Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16257 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés
Ki tudja hogyan lehet megcsinálni az fordítottját a linkelt: www.wows.hu/index.php/forum/kerdesek-val...rdes?start=375#13649 kérdésnek?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja geotigris9 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16269 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

geotigris9 írta: Ki tudja hogyan lehet megcsinálni az fordítottját a linkelt: www.wows.hu/index.php/forum/kerdesek-val...rdes?start=375#13649 kérdésnek?

ezt nem teljesen értem, azon az oldalon a manuális dobásról van szó repuloknel, hogy erted hogy forditottjat ?

Több
8 éve 8 hónapja #16270 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16279 Írta: geotigris9
geotigris9 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

geotigris9 írta: Ki tudja hogyan lehet megcsinálni az fordítottját a linkelt: www.wows.hu/index.php/forum/kerdesek-val...rdes?start=375#13649 kérdésnek?

ezt nem teljesen értem, azon az oldalon a manuális dobásról van szó repuloknel, hogy erted hogy forditottjat ?

Ilyen idézetnél több hozzászólás is lehet a képernyőn(képernyőtől beállított nagyítástól is függően), de az idézet számát kell nézni akkor, melyik hozzászóláshoz(annak is ott kell lenni a képernyőn) kapcsolódik, mert csak egy lehet mert számozva van (jelen esetben #13649 ) és nem az amire gondoltál. (Nekem korábbi Hsz-m egyébként.)

Szerk.: így már nem lehet félreértés remélem..

Szerk.: már tárgytalan!
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja geotigris9 által.

Több
8 éve 8 hónapja #16287 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
ti mennyire gyakran szoktatok dublont venni?
én eddig úgy voltam vele, hogy nem nagyon költök a játékra pénzt (se prémium előfizetés, se hajó), de elég idegesítő, hogy pl. a Kamikaze-n már ott áll 150 ezer XP, és ha jól gondolom, csak dublonnal konvertálható free XP-re.
(hehe jól ki van találva ez az üzleti modell :))

Több
8 éve 8 hónapja #16288 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta: ti mennyire gyakran szoktatok dublont venni?
én eddig úgy voltam vele, hogy nem nagyon költök a játékra pénzt (se prémium előfizetés, se hajó), de elég idegesítő, hogy pl. a Kamikaze-n már ott áll 150 ezer XP, és ha jól gondolom, csak dublonnal konvertálható free XP-re.
(hehe jól ki van találva ez az üzleti modell :))

wotban havi rendszerességgel vettem 1-3000 aranyat, de itt még nem volt erre példa. sőt szerintem a prém fiók vásárlást is hanyagolom egyelőre.

Oldalmegjelenítési idő: 0.373 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.