi144
tibi144 válaszolt a következő témában: Kérdés
Helo!
Most mik az ,,OP,, hajok?(majdnem tankot írtam) :lol:

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6845 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Lássuk csak, Minekaze VOLT, most volt kisebb nerfje. Cleveland CBT-n VOLT, azt írták, hogy azóta kicsit másabb lett. Murmanskot mondják jónak, többet keresel azzal az ötös hajóval, mint egy hetessel prémmel :silly:
Omaha-t lehet mondani jónak, Kuma-t, North Carolina talán, New Mexico se lehet rossz.

OP-t nem tudok mondani, Kitakami az VOLT, de csak a rendszerfájlok közt maradt meg, tech tree móddal meg lehet nézni néha napján, hogy néz ki :whistle: (egy Kuma 10 torpedó vetővel, amik asszem 3 torpedót indítanak egyszerre, vagy ötöt, szóval OP volt)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6848 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Tessék OP. Tirpitz Ha azt akarod, hogy szinte mindig győzelem legyen össze kell állni hárman(csak szimplán jó játékos) ezzel a hajókkal és állandóan 50% fölötti lesz mindig a túlerőtök átlagosan nézve. (A többieknek meg játszhatatlan, élvezhetetlen a játék! Magyarul szar!)
Tehát csak pénzkérdés lévén "ingyenes" játék ugyebár... :huh: (A reklám szerint!)
Vagy igazából így lenne...:ingyenes a játék *(bizonyos korlátozásokkal részletek a játékban, ha már felinstalláltad.)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja geotigris9 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6849 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
És lehet számolgatni..
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.347 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.