- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
szabi62 írta:
Kitakami írta: Kérdés az lenne hogy a prémium kapitányokat pakolgathatom ide oda a hajók között átképzés és büntetés nélkül?
Nem, a prémium hajóra ráteheted akármelyik kapitányt, de vissza csak arra a hajóra teheted átképzés nélkül, amelyiken eredetileg volt.
PL:: Minekazéról Atagora nincs átképzés, Atagoról vissza Minekazéra megint nincs átképzés, de ha Atagoról más hajóra akarod tenni az csak átkpézéssel megy.
SirHiggins írta: Az lehet, hogy attól jobban laggol a játék ha feltettem skint a hajóra?
Egyszerűen borzalmas...
"SirHiggins" post=16339]Az lehet, hogy attól jobban laggol a játék ha feltettem skint a hajóra?
Egyszerűen borzalmas...
ha belenyulsz a grafikaba, az elvileg nem fogja javítani a dolgot...
GaiusHun írta: Srácok, a célpont rögzítés elvileg a jobb egérgomb, nálam még sem működik. Csak rá közelit és vissza, ennyi. Illetve kézi célzásnál a cv esetében hol tudom beállítani, hogy a célsáv kövesse a hajó mozgását? Ezt egy videóban láttam.
SirHiggins írta:
Az addig rendben, de elvileg a modell részletessége nem változik; mondjuk nem tudom, hogy a skin textúra felbontása mekkora, de ránézésre nem tűnik olyan vészesnek.
Kzoli írta: Van értelme a zászlóknak?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.