Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #16335 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Srácok, a célpont rögzítés elvileg a jobb egérgomb, nálam még sem működik. Csak rá közelit és vissza, ennyi. Illetve kézi célzásnál a cv esetében hol tudom beállítani, hogy a célsáv kövesse a hajó mozgását? Ezt egy videóban láttam.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16339 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés
Az lehet, hogy attól jobban laggol a játék ha feltettem skint a hajóra?
Egyszerűen borzalmas...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16343 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

szabi62 írta:

Kitakami írta: Kérdés az lenne hogy a prémium kapitányokat pakolgathatom ide oda a hajók között átképzés és büntetés nélkül?

Nem, a prémium hajóra ráteheted akármelyik kapitányt, de vissza csak arra a hajóra teheted átképzés nélkül, amelyiken eredetileg volt.
PL:: Minekazéról Atagora nincs átképzés, Atagoról vissza Minekazéra megint nincs átképzés, de ha Atagoról más hajóra akarod tenni az csak átkpézéssel megy.

ha igy lenne, beképezném Atagora a kapitányt, és onnantol végirakhatnám átképzés nélkul 15 hajon...

prem hajoban barmilyen kapitany atképzettként mukodik, aztán ennyi... visszafele természetesen nincs ilyen...

nagyon konnyu kiprobalni, mindenkinek van ha más nem kettes hajoja valamilyen, tegyel bele 10k creditbol egy egy skilles kapitanyt, kapcsold be a hatodik erzeket, sarga lesz ha atteszed masik hajoba...

SirHiggins írta: Az lehet, hogy attól jobban laggol a játék ha feltettem skint a hajóra?
Egyszerűen borzalmas...

ha belenyulsz a grafikaba, az elvileg nem fogja javítani a dolgot...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16345 Írta: SirHiggins
SirHiggins válaszolt a következő témában: Kérdés

"SirHiggins" post=16339]Az lehet, hogy attól jobban laggol a játék ha feltettem skint a hajóra?
Egyszerűen borzalmas...

ha belenyulsz a grafikaba, az elvileg nem fogja javítani a dolgot...

Az addig rendben, de elvileg a modell részletessége nem változik; mondjuk nem tudom, hogy a skin textúra felbontása mekkora, de ránézésre nem tűnik olyan vészesnek.

A Houston van fent:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja SirHiggins által.

Több
8 éve 8 hónapja #16346 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

GaiusHun írta: Srácok, a célpont rögzítés elvileg a jobb egérgomb, nálam még sem működik. Csak rá közelit és vissza, ennyi. Illetve kézi célzásnál a cv esetében hol tudom beállítani, hogy a célsáv kövesse a hajó mozgását? Ezt egy videóban láttam.

jobb gombot nálam valami olyasmit csináll, hogy ha rá vagyok zoomolva SHIFT-l valamire, akkor amig nyomva tartom, addig visszaadja a hajot, nem használlom.

de lehet neked a jobb gombra tobb funkcio is van, megengedi sajnos...

kézi dobás nem követi elviekben a hajót, ha igen nem tudok róla :) vagy mod volt a "hunyo" vagy auto célzás, én is szoktam olynat, hogy auto célzás amig messze van, és a manuálisra csak az utolso 1km-n váltok, illetve kicsit odébbtolom a hajó felé a sugarat...

SirHiggins írta:
Az addig rendben, de elvileg a modell részletessége nem változik; mondjuk nem tudom, hogy a skin textúra felbontása mekkora, de ránézésre nem tűnik olyan vészesnek.

hogy ki csinálta, milyen minőségben, és pontosan hol torténik a belenyulás...
meg csak a te hajódra vagy az ellenfélre is ?mert ott a zoombal is osszeakadhat...
de probald ki skin nélkul, gondolom nem 2-3 fps a problámád ide-oda :)

van olyan térkép, amelyik kicsit szaggat nálam is, az északi fényes pl, illetve néha kidobáll a szerver, pl 2-3 napja este volt egy olyan, hogy kidobott egymásután több csatából is, nemcsak engem, hanem 2-3 embert mindkét csapatból, utána visszaengedett a csatába le is ment szépen...

szal néha nemcsak nálad lassulhat be a dolog :)

Kzoli írta: Van értelme a zászlóknak?

én a gyujtos zászlókat meg amibol kevés van, 100 alatt, meghagyom leendő CW stb dolgokra...

a javítás -10% zászlobol sok van, az mehet 8+-n mindenkire, de van olyan is amivel rovidebb ideig eg a hajo mondjuk ez 9+meccsekre van félretéve, ott egy ilyesmi tobb tizezer creditet is hozhat, tier5-6n szerintem nem sok értelme van annyi nincs azért belole...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16352 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Kérdés
Kérdezni akartam, hogy a hajók vezetői rangban meddig mehetnek el ?
Nálam a legmagasabb a Königsbergem Kapitän zur See-je, ami II. Vh.-s olvasatban a legmagasabb rangú törzstisztet jelenti, onnan a Kommodore után a tengernagyok következnek.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Gneisenau67 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.367 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.