Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 8 hónapja #43096 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta: Meddig lehet gyujtogetni az angol cstahajos kuldire aminek holnap lesz vege? Reggel mar vege vagy estig lehet holnap?

from 24 August at 07:00 CEST until 31 August at 07:00 CEST (UTC +2).

mindig benne vannak a hírekben az ilyen adatok!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #43097 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

ledgeri írta:

AtuqShaman írta: Meddig lehet gyujtogetni az angol cstahajos kuldire aminek holnap lesz vege? Reggel mar vege vagy estig lehet holnap?

from 24 August at 07:00 CEST until 31 August at 07:00 CEST (UTC +2).

mindig benne vannak a hírekben az ilyen adatok!

Koszonom, figyelmetlen voltam.
Hat akkor nem lesz meg a harmadik zaszlo.

Több
7 éve 8 hónapja #43102 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

BAGETT írta: Épp a Des Miones-nál tettem le végleg az AA felszerelésről meg a kapitányi skillekről is (akkor volt olcsó az újraosztás). Heteken keresztül nem tudtam számottevő pusztítást okozni repülőgépekben (mondjuk 20 felettit), cserébe még a pálya túlvégéről is engem lőttek a csatahajók. Ennek e teknőnek külön igényei vannak, nem lehet csak úgy nyílt terepen sertepertélni vele. A lőtáv növelő fejlesztést meg a fogyóeszközt meghagytam, az bőven elég elrettentésnek. Főleg úgy hogy amúgy is messze elkerülnek...

u.i.: nem minden kramanc lő ám el a max távolságra, például a Moskva légvédelmének nagy része 20mm-es és 45mm-es, ezek meg csak pár kilométeren zavarják a legyeket.

a Moskvának nincs jó légvédelme, kimondottan gyenge van, ellentétben mondjuk a Kutuzovval.viszont 8,2km-ről is tud segíteni valamennyit a szomszédoknak, az meg extrém sok, nagyon sok. és a Moskva jellemzően nem cirkáló lőtávról akciózik- közel vannak a csatahajók...

a DM/Atlanta és társaiban egyébként pont az a szivatás, hogy muszáj velük sziget mellől játszani, és nem látja a CV-s, csak amikor már késő. extrém poén ha sikerül füstfelhőben elbújni :)
csatahajók amugy általában nem lapulnak rá a szigetekre, igy ha őket akarja elkapni a Cv, át kellene mennie a zónádon, nem egyszerű...

A csatahajók többnyire valahol az isten háta mögött tanyáznak, a CV meg főleg az elején nem a szigetek felett küldi a repülőket, szóval mázli kell hozzá (meg egy ostoba CV) hogy elkapd őket cirkálóval. Inkább akkor szokott előfordulni, ha a CV a rombolónkra pályázik és óvatlanul túl közel jön. De csak emiatt nem szerelem fel AA-ra a Des Miones-t. Másnak kell a hely és amúgy se könnyű játszani vele.

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #43111 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BAGETT írta: Inkább akkor szokott előfordulni, ha a CV a rombolónkra pályázik és óvatlanul túl közel jön. De csak emiatt nem szerelem fel AA-ra a Des Miones-t. Másnak kell a hely és amúgy se könnyű játszani vele.

ezzel most megleptél, mi mást teszel fel rá ? nekem egyértelmű, hogy az egész cirkáló a légvédelemről szól.
jó, van még a 8km-ről szórjuk a meggymagot dolog, de ha határozott csatahajók álnak keresztben, akkor elég fájdalmas a dolog :)

mitől lesz AA egy cirkáló ?
felszerelés második slot, 20% lőtáv az AA-nak. helyette nincs mit feltenni, szórást ? nem szórás a baj, hanem a lövedék sebessége
kapitány 4 pont, 20% lőtáv szintén, annyit minden cirkálón megér, jó, a Zaon nekem sincs :)
nagyon kevés a magas szintű CV, bár a Yamato kuldi kicsit javított rajta, de ha mégis, az annyi xp meg lóvé, hogy nem szabad elszalasztani. Dm-l legalábbis.

ui : nesztek AA cirkáló :D

és viccet félretéve, volt egy Yamato 6km-re, akin 5*7 bombázóval sebzett a Midway 20k hp-t.
a rombolónknak meg mellédobta egy az egyben a hatodikat, ez utóbbi nem feltétlen az én érdemem, de az előbbihez igenis kellettem...
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja vonKurz által.

Több
7 éve 8 hónapja #43146 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezeket meg kell csinálni, vagy csak esetlegesek?

Here are few known issues with the 0.6.10. Where possible we provide a workaround until the issue can be fixed:
After updating the game client via Launcher or Wargaming.net Game Center, temporary files with the extension .killme in the folder res \ packages are not deleted, which causes significant increase in Game Client size (up to ~40GB).
Workaround: In order for the temporary files to be deleted and to not take up unnecessary space, you need to close and restart Launcher or Wargaming.net Game Center.
NOTE: You have to shut down the Game Center in the Tray as well.
WGC Tray.png
After the update and game client launch, load progress bar in the port freezes, ship can not be loaded and players cannot play normally.
Workaround: The issue is caused by an incorrect update of the client files, you can fix it by running the client integrity check command ("Check") in the Launcher options, the system will restore the system files. However, it will need to download from 1.5 to 20 GB.
British battleships Bellerophon, Orion, Iron Duke, received by players after the release of 0.6.10 as a result of completing SSE tasks, can not be sold by players.
Workaround: None. The issue will be fixed with 0.6.10.1 patch release (currently scheduled for September 13-14, 2017)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: llw99

Több
7 éve 8 hónapja #43147 Írta: llw99
llw99 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam frissített a játék kliense,majd tömörített,áthelyezett,stb file-okat,utána indult is.

Oldalmegjelenítési idő: 0.362 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.