- Köszönetek: 1467
from 24 August at 07:00 CEST until 31 August at 07:00 CEST (UTC +2).AtuqShaman írta: Meddig lehet gyujtogetni az angol cstahajos kuldire aminek holnap lesz vege? Reggel mar vege vagy estig lehet holnap?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
ledgeri írta:
from 24 August at 07:00 CEST until 31 August at 07:00 CEST (UTC +2).AtuqShaman írta: Meddig lehet gyujtogetni az angol cstahajos kuldire aminek holnap lesz vege? Reggel mar vege vagy estig lehet holnap?
mindig benne vannak a hírekben az ilyen adatok!
vonKurz írta:
BAGETT írta: Épp a Des Miones-nál tettem le végleg az AA felszerelésről meg a kapitányi skillekről is (akkor volt olcsó az újraosztás). Heteken keresztül nem tudtam számottevő pusztítást okozni repülőgépekben (mondjuk 20 felettit), cserébe még a pálya túlvégéről is engem lőttek a csatahajók. Ennek e teknőnek külön igényei vannak, nem lehet csak úgy nyílt terepen sertepertélni vele. A lőtáv növelő fejlesztést meg a fogyóeszközt meghagytam, az bőven elég elrettentésnek. Főleg úgy hogy amúgy is messze elkerülnek...
u.i.: nem minden kramanc lő ám el a max távolságra, például a Moskva légvédelmének nagy része 20mm-es és 45mm-es, ezek meg csak pár kilométeren zavarják a legyeket.
a Moskvának nincs jó légvédelme, kimondottan gyenge van, ellentétben mondjuk a Kutuzovval.viszont 8,2km-ről is tud segíteni valamennyit a szomszédoknak, az meg extrém sok, nagyon sok. és a Moskva jellemzően nem cirkáló lőtávról akciózik- közel vannak a csatahajók...
a DM/Atlanta és társaiban egyébként pont az a szivatás, hogy muszáj velük sziget mellől játszani, és nem látja a CV-s, csak amikor már késő. extrém poén ha sikerül füstfelhőben elbújni
csatahajók amugy általában nem lapulnak rá a szigetekre, igy ha őket akarja elkapni a Cv, át kellene mennie a zónádon, nem egyszerű...
BAGETT írta: Inkább akkor szokott előfordulni, ha a CV a rombolónkra pályázik és óvatlanul túl közel jön. De csak emiatt nem szerelem fel AA-ra a Des Miones-t. Másnak kell a hely és amúgy se könnyű játszani vele.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.