Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja #7188 Írta: marcus
marcus válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok!
Csináltam ping tesztet,külön amikor nem volt elindítva semmi annak az értéke 22,akkor is csináltam egyet amikor a kikötőbe voltam annak az értéke 25,és csata közben is 21,kb: 6500 játékos volt fent.A videó kártyával kapcsolatban igazad van mert HD 7770,a dobozon ír valamit 1 GB GDDR5.Amit leírtál alkatrészeket,ezeknek az ára,új vagy használt alkatrészek lehetnek?
Ha jól gondolom az írásotokból kevés a gépem hozzá.Annyit szeretné nektek mondani,köszönöm az időtöket amit rá fordítottatok,hogy nekem segítsetek,és válaszoljatok a kérdéseimre,és kívánom nektek ha szeretitek ezt a hajós játékot,és jól fut a gépeteken,legyetek benne szerencsések,és érjétek el benne az az eredményt amit szeretnétek.
Azaz igazság én megvoltam róla győződve,hogy a gépem jó hozzá,mert 4100-as procit ír,nekem 5000-res van amit előtte ír azt nem szoktam figyelni.
Valószínű ez a játék sem menne a gépemen igaz?
ARMORED WARFARE
Operating system: Windows Vista/7/8/10 (x32), Windows Vista/7/8/10 (x64)
Processor: Intel Celeron E3400 @ 2.60GHz
RAM: 2,0 Gb
Video card: NVIDIA GeForce 9500 GT 512 MB

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 1 hónapja #7190 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Kérdés
Amiket írtam, ez új, érdemes nézelődni használt alkatrészes oldalon. Alaplap+proci+ram szokott egyben lenni, úgy azért lényegesen olcsóbb. A videókártyád biztosan elég lenne. És az amd-k olcsóbbak fajlagosan picit, viszont ahhoz nem értek.
Megnéztem az ARMORED WARFARE gépigényét, szerintem próbálkozz meg vele, kicsit vékony ott is a processzor, de egy próbát megér. A WG játékaival alapvető gond, hogy nem nagyon vannak optimalizálva, ezért kell a nagy számolási igény, az AW-t nem ismerem.

Több
9 éve 1 hónapja #7191 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Kérdés
Íme hogy a CPU-d milyen pontszámot kapott ( link ):
Athlon 64 Dual Core 5000+ | 1.482 pont
Szerinem ez a ludas, mivel pl. egy Intel G3258-nak már 4000 pontja van (19k Ft).
Egyszerűen régi a CPU-d, így az architektúrája, utasításkészlete is (nem szabad csak az órajelet nézni). Ha nagyon frissíteni kell, akkor i3-at semmiképp nem ajánlom. Vagy G3258 (19k) vagy i5 (45k). A G3258 nagyjából i3-ig gond nélkül felhúzható (de WoT/WoWs-hoz nem kell), fele olyan árból (Z-s alaplap 15k körül van hozzá).
A VGA-ról nem találtam túl sok mindent, de szerintem azzal nem kéne gondnak lenni.

Több
9 éve 1 hónapja #7192 Írta: djbundy
djbundy válaszolt a következő témában: Kérdés
sziasztok!
mennyi ideig vagyok még felspotolva egy lövés után, ha kívül vagyok az ellenséges hajók látóköréből.
köszi

Több
9 éve 1 hónapja #7193 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Úgy tudom, a WoWs-ban -eltérően tankos megfelelőjétől, itt nincs késleltetett spot, magyarán amikor nincs spot, el is tűnsz. Ezért fura, mikor egy romboló "villog" a füstfelhőben.

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #7194 Írta: djbundy
djbundy válaszolt a következő témában: Kérdés
valamennyinek kell lennie, mert lövéskor ugye láthatóvá válsz (romboló), de nem csak egy pillanatra. 10-20mp-re tippelek, de ezt jó volna tudni pontosan.
a füstfelhőben azért villognak néha a hajók, mert nagy sebességgel ment az a hajó ami kieresztette azt és így nem lett elég sűrű a füsttakaró
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja djbundy által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.475 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.