Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 7 hónapja #43168 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés

leopardusz írta: A radio locationnak nem sok értelme van, sőt, gyak. csak a rombolónak van belőle előnye, neki jelzi h valamihez közel van.

A romboló mindig közel van valamihez, neki ez nem sokat mond. De amikor iszkolni próbál és tudják merre, azt nem szereti. De már a csata elején se ártanba tudni melyik bázishoz igyekszik a kis mocsok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 7 hónapja #43171 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

BAGETT írta:

leopardusz írta: A radio locationnak nem sok értelme van, sőt, gyak. csak a rombolónak van belőle előnye, neki jelzi h valamihez közel van.

A romboló mindig közel van valamihez, neki ez nem sokat mond. De amikor iszkolni próbál és tudják merre, azt nem szereti. De már a csata elején se ártanba tudni melyik bázishoz igyekszik a kis mocsok.

Nekem amcsi cirkalon van. Es valoban utaljak mikor mar nincs felderitve, de latja hogy mesz utana barmerre megy.
De ez is olyan, mint a tobbi, ha tudod hogy hasznald ki, akkor hasznos.

Több
7 éve 7 hónapja #43174 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BAGETT írta:
A Des Miones tényleg nem könnyű eset. A felszerelés második slot elég egyértelmű, ebben igazad van. Itt a +20% AA lőtáv a nyerő. A "defensive AA" is maradt, a radar mellé feleslegesnek érzem a szonárt. De kb ennyi is ami megmaradt. Kell a +16% lőtáv, azt nem cserélném le +25% AA tűzerőre ahogy régen volt. Jobb távolról gyújtogatni a BB-ket.
Ezek vannak fent:
1: Priority Target + Incoming Fire Alert
2: Adrenaline Rush
3: Survivability Expert
4: Concealment Expert
Jön hozzá még Preventive Maintance, Jack of all Trades, Expert Marksmann és Superintendent,
de lehet hogy Radio Location lesz valami helyett, nagyon utálom mikor rombolóval vagyok :) . Szóval semmi AA kapitányi skill, bár az Adrenaline Rush azt is megdobja ha beszívtam pár találatot. Az +20% AA lőtáv jó lenne, de nekem nem ér meg 4 pontot. Esetleg ha elszaporodnak a tierX-es CV-k majd meggondolom.

a priority target mire jó ? kipróbáltam én is, nem látom értelmét. Incoming fire alert sokkal megbízhatóbb.
talán a rombolókra figyelmeztet valamennyire,nemtom, de aki lát, az ugyis lő rád. ha meg nem lő, akkor nem különösebben érdekel :)

3500 hp. hát, ezt csont nélkül becseréltem a basic firing trainingre :) a maradékból meg megvan az advanced...

a lőtávnövelő tudod mit csináll egyébként ? ad lehetőséget arra, hogy 15,8-18,3km között is harcolhassál.
(mekkora kárt szoktál csinálni ebből a távolságból ?) cserébe csökkenti a 0-15,8km közötti DPM-t 12%-l... szal cseréld ki nyugodtan B) a lassabb toronyforgás egyébként nem érdekes, a harci cselekményeid komoly százalékában lassan tolatsz, és a tornyaid nem forognak semerre...

Több
7 éve 7 hónapja #43177 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés
A Priority Target jobb mint az Incoming fire alert szerintem, máshogy manőverezik az ember ha megjelenik egy szám... Az Incoming fire amúgy is csak nagyobb távolságról ér valamit.
A +3500HP az kb +7% HP. Nem sok, de ez legalább biztos annyi. A +20% AA DPM meg... vagy elhiszem vagy nem. Meg hát ma egyetlen tier6 feletti CV-vel sem találkoztam, de páran azért lövöldöztek rám minden csatában.
Az a 15,8-18,4km különbség annyit jelent, hogy így valamit tudok lőni a fedezékből amit amúgy nem. Ha meg nincs fedezék, nem kell kimászni a frontra hogy elérjek valamit és célpontot csinálni magamból.
A -12% töltési idő nem lenne rossz, de annyival rövidebb ideig is élnék.

Több
7 éve 8 hónapja #43185 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Az Incoming Fire Alert pont a nagyobb távú BB szalvók ellen hasznos, ami gyakran ad csicskalángost gyanútlan cirkálóknak, de tier x ellen cirkálók távoli lövéseinél is jól jön. Míg a Priority Target csak azt mutatja, hányan céloztak rád (és fontolgatják, rád lőjenek vagy sem-és ha ficánkolsz, gyakran döntenek úgy, hogy nem).
A lőtáv-tűzgyorsaság témában viszont én is bizonytalan vagyok. Vannak szituációk, hogy nem megy az AP-s közelharc, ilyenkor legalább távolabbról gyújtok valamit, és bár a DM tűzgyújtási rátája a legrosszabb talán, a tűzgyorsaság még a gyorsító nélkül is elég jó és előbb-utóbb lesz gyújtás. Igaz, volt nemrég egy helyzetem, amikor jobb lett volna a tűzgyorsaság, pont annyin múllott. Én előrefelé a két toronnyal, egy Bismarck 6-7km-re kereszben, csak úgy szakadtak róla AP-vel az 5-6 ezrek és pár mp kellett volna, hogy csobbanjon :) (én csobbantam, és még a +HP skill se mentett volna meg)

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #43186 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BAGETT írta: A Priority Target jobb mint az Incoming fire alert szerintem, máshogy manőverezik az ember ha megjelenik egy szám... Az Incoming fire amúgy is csak nagyobb távolságról ér valamit.
A +3500HP az kb +7% HP. Nem sok, de ez legalább biztos annyi. A +20% AA DPM meg... vagy elhiszem vagy nem. Meg hát ma egyetlen tier6 feletti CV-vel sem találkoztam, de páran azért lövöldöztek rám minden csatában.
Az a 15,8-18,4km különbség annyit jelent, hogy így valamit tudok lőni a fedezékből amit amúgy nem. Ha meg nincs fedezék, nem kell kimászni a frontra hogy elérjek valamit és célpontot csinálni magamból.
A -12% töltési idő nem lenne rossz, de annyival rövidebb ideig is élnék.

mér, meddig akarsz élni ? 2,2 millát lőtek belém mire oldalról agyonlőtek valahogyan :)

nyilt vizen tűzpárbajban 14-15km-ről szerintem Atagoval simán agyon lehet lőni egy DM-t.
najo, talán nem simán, de megoldható :)

én 12-nél nem lövök messzebb, ha messzebbre van a célpont, akkor inkább közelebbmegyek, jobban járok mintha kiszúrják, hogy ott vagyok...

nem is az a legrosszabb a lőtávnövelőben, hogy lecsökkenti a sebzésedet, mert lecsökkenti ugye.
az a legrosszabb, hogy mivel elméletileg tudsz messzire lőni, ezért megpróbálsz, és részben visszalőnek, részben pedig felhívod magadra a figyelmet, és sokkal kevesebb lesz az olyan meglepetés, amikor kimennek eléd keresztben bármivel 8-9km-ről, és kétségbeesetten próbálnak korrigálni :)
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja vonKurz által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.344 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.