- Köszönetek: 199
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Storm írta:
Igen ezt elismerem, amennyiben 1 hajó tüzel rád.vonKurz írta:
Storm írta: A Priority Target szerintem is jobb, mert ha rád lőnek és akkor kezdesz manőverezni, már rég elkéstél.
távolságfüggő a dolog, de 13-14km-ről, ami egy hagyományos cirkálóval teljesen rendjén való harci távolság si simán kikanyarodsz a lövésből...
Azt azért valljuk be, hogy a brit cirkálóknak esélye sincs a priority target skill nélkül. Nem tudnának lelassítani a füsthöz, hiszen mindenki akkor lövi őket, amikor nagyon lassúak. Ilyenkor meg nincs meg a sebesség kitérni a lövedék elől.
Storm írta: A Priority Target szerintem is jobb, ha rád lőnek és akkor kezdesz manőverezni, már rég elkéstél.
Viszont, ha látod, hogy éppen hányan figyelnek, akkor tudod, hogy mikor kell cikázni, forgolódni, szögben tartani a hajót (ilyenkor nem tudod használni a hátsó/első ágyúkat) esetleg visszafordulni. Abban az esetben, amikor látod, hogy nem céloz rád senki, akkor viszont nyugodtan tudod mutogatni a teljes oldaladat, hiszen tudod, hogy nem fog rád lőni senki.
Ez persze az én esetem, mindenki azt használ, ami neki jó.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.