- Köszönetek: 1467
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
BAGETT írta: Inkább akkor szokott előfordulni, ha a CV a rombolónkra pályázik és óvatlanul túl közel jön. De csak emiatt nem szerelem fel AA-ra a Des Miones-t. Másnak kell a hely és amúgy se könnyű játszani vele.
ezzel most megleptél, mi mást teszel fel rá ? nekem egyértelmű, hogy az egész cirkáló a légvédelemről szól.
jó, van még a 8km-ről szórjuk a meggymagot dolog, de ha határozott csatahajók álnak keresztben, akkor elég fájdalmas a dolog
mitől lesz AA egy cirkáló ?
felszerelés második slot, 20% lőtáv az AA-nak. helyette nincs mit feltenni, szórást ? nem szórás a baj, hanem a lövedék sebessége
kapitány 4 pont, 20% lőtáv szintén, annyit minden cirkálón megér, jó, a Zaon nekem sincs
nagyon kevés a magas szintű CV, bár a Yamato kuldi kicsit javított rajta, de ha mégis, az annyi xp meg lóvé, hogy nem szabad elszalasztani. Dm-l legalábbis.
ui : nesztek AA cirkáló
és viccet félretéve, volt egy Yamato 6km-re, akin 5*7 bombázóval sebzett a Midway 20k hp-t.
a rombolónknak meg mellédobta egy az egyben a hatodikat, ez utóbbi nem feltétlen az én érdemem, de az előbbihez igenis kellettem...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.