Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 8 hónapja #42839 Írta: old_sergej
old_sergej válaszolt a következő témában: Kérdés
Közelitek a 10 millához a hajókban porosodo xp-vel.Nem váltom be még akciósan sem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #42842 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem kell! Ranked fele óta pumpálom az XP-t a missouriba, mert Seagal 19 pontos lett, és oda is számít... Lóttónyerés esetén más lesz a téma... B)

Több
7 éve 8 hónapja #42843 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Hol tudom megnézni, milyen gép van a hajókon (felderítő, vadász)? Rémlik, hogy régebben írta a rendszer külön hajótestnél, de mostanában nincs ott O.o

Amúgy jól láttam ,hogy Iowan a vadász egy P-51 Mustang?

Több
7 éve 8 hónapja #42874 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Shimakaze torpedó setup-on gondolkozom.
Sokan ajánlják a kapitányra feltenni a torpedógyorsítás skill-t, ami a 12-ből 9.6km-est csinál, a 20-asból 16km-est, de 5 csomóval gyorsabban, ami az előbbinél 72 csomós sebességet jelent.
Egyelőre a sima 12-essel megyek, skillt nem raktam még rá, hogy így milyen.
2-es upgrade sloton is gondolkozom... kaptam oda egy extra füstgenerátoros opciót, az is megfontolandó lehet.
20-as gondolom már nem opció, max véletlenül lehet találni vele, bár a 23K-s véletlen találatok is jól jöhetnek...

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #42896 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: Shimakaze torpedó setup-on gondolkozom.
Sokan ajánlják a kapitányra feltenni a torpedógyorsítás skill-t, ami a 12-ből 9.6km-est csinál, a 20-asból 16km-est, de 5 csomóval gyorsabban, ami az előbbinél 72 csomós sebességet jelent.
Egyelőre a sima 12-essel megyek, skillt nem raktam még rá, hogy így milyen.
2-es upgrade sloton is gondolkozom... kaptam oda egy extra füstgenerátoros opciót, az is megfontolandó lehet.
20-as gondolom már nem opció, max véletlenül lehet találni vele, bár a 23K-s véletlen találatok is jól jöhetnek...

Hat szerintem van jobb helye annak a 2 pontnak. Nekem raktaron van a 12-es es a 8-as is, aztan hangulattol fuggoen rakom fel es megyek. :) A 12-es biztonsagosabb viszont a 8-as gyosabban tolt es baromi gyorsak. Szerencse kerdese, hogy melyikkel melyik palyara dob be. Amugy a 8-as igazi orosz rulett, de idonkent nagyon nagy korok osszejonnek vele.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Mydgard által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #42905 Írta: wotlajko
wotlajko válaszolt a következő témában: Kérdés
Kerdes....Minek az AA cirkalo ha egyszeruen nem ertik a BB-vel jatszok hogy miert csonakazok melletuk 1km-re?
Ma tobbszor sirtak a BB-sek a Chat-en hogy a CV-k gyilkoljak oket. Megcsinaltam egy cirkalot AA-ra.Akkor meg hajtananak spotolni,sonarozni stb. Az meg hogy figyelembe vegyek hogy ott vagyok ....olyan nincsen,siman ramfordulnak letarolnak....
De most tenyleg tomatokent az AA cirkalomnak az a dolga hogy ott serteperteljen a nagyvasak kozott es daraljon mindent ami a levegoben van + a spotolt aprolekra (Rombolo,cirkalo) tuztamogatast adjak.. Vagy tevedek?
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja wotlajko által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Mcarthur73, Jaszon

Oldalmegjelenítési idő: 0.386 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.