Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 8 hónapja #42909 Írta: Rolesz81
Rolesz81 válaszolt a következő témában: Kérdés
Wotlajko, szerintem cirkálóként nem feladatod a BB-k védelme repülők ellen. Tiert 7 felett már nekik is van elég AA-juk ahhoz hogy ne legyenek könnyű zsákmány a repülőgépeknek. Javaslom inkább előttük legyél 2 km-rel, mint mellettük 1 km-re. Ez azért jó, mert cirkálóval rövidebb a lőtávod, viszont gyorsan töltesz és mozogsz, tehát a DD-k ellen tudsz hatásos lenni, és kigyújthatod az ellen hajóit...ez által segítesz a legtöbbet a csatahajóknak.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: wotlajko

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #42929 Írta: wotlajko
wotlajko válaszolt a következő témában: Kérdés

Rolesz81 írta: Wotlajko, szerintem cirkálóként nem feladatod a BB-k védelme repülők ellen. Tiert 7 felett már nekik is van elég AA-juk ahhoz hogy ne legyenek könnyű zsákmány a repülőgépeknek. Javaslom inkább előttük legyél 2 km-rel, mint mellettük 1 km-re. Ez azért jó, mert cirkálóval rövidebb a lőtávod, viszont gyorsan töltesz és mozogsz, tehát a DD-k ellen tudsz hatásos lenni, és kigyújthatod az ellen hajóit...ez által segítesz a legtöbbet a csatahajóknak.

Szia! Koszonom a valaszod! Csak nemertem akkor a Cirkalok felszerelesenek mikentjet...
Mert ha elejuk megyek akkor sonarral,szerelem a vasat(meg torony forgas,karelharito,stb) es a hozza tartozo kapitanyi skilleket fejlesztem,vagy AA cirkalot epitek ( Koncentralt AA tuz,AA lotav noveles stb)a hozza tartozo kepessegekkel.
Magyaran AA cirkalonak nincsen ertelme?

Több
7 éve 8 hónapja #42930 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Van értelme!
De szerintem cirkálónál nem nagyon van egyféle tevékenység, rugalmasnak kell lenni.
Hiába mész be AA skillekkel egy csatába, ha nincs hordozó :)
Ha viszont fel vagy szerelkezve, és van CV, szerintem nyugodtan csapódj BB-hez, támogasd, csak ha épp nincs repülő, akkor nyilván máshogy kell őket támogatni.
Nem kell foglalkozni a kritikákkal. Nem túl gyakori, de igenis dönthet csatát egy AA cirkáló. Hindenburg-al általában gyújtogatok, de nemrég pont felraktam egy AA prémium fogyót, és 2 BB mellett mentem, amikor légitámadás érte őket, 37 gépet lőttem le, nagyrészt torpedóvetőt. Nem tudom, hogy csatadöntő volt-e, de a 2 BB jól játszott és ha süllyednek, talán bukjuk a csatát is.
Az egy dolog, hogy nem szokták megköszönni :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Szete58, Jaszon

Több
7 éve 8 hónapja #42931 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés
Mostanában szerintem nem sok értelme van az AA cirkálóknak. Gyakran nincs hordozó, vagy ha van egy kis esze inkább megkeresi a könnyebb célpontokat. Van belőlük elég. Vagy a saját csatahajók vannak túlságosan hátul, és emiatt ha 2-3km-es körzetükben marad a cirkáló, akkor gyakorlatilag az összes ellenség lőtávon kívül van. A másik véglet, amikor a csatahajó (Bismarck tipikusan) előremegy a frontra, ha egy cirkáló követi az nagyon gyorsan elhullik. Nem nagyon szoktak ilyesmire figyelni. Platoonban persze más a helyzet.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Jaszon

Több
7 éve 8 hónapja #42940 Írta: Jaszon
Jaszon válaszolt a következő témában: Kérdés
Ez igaz,ha előre megyek cirkálóval és a DD-ket spotolom illetve kergetem és vadászom őket legtöbbször hamar kiszednek mert támogatás az nincs :sick: meg megkapom hogy noob mit kerestem elől :blink:
Ha meg AA támogatást próbálok adni akkor meg az a bajuk hogy miért nem a DD-kre vadászok :pinch:
Szóval játékosa válogatja és a csapatol is függ.

Több
7 éve 8 hónapja #42947 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Yamamotos küldivel mi van? Látom a 2. csoport fel van oldva, de felvenni nem enged O.o

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.350 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.