- Köszönetek: 1105
bontottcsirke írta: Nem minden cv gyökér. Nem ezt mondtam. Én csak azt tartom annak aki (főleg) tier10 cv-vel sokáig áll meccsre várva mert ő a felelős ezekért a meccsekért. Természetes hogy ki akarja próbálni/ játszani akar vele ha már megvette de ezt úgy kell csinálni hogy a legkisebb legyen az esélye ezeknek a meccseknek vagyis ---> nem állunk sok-sok percet meccsre várva mert ez lesz. Mivel így másokkal és magával is kitol.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
wotlajko írta:
SirHiggins írta:
wotlajko írta: Sziasztok! Azt szeretnem megtudni hogy a prem hajoval szerzett XP-t mire lehet elkolteni? Hajofejlesztest szeretnek de nem engedi. ( Igen noob vagyok. meg..
)
Át tudod váltani mondjuk jó magyar forintért, dublonnal free XP-vé.
Ertem.Es koszonom. Akkor jo sok Xp fog osszegyulni vele
llw99 írta: Akkor most hogy van ez a baráti tűz (friendly fire) esete ebben a játékban???
nemrég szoktam meg, h ha egyenlőtlen légiharcba kerülök az ellen vadászaival, akkor alt-os támadással rugalmasan elszakadokvonKurz írta: kb 43%-m van a Midway-l.
soxor belépek, már mondjak, hogy hulye *****, mar megint, meg ilyenek.
xvm és az előnyei
soxor van olyan, hogy simán hoznám a meccset, de a csapat idiota. várja a csodat, hogy majd megmentem. ha tobb lenne e tizes CV, akkor jobban ismernek mire kepes, es talan megprobalnanak vigyazni magukra. vagy gondolkodni néha. de ez valószinuleg tul optimista felvetes
valószinűleg egyébként túl sokat proballom a rombolokat vadászni, az meg néha osszejon máskor nem, illetve nagyon gyenge vagyok a légiharcban, a manualis vadaszokkal. gyakorolni kellene, de nem lehet.
24 oras napbol nem vagyok benne biztos, hogy 4 orat lehet jatszani tizes Cv-vel.
ha jatszani akarok, azt ugy teszem akar este 8-kor, akar maskor, hogy elinditom, aztan elkezdek olvasni, ha vegeter a cikk, akkor 2 perc mulva, vagy 10, mikor milyen hosszu, akkor kiveszem a CV-t varolistabol, aztan megyek mással.
és soxor látok olyant is, hogy tizes CV percekig AFk.
nem jó ez senkinek, és a WG-t se hibáztatom, kisérletezett másik rendszerrel, még mindig ez a legjobb, csak azt a problémát, hogy kevés a tizes CV kimondottan konzerválja.
átlagosan havonta talán egyszer próbállok CV-vel játszani, pedig mennék vele nagyon szívesen, és ha mennék ugye, akkor idővel jonne az eredmény is.
llw99 írta: Nézem akitől jött a torpedó, a saját csapattárs hajója, nulla életerősebzéssel nyugodtan megy tovább.
Bezzeg régebben, állok a Kutuzov-val a füstömben, célzó módban lövöm az ellen csatahajóját. Erre a baráti,idióta csatahajó beúszik elém, telibevertem HE-vel, mire észrevettem,hogy itt van előttem. Meggyulladt, kb 15 ezer HP érték leégett róla. A rendszer rögtön szépen mintha a Kutuzovom is égne, lecsipegette azt a HP rólam is hiába próbáltam javítóval megállítani.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.