Csak egy gyors kérdés...

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 7 hónapja #43190 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés
A Priority Target szerintem is jobb, ha rád lőnek és akkor kezdesz manőverezni, már rég elkéstél.

Viszont, ha látod, hogy éppen hányan figyelnek, akkor tudod, hogy mikor kell cikázni, forgolódni, szögben tartani a hajót (ilyenkor nem tudod használni a hátsó/első ágyúkat) esetleg visszafordulni. Abban az esetben, amikor látod, hogy nem céloz rád senki, akkor viszont nyugodtan tudod mutogatni a teljes oldaladat, hiszen tudod, hogy nem fog rád lőni senki.

Ez persze az én esetem, mindenki azt használ, ami neki jó. :)
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja Storm által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, Mydgard

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
7 éve 8 hónapja #43191 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
Legjobb lenne mindkettő, csak ne lenne kevés az oly nehezen megszerezhető pont :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Több
7 éve 8 hónapja - 7 éve 8 hónapja #43193 Írta: Storm
Jobb lene ha 20 pontot lehetne szerezni, dehát az túl szép lenne
Utolsó szerkesztés: 7 éve 8 hónapja Storm által.

Több
7 éve 7 hónapja #43209 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: A Priority Target szerintem is jobb, mert ha rád lőnek és akkor kezdesz manőverezni, már rég elkéstél.

távolságfüggő a dolog, de 13-14km-ről, ami egy hagyományos cirkálóval teljesen rendjén való harci távolság si simán kikanyarodsz a lövésből...

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #43211 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Kérdés

BAGETT írta: A Priority Target jobb mint az Incoming fire alert szerintem, máshogy manőverezik az ember ha megjelenik egy szám... Az Incoming fire amúgy is csak nagyobb távolságról ér valamit.
A +3500HP az kb +7% HP. Nem sok, de ez legalább biztos annyi. A +20% AA DPM meg... vagy elhiszem vagy nem. Meg hát ma egyetlen tier6 feletti CV-vel sem találkoztam, de páran azért lövöldöztek rám minden csatában.
Az a 15,8-18,4km különbség annyit jelent, hogy így valamit tudok lőni a fedezékből amit amúgy nem. Ha meg nincs fedezék, nem kell kimászni a frontra hogy elérjek valamit és célpontot csinálni magamból.
A -12% töltési idő nem lenne rossz, de annyival rövidebb ideig is élnék.

A HP növelésnek csakis DDn van értelme, ott elég jelentős százalékot javit, cirkálón meg BBn gyak. semmit nem ér, egyetlen HP feltöltés kétszer annyit ad... S abból meg van 3 vagy 4 :whistle:
BBkre nagyon sok skillt kell felpakolni, s igy is ki kell hagyni ezt vagy azt, eldöntve hogy AA, másodlagos, esetleg álcás irányba fejlesszük fel. van AA, van másodlagos, van álca, vannak a javitós skillek, kézi kijelölések, na még az ifhe, meg a hp függvényében változó töltésidő... mind mind kellenének. Egy BBnek az összes közül a + hps-ra van szüksége utoljára..
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja leopardusz által.

Több
7 éve 7 hónapja - 7 éve 7 hónapja #43213 Írta: Storm

vonKurz írta:

Storm írta: A Priority Target szerintem is jobb, mert ha rád lőnek és akkor kezdesz manőverezni, már rég elkéstél.

távolságfüggő a dolog, de 13-14km-ről, ami egy hagyományos cirkálóval teljesen rendjén való harci távolság si simán kikanyarodsz a lövésből...

Igen ezt elismerem, amennyiben 1 hajó tüzel rád.

Azt azért valljuk be, hogy a brit cirkálóknak esélye sincs a priority target skill nélkül. Nem tudnának lelassítani a füsthöz, hiszen mindenki akkor lövi őket, amikor nagyon lassúak. Ilyenkor meg nincs meg a sebesség kitérni a lövedék elől.
Utolsó szerkesztés: 7 éve 7 hónapja Storm által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.451 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.