Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #42995 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BAGETT írta: Mostanában szerintem nem sok értelme van az AA cirkálóknak..

igazából minden amerikai cirkáló cleve-től felfele AA cirkáló, és a németnél lehet eldönteni az lesz-e vagy sem.
najó, ruszki is kemény :)

lényeg a lényeg, a légvédelem nem is feltétlenül azt jelenti, hogy lelövöd a gépeket, hanem, hogy időben használlod a DefAA-t, ezzel megkavarod a torpedóvetőket és a bombázókat.

ha bárki, bármivel vagyok, ott hajózik mellettem 1,5km-re, akkor vagy lelassítok, vagy otthagyom, kimondottan kárt okoz vele - nem enged manőverezni.
viszont 7,2km-re ellő minden 6+ cirkáló, Moskva mondjuk 8,2-re :), azaz ilyen messziről tudja
a repülőket zavarni.

cirkálóval meg úgy kell játszani, hogy 3-6 km-re a csatahajók előtt sertepertélsz, és ha látod, hogy jönnek a repülők, amik egy meccs alatt egy oldalra egyszer, max kétszer jönnek, akkor összeáll a csapat, és akkor a csatahajó is oda fog jönni hozzád, mert ha fontos, akkor odajön. persze csak akkor, ha nem 10km-re vagy tőle, hanem 4-5-re.

egyébként a repülők hp-ját ugy számolták ki, hogy 1 ugyanolyan tieres komoly légvédelemmel rendelkező hajó, akár csatahajó akár cirkáló tud lelőni pár gépet, de ha ketten vannak 3km-re, akkor már nagyon sokat lelőnek, a sebződést nem feltétlen tudják megakadályozni, de nagyon drága lesz a CV-nek, ha meg hárman, akkor lelövitek nagyjából az összes repülőt ahogyan van.
kimondott légvédelmi cirkáló mint a DesMoines, vagy a defAA-s Hindi, le tud radírozni egy tizes CV-t egyedül is, de azért ez ritka. általában a cirkáló légvédelemnek is kimondottan jólesik, ha van mellette egy csatahajó.

egyébként 6-8 tierben van CV, szokott lenni gyakran, ahol kevesebb volt/van, az a 9-10, viszont most talán a Yamato küldi hatására egész rövid a tizes CV-re is a várakozási idő...
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, Jaszon

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #43004 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés
Épp a Des Miones-nál tettem le végleg az AA felszerelésről meg a kapitányi skillekről is (akkor volt olcsó az újraosztás). Heteken keresztül nem tudtam számottevő pusztítást okozni repülőgépekben (mondjuk 20 felettit), cserébe még a pálya túlvégéről is engem lőttek a csatahajók. Ennek e teknőnek külön igényei vannak, nem lehet csak úgy nyílt terepen sertepertélni vele. A lőtáv növelő fejlesztést meg a fogyóeszközt meghagytam, az bőven elég elrettentésnek. Főleg úgy hogy amúgy is messze elkerülnek...

u.i.: nem minden kramanc lő ám el a max távolságra, például a Moskva légvédelmének nagy része 20mm-es és 45mm-es, ezek meg csak pár kilométeren zavarják a legyeket.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja BAGETT által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
7 éve 8 hónapja #43040 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
worldofwarships.eu/en/news/updates/czech-navy-coming-next/

.10 -ben ígérnek valami Nelson zászlót, arról van valakinek fogalma, hogy mi lesz?

Ez meg, az update linkben, hogy cseh.... és nincs is ápr.1. :S

Több
7 éve 8 hónapja #43091 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BAGETT írta: Épp a Des Miones-nál tettem le végleg az AA felszerelésről meg a kapitányi skillekről is (akkor volt olcsó az újraosztás). Heteken keresztül nem tudtam számottevő pusztítást okozni repülőgépekben (mondjuk 20 felettit), cserébe még a pálya túlvégéről is engem lőttek a csatahajók. Ennek e teknőnek külön igényei vannak, nem lehet csak úgy nyílt terepen sertepertélni vele. A lőtáv növelő fejlesztést meg a fogyóeszközt meghagytam, az bőven elég elrettentésnek. Főleg úgy hogy amúgy is messze elkerülnek...

u.i.: nem minden kramanc lő ám el a max távolságra, például a Moskva légvédelmének nagy része 20mm-es és 45mm-es, ezek meg csak pár kilométeren zavarják a legyeket.

a Moskvának nincs jó légvédelme, kimondottan gyenge van, ellentétben mondjuk a Kutuzovval.viszont 8,2km-ről is tud segíteni valamennyit a szomszédoknak, az meg extrém sok, nagyon sok. és a Moskva jellemzően nem cirkáló lőtávról akciózik- közel vannak a csatahajók...

a DM/Atlanta és társaiban egyébként pont az a szivatás, hogy muszáj velük sziget mellől játszani, és nem látja a CV-s, csak amikor már késő. extrém poén ha sikerül füstfelhőben elbújni :)
csatahajók amugy általában nem lapulnak rá a szigetekre, igy ha őket akarja elkapni a Cv, át kellene mennie a zónádon, nem egyszerű...

Több
7 éve 8 hónapja #43092 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Meddig lehet gyujtogetni az angol cstahajos kuldire aminek holnap lesz vege? Reggel mar vege vagy estig lehet holnap?

Több
7 éve 8 hónapja #43093 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Gondolom ez is reggel ér végett, mint az eddigi küldik szoktak.

Oldalmegjelenítési idő: 0.348 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.