Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 7 hónapja #43149 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Akkor jó, hogy most gondoltam eggyet, és a *.9.1-et szét-aslian-oztam, és az új meg megy egy külön mappába :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #43153 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv Néktek!

Valaki az alábbi képet meg tudná nekem magyarázni? Nem, mintha nem örülnék ennek a két hajónak (nagyon is, egy csomó időt spóroltak meg nekem :) ), csak elvileg nem lenne szabad ottan leledzeniük.

Válaszaitokat előre is köszönöm!
Mellékletek:

Több
7 éve 7 hónapja #43156 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Melyik zászlót szerezted meg? (gondolom a 2. és 3. heti)

Több
7 éve 7 hónapja #43158 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Kérdés
Az elsőt nem, azt hiszem a küldetéssorozat első, vagy talán második küldetését sikerült teljesítenem. Egyik küldetéssorozatot sem teljesítettem, a másik kettőből is lemaradtak az utolsók.

Több
7 éve 7 hónapja #43162 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

BAGETT írta: Inkább akkor szokott előfordulni, ha a CV a rombolónkra pályázik és óvatlanul túl közel jön. De csak emiatt nem szerelem fel AA-ra a Des Miones-t. Másnak kell a hely és amúgy se könnyű játszani vele.

ezzel most megleptél, mi mást teszel fel rá ? nekem egyértelmű, hogy az egész cirkáló a légvédelemről szól.
jó, van még a 8km-ről szórjuk a meggymagot dolog, de ha határozott csatahajók álnak keresztben, akkor elég fájdalmas a dolog :)

mitől lesz AA egy cirkáló ?
felszerelés második slot, 20% lőtáv az AA-nak. helyette nincs mit feltenni, szórást ? nem szórás a baj, hanem a lövedék sebessége
kapitány 4 pont, 20% lőtáv szintén, annyit minden cirkálón megér, jó, a Zaon nekem sincs :)
nagyon kevés a magas szintű CV, bár a Yamato kuldi kicsit javított rajta, de ha mégis, az annyi xp meg lóvé, hogy nem szabad elszalasztani. Dm-l legalábbis.

ui : nesztek AA cirkáló :D

és viccet félretéve, volt egy Yamato 6km-re, akin 5*7 bombázóval sebzett a Midway 20k hp-t.
a rombolónknak meg mellédobta egy az egyben a hatodikat, ez utóbbi nem feltétlen az én érdemem, de az előbbihez igenis kellettem...

A Des Miones tényleg nem könnyű eset. A felszerelés második slot elég egyértelmű, ebben igazad van. Itt a +20% AA lőtáv a nyerő. A "defensive AA" is maradt, a radar mellé feleslegesnek érzem a szonárt. De kb ennyi is ami megmaradt. Kell a +16% lőtáv, azt nem cserélném le +25% AA tűzerőre ahogy régen volt. Jobb távolról gyújtogatni a BB-ket.
A kapitányi skilleket még nem osztottam ki mind, de nem rakom vissza a régieket. Ezek vannak fent:
1: Priority Target + Incoming Fire Alert
2: Adrenaline Rush
3: Survivability Expert
4: Concealment Expert
Jön hozzá még Preventive Maintance, Jack of all Trades, Expert Marksmann és Superintendent,
de lehet hogy Radio Location lesz valami helyett, nagyon utálom mikor rombolóval vagyok :) . Szóval semmi AA kapitányi skill, bár az Adrenaline Rush azt is megdobja ha beszívtam pár találatot. Az +20% AA lőtáv jó lenne, de nekem nem ér meg 4 pontot. Esetleg ha elszaporodnak a tierX-es CV-k majd meggondolom.

Több
7 éve 7 hónapja #43164 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés
A radio locationnak nem sok értelme van, sőt, gyak. csak a rombolónak van belőle előnye, neki jelzi h valamihez közel van.

Oldalmegjelenítési idő: 0.388 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.