- Köszönetek: 199
leopardusz írta: A radio locationnak nem sok értelme van, sőt, gyak. csak a rombolónak van belőle előnye, neki jelzi h valamihez közel van.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
BAGETT írta:
leopardusz írta: A radio locationnak nem sok értelme van, sőt, gyak. csak a rombolónak van belőle előnye, neki jelzi h valamihez közel van.
A romboló mindig közel van valamihez, neki ez nem sokat mond. De amikor iszkolni próbál és tudják merre, azt nem szereti. De már a csata elején se ártanba tudni melyik bázishoz igyekszik a kis mocsok.
BAGETT írta:
A Des Miones tényleg nem könnyű eset. A felszerelés második slot elég egyértelmű, ebben igazad van. Itt a +20% AA lőtáv a nyerő. A "defensive AA" is maradt, a radar mellé feleslegesnek érzem a szonárt. De kb ennyi is ami megmaradt. Kell a +16% lőtáv, azt nem cserélném le +25% AA tűzerőre ahogy régen volt. Jobb távolról gyújtogatni a BB-ket.
Ezek vannak fent:
1: Priority Target + Incoming Fire Alert
2: Adrenaline Rush
3: Survivability Expert
4: Concealment Expert
Jön hozzá még Preventive Maintance, Jack of all Trades, Expert Marksmann és Superintendent,
de lehet hogy Radio Location lesz valami helyett, nagyon utálom mikor rombolóval vagyok. Szóval semmi AA kapitányi skill, bár az Adrenaline Rush azt is megdobja ha beszívtam pár találatot. Az +20% AA lőtáv jó lenne, de nekem nem ér meg 4 pontot. Esetleg ha elszaporodnak a tierX-es CV-k majd meggondolom.
BAGETT írta: A Priority Target jobb mint az Incoming fire alert szerintem, máshogy manőverezik az ember ha megjelenik egy szám... Az Incoming fire amúgy is csak nagyobb távolságról ér valamit.
A +3500HP az kb +7% HP. Nem sok, de ez legalább biztos annyi. A +20% AA DPM meg... vagy elhiszem vagy nem. Meg hát ma egyetlen tier6 feletti CV-vel sem találkoztam, de páran azért lövöldöztek rám minden csatában.
Az a 15,8-18,4km különbség annyit jelent, hogy így valamit tudok lőni a fedezékből amit amúgy nem. Ha meg nincs fedezék, nem kell kimászni a frontra hogy elérjek valamit és célpontot csinálni magamból.
A -12% töltési idő nem lenne rossz, de annyival rövidebb ideig is élnék.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.