- Köszönetek: 357
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Alap ágyúra 20 sec. Magyarul 20 sec-ig +3.6 km az észlelhetőséged, azaz kicsit több mint 10 km átlagban. Ha a légvédelmed lőtt, és P-vel letiltod, akkor azonnal eltünsz, amennyiben már nem lát a repülő alapban. Tehát ott nincs idő büntetés.djbundy írta: sziasztok!
mennyi ideig vagyok még felspotolva egy lövés után, ha kívül vagyok az ellenséges hajók látóköréből.
köszi
djbundy írta: valamennyinek kell lennie, mert lövéskor ugye láthatóvá válsz (romboló), de nem csak egy pillanatra. 10-20mp-re tippelek, de ezt jó volna tudni pontosan.
a füstfelhőben azért villognak néha a hajók, mert nagy sebességgel ment az a hajó ami kieresztette azt és így nem lett elég sűrű a füsttakaró
Cikk: A felderítés rendszer működésedjbundy írta: sziasztok!
mennyi ideig vagyok még felspotolva egy lövés után, ha kívül vagyok az ellenséges hajók látóköréből.
köszi
A felderítési távolságot mindössze 3 dolog befolyásolja:
A fő fegyverzet elsütése után a hajódnak 20 másodpercre megnő az észlelhetőségi távolsága (távolsági büntetés). A fedélzeti tűz eloltása és az AA fegyverzet letiltása (P) viszont azonnal megszünteti ezt a távolsági büntetést.
- tüzelés a fő ágyúkkal
- fedélzeti tűz
- AA (légvédelmi) ágyúk
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.