- Köszönetek: 271
vonKurz írta:
szabi62 írta:
Kitakami írta: Kérdés az lenne hogy a prémium kapitányokat pakolgathatom ide oda a hajók között átképzés és büntetés nélkül?
Nem, a prémium hajóra ráteheted akármelyik kapitányt, de vissza csak arra a hajóra teheted átképzés nélkül, amelyiken eredetileg volt.
PL:: Minekazéról Atagora nincs átképzés, Atagoról vissza Minekazéra megint nincs átképzés, de ha Atagoról más hajóra akarod tenni az csak átkpézéssel megy.
ha igy lenne, beképezném Atagora a kapitányt, és onnantol végirakhatnám átképzés nélkul 15 hajon...
prem hajoban barmilyen kapitany atképzettként mukodik, aztán ennyi... visszafele természetesen nincs ilyen...
nagyon konnyu kiprobalni, mindenkinek van ha más nem kettes hajoja valamilyen, tegyel bele 10k creditbol egy egy skilles kapitanyt, kapcsold be a hatodik erzeket, sarga lesz ha atteszed masik hajoba...
SirHiggins írta: Az lehet, hogy attól jobban laggol a játék ha feltettem skint a hajóra?
Egyszerűen borzalmas...
ha belenyulsz a grafikaba, az elvileg nem fogja javítani a dolgot...
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Shogun írta: Szóval azt mondjátok, hogy az Omaha jó kis hajó, akkor megveszem és kifullozom
Viszont a Cleveland miatt kezdtem el az ágat, de egyre több helyen olvasom azt, hogy az Aoba jobb T6-ban, mint a Cleve. Sőt, a Tiervégi Des Moinest tarják a T10 jelenlegi legszarabb hajójának, pedig szívesen elmentem volna addig, de most az összes hitem kiveszett az amerikai cirkálókból Visszatérve a Cleve-re sokszor feljön a röppálya, mint érv, ez annyira szar lenne? Lassú a lövedék vagy hogy kellene ezt értelmezni? Messzi célpontok ellen hatástalan? Meg nagyon modul sérülékeny? A Des Moines meg valóban ennyire rossz, mint amilyennek leírják? Pedig a légvédelme brutál, bár nem tudom van e haszna T10-ben, ahogy láttam a többi nagy hajón is kegyetlen légvédelmek vannak. Melyik ágat javasoljátok ha a cirkálók érdekelnek?
Bocs a sok kérdésért, de a hajókázásban, még kezdő vagyok
Jah, azt kihagytam, hogy miért jobb az Aoba T6-ban és milyen skilleket érdemes kiválasztani a cirkálóknak? Öt pontos skillek közül egyiknek sem látom jelenleg értelmét.
Sith7 írta: Atago vs Kutuzov ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.