Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16360 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

szabi62 írta:

Kitakami írta: Kérdés az lenne hogy a prémium kapitányokat pakolgathatom ide oda a hajók között átképzés és büntetés nélkül?

Nem, a prémium hajóra ráteheted akármelyik kapitányt, de vissza csak arra a hajóra teheted átképzés nélkül, amelyiken eredetileg volt.
PL:: Minekazéról Atagora nincs átképzés, Atagoról vissza Minekazéra megint nincs átképzés, de ha Atagoról más hajóra akarod tenni az csak átkpézéssel megy.

ha igy lenne, beképezném Atagora a kapitányt, és onnantol végirakhatnám átképzés nélkul 15 hajon...

prem hajoban barmilyen kapitany atképzettként mukodik, aztán ennyi... visszafele természetesen nincs ilyen...

nagyon konnyu kiprobalni, mindenkinek van ha más nem kettes hajoja valamilyen, tegyel bele 10k creditbol egy egy skilles kapitanyt, kapcsold be a hatodik erzeket, sarga lesz ha atteszed masik hajoba...

SirHiggins írta: Az lehet, hogy attól jobban laggol a játék ha feltettem skint a hajóra?
Egyszerűen borzalmas...

ha belenyulsz a grafikaba, az elvileg nem fogja javítani a dolgot...

Nem írtam sehol, hogy minden hajóra át lehet rakni a prémium hajóról a kapitányt, ha megnézed a képet ott írja a kapitánynál, hogy eredetileg melyik hajón volt, oda vissza lehet rakni átképzés nélkül.
steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=638422119
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja szabi62 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16371 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Shogun írta: Szóval azt mondjátok, hogy az Omaha jó kis hajó, akkor megveszem és kifullozom :)

Viszont a Cleveland miatt kezdtem el az ágat, de egyre több helyen olvasom azt, hogy az Aoba jobb T6-ban, mint a Cleve. Sőt, a Tiervégi Des Moinest tarják a T10 jelenlegi legszarabb hajójának, pedig szívesen elmentem volna addig, de most az összes hitem kiveszett az amerikai cirkálókból :dry: Visszatérve a Cleve-re sokszor feljön a röppálya, mint érv, ez annyira szar lenne? Lassú a lövedék vagy hogy kellene ezt értelmezni? Messzi célpontok ellen hatástalan? Meg nagyon modul sérülékeny? A Des Moines meg valóban ennyire rossz, mint amilyennek leírják? Pedig a légvédelme brutál, bár nem tudom van e haszna T10-ben, ahogy láttam a többi nagy hajón is kegyetlen légvédelmek vannak. Melyik ágat javasoljátok ha a cirkálók érdekelnek?

Bocs a sok kérdésért, de a hajókázásban, még kezdő vagyok :)

Jah, azt kihagytam, hogy miért jobb az Aoba T6-ban és milyen skilleket érdemes kiválasztani a cirkálóknak? Öt pontos skillek közül egyiknek sem látom jelenleg értelmét.

álca nagyon jó ötpontosnak, de izlés szerint :)
aoba 14-15km-re nagyon pontos, Cleve-nek meg brutális dpm-je van.

8-10km-ről, vagy szigetben elakadt álló célpont esetén pillanatok alatt leéget bármit, minden sorozata gyujt. 14-15km-rol egy csatahajot azért eltaláll, de egy cikázó Aoba már nagyon nehézkes célpont neki...

a Cleve nagyon jó páncélozott cirkáló, amin hangsulyos a cirkáló, az azt jelenti, hogy 10km-ről ha onnan próbáll harcolni bármi agyonlövi pillanatok alatt, de a 10km japán ellenfeleknél már a torpedózóna is erősen...

a nem lehet vele messzire lőni dolog konkrétan azt takarja, hogy lassu a loszer, és mire odaer már nem oda kéne :) nagyon nehéz elore szamolni vele, de ameddig most tud lőni, azaz 14,6km-re, még elfogadhato szerintem.

gyilkos volt viszont az idegeimre nézve a 17km lőtáv, amit ugye elvettek tole, hiszen 7 másodperc korul tudott loni, 15-16-ig repult a loszer, ez azt jelenti, hogy a becsapodaskor nemtom korrigalni rendesen, hiszen a becsapodas, az a 2 sorozattal ezelotti becsapodas :)

a nehezcirkalok 200mm-s agyuja azert is jobb, mert 12-14 sec toltessel becsapodik valahova, igy tudom a masodik sorozatot helyesbiteni...

osszessegeben szerintem nem egy kiemelkedo joszag, de a
wows-numbers.com/ships/ szerint kozel 2 milla jatekot toltak vele idaig, és a masodik legkedveltebb hajo a minekazeval még másfél millát se...

márpedig 2 millio légy nem tévedhet ;)

Des Moines elvileg hasonlo amit írnak rola, azaz a tobbieknél sokkal durvább DPM, cserébe a lassu loszer miatt nem tudja az egészet érvényesíteni...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 8 hónapja #16381 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Kérdés
Atago vs Kutuzov ?

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16386 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Sith7 írta: Atago vs Kutuzov ?

nekem jobban tetszenek a japán hajók, de mivel a WG orosz, szerintem az orosz hajók mindig egyenlőbbek lesznek az egyenlőknél ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Több
8 éve 8 hónapja #16394 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

BigaC írta:

Sith7 írta: Atago vs Kutuzov ?

nekem jobban tetszenek a japán hajók, de mivel a WG orosz, szerintem az orosz hajók mindig egyenlőbbek lesznek az egyenlőknél ;)

igen, jól látszik, szívós kis dögök, ez is mit túlélt, cheater wg!!!

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16408 Írta: Fujipapa
Fujipapa válaszolt a következő témában: Kérdés
Atago vs Kutuzov ?

Szia!

Nekem van Kutuzovom és szerintem egy nagyon kemény és nagyon jó hajó! Fordulékony és ha jól forgatod, a Csatahajók sem sebeznek olyan brutálisakat rajta... Játékélményre a Königsberghez hasonlítanám. Jó ágyuk minden téren és a hajótest is fordulékony a TIrjéhez képest.

Atagot bármikor megeszi reggelire. Bárkit, bármikor felgyújt, a repülők meg hullanak mint a levél a fáról. Most 78-on áll a repcsi elhárításom. De fel lehet tornászni 90-ig.

Egy teljes generál 70.000 credit. Röhögve megkeresed vele és még marad is!!!! ;)

ui: Már egy hete nem játszottam a játékkal, holnapra tervezem a nagy játéknapot. Kérdésem az lenne, mi a helyzet most? Lehet játszani rendesen becsületesen, vagy már megint kint vannak az AIM botok?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Fujipapa által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Sith7

Oldalmegjelenítési idő: 0.394 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.