- Köszönetek: 271
Dr.OGA írta: Most kipróbáltam a "Smoke screen boundaries" modot.
Valaki tudja, hogy mi a különbség a fehérrel illetve zölddel jelzett határok között?
Tehát miért zöld az egyik és fehér a másik?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
AtuqShaman írta:
Alex1966 írta: A videot elkészítettem (open broadcast programmal)de sajnos 20% nál megáll a feltöltés. Azt szeretném kérdezni most hogyan tovább??
Akkor már csak a hova és hogyan van vissza.
Hova töltöd fel, hogyan töltöd fel?
Úgy próbáltam hogy alul a file hozzáadása menüvel szerettem volna feltölteni.
Ezt követte a beillesztés és 20% nál meg is állt.
Valószínű hogy nem jól csináltam. Kezdjük inkább az elején. Tehát hogyan
tudom feltölteni a videót? Open Broadcasterrel készítettem a videót és a gépemen tökéletesen fut.
PzPuma írta:
Szedj ki egy Aobát (jó játékossal) a Clevel.szabi62 írta: A Cleveland fullosan szintén a saját tierje legjobbja ( megtartottam farmolni )
Alex1966 írta:
AtuqShaman írta:
Alex1966 írta: A videot elkészítettem (open broadcast programmal)de sajnos 20% nál megáll a feltöltés. Azt szeretném kérdezni most hogyan tovább??
Akkor már csak a hova és hogyan van vissza.
Hova töltöd fel, hogyan töltöd fel?
Úgy próbáltam hogy alul a file hozzáadása menüvel szerettem volna feltölteni.
Ezt követte a beillesztés és 20% nál meg is állt.
Valószínű hogy nem jól csináltam. Kezdjük inkább az elején. Tehát hogyan
tudom feltölteni a videót? Open Broadcasterrel készítettem a videót és a gépemen tökéletesen fut.
Ugyanazt tudom elmondani amit eddig. Feltöltöd egy fájlmegosztóra és a linkjét itt megosztod, vagy feltöltöd a videót YouTube-ra (ha még nem jutott volna eszedbe a világ legnagyobb videómegosztó weboldala). Aztán a YouTube videó linkjét osztod meg velünk.
Nem véletlen írtam fájlmegosztót és nem azt hogy ide töltsd fel.
Ez nem kizáró ok, ettől még simán előfordulhat 1vs1 főleg csata vége feleszabi62 írta: Ha jó játékos kezében van az Aoba akkor szinte kizárt, hogy 1v1-be összefussunk, mert sem ő sem én nem fogunk magányosan bóklászni a pályán
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.