Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6743 Írta: sandorati
sandorati válaszolt a következő témában: Kérdés
Most, hogy ide is kreált a WG már pár patch-et, átálltunk "release" üzemmódba, akkor miért csak a 2x xp-bónuszt tuszkolja le a torkunkon?
Kérdés; mikor lesz pl. féláras a hajókra a felszerelés ???

Mert csinálhatna - persze ha nem is havonta - legalább negyedévente féláras akciókat...
sokkal többen vennének pl. "aranyat" átváltani, mert ugyi nem 2 hajó áll a nagy játékosoknál a kikötőben, hanem legalább 15-20...

Lassan kezd uncsi lenni a 2x szorzó, igazán válthatnának már... :whistle: :unsure: :unsure:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja sandorati által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: stevedoki

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6744 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Kérdés
Én abban bízom, hogy kikötő lesz akciós. Bár ez is milyen hülye név, inkább dokk kellene legyen. Na, szóval, most hogy két új ág is bekerül, remélem lesz annyi eszük, hogy a helyeket kicsit megakciózzák, illetve visszakerül a Tirpitz, esetleg Murmansk akciós lesz, ilyesmi. A játékos szám egész szép lett, lassan növekszik. Talán ez nem jár úgy, mint a WoW. Bár engem azért zavar a háttérben, hogy valamiféle aim mód mégiscsak működik.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja stevedoki által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, 1harckocsizó

Több
9 éve 1 hónapja #6748 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Néztem, hogy felkerült pár napja egy Arpeggio rész, ami a két mozifilmet kötné össze. Most vettem észre, hogy, ha a méreteken ne mváltoztattak, akkor a Yamato-osztály (Musashi) és Kongou-osztály (Hiei), magsaságilag majdnem megegyezik és a pagoda kinézetében sincs túl nagy különbség

(igen, azok ott rakéták, igen, épp "dokkol")

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #6750 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés
(Szerkesztve általam)

Ok. Köszönöm.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja zstorok75 által.

Több
9 éve 1 hónapja #6751 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv. - zstorok75

Az "Adminok Figyelmébe" rovatba írni szíveskedjék.

Több
9 éve 1 hónapja #6754 Írta: Nasgotrah
Nasgotrah válaszolt a következő témában: Kérdés
Sziasztok két kérdésem lenne :)

1. Ha van egy kapitányom akit már a kezdetektől fogva használok akkor ha pl most Fuso-ra van kiképezve de nem sokára átkerül Amagira akkor a Fusora ha arra akarom újra használni megint át kell képezni. Vagy lefelé amelyik hajókat használta már azokra nem kell újra képezni.

2. Tudom hogy nagyon messze vagyok tőle még de érdekel a dolog. A pl Tier X-es Yamato milyen Xp-t ad? Mert ha csak simát akkor nagyon értelme nincs vele menni max a kapitány skillekért meg az életérzésért :). Azért érdekel mert azon már ugye nem kell semmit fejleszteni meg ilyenek. Így azt egyből elit hajónak adja ? Vagy el kell érni valamennyi xp-t?

Köszi előre is :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.377 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.