- Köszönetek: 786
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Storm írta: A Priority Target szerintem is jobb, mert ha rád lőnek és akkor kezdesz manőverezni, már rég elkéstél.
A HP növelésnek csakis DDn van értelme, ott elég jelentős százalékot javit, cirkálón meg BBn gyak. semmit nem ér, egyetlen HP feltöltés kétszer annyit ad... S abból meg van 3 vagy 4BAGETT írta: A Priority Target jobb mint az Incoming fire alert szerintem, máshogy manőverezik az ember ha megjelenik egy szám... Az Incoming fire amúgy is csak nagyobb távolságról ér valamit.
A +3500HP az kb +7% HP. Nem sok, de ez legalább biztos annyi. A +20% AA DPM meg... vagy elhiszem vagy nem. Meg hát ma egyetlen tier6 feletti CV-vel sem találkoztam, de páran azért lövöldöztek rám minden csatában.
Az a 15,8-18,4km különbség annyit jelent, hogy így valamit tudok lőni a fedezékből amit amúgy nem. Ha meg nincs fedezék, nem kell kimászni a frontra hogy elérjek valamit és célpontot csinálni magamból.
A -12% töltési idő nem lenne rossz, de annyival rövidebb ideig is élnék.
Igen ezt elismerem, amennyiben 1 hajó tüzel rád.vonKurz írta:
Storm írta: A Priority Target szerintem is jobb, mert ha rád lőnek és akkor kezdesz manőverezni, már rég elkéstél.
távolságfüggő a dolog, de 13-14km-ről, ami egy hagyományos cirkálóval teljesen rendjén való harci távolság si simán kikanyarodsz a lövésből...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.