Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #16200 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Köszönöm az infót de azt meg kell mondanom nagyon nem értek hozzá. Természetesen
ennek megfelelően igyekszem kivitelezni.

A videó feldolgozása folyamatban van. Kérjük, jöjjön vissza később. Ergo amint
lehetőségem nyílik rá jelzem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16204 Írta: Turan11
Turan11 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hali.
Azt szeretném meg kérdezni hogy lehet le cserélni a nemzeti zászlókat? Japán,német!

Több
8 éve 8 hónapja #16205 Írta: Alex1966

Alex1966 írta:

Alex1966 írta: Köszönöm az infót de azt meg kell mondanom nagyon nem értek hozzá. Természetesen

Ha minden igaz...
drive.google.com/open?id=0B1qM8FNqkDx6X0xTaXlmSTBnajA

Több
8 éve 8 hónapja #16206 Írta: Alex1966

Alex1966 írta:

Alex1966 írta:

Ha minden igaz...
drive.google.com/open?id=0B1qM8FNqkDx6X0xTaXlmSTBnajA

Olybá tűnik ez sikerült. Szóval a probléma egyik fele a következő. Minden egyes
alkalommal amikor a repülőket próbáltam egy adott helyre irányítani mint látható
úgy tették mindezt hogy automatikusan ki is táraznak illetve a terheiktől önkényesen próbáltak megszabadulni. Nem először fordult velem elő és mint látható később magától helyreállt minden. Volt valakinek hasonló gondja problémája és hogyan orvosolható?
Köszönöm!

Több
8 éve 8 hónapja #16207 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Turan11 írta: Hali.
Azt szeretném meg kérdezni hogy lehet le cserélni a nemzeti zászlókat? Japán,német!

mármint németről japánra ? én angol nyelvu verzioval játszom, nálam a change ship opció szokott mukodni, ha elsőre nem is, de idovel feltétlenul :)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16208 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta:
Olybá tűnik ez sikerült. Szóval a probléma egyik fele a következő. Minden egyes
alkalommal amikor a repülőket próbáltam egy adott helyre irányítani mint látható
úgy tették mindezt hogy automatikusan ki is táraznak illetve a terheiktől önkényesen próbáltak megszabadulni. Nem először fordult velem elő és mint látható később magától helyreállt minden. Volt valakinek hasonló gondja problémája és hogyan orvosolható?
Köszönöm!

olyanom volt már, hogy dupla klikket csinált az egerem néha, és ezt azt a tunetet okozta, hogy mikor CV-vel iranyitani akartam a rajt valahova, akkor a teljesen kizoomolt kepernyon soxor nem a repulot kuldte,hanem megvillogattam a csapatnak a terkepet, ez soxor kényelmetlen volt, és az egér cseréje oldotta meg a problémat :)

amit te mondasz, az a kézi célzás.
ha nincs máshova állítva, akkor a repulok sima klikk hajora - megkeresi a hajot, ha eltunik oda megy az utolso eszlelt pontra, es onnan tamad. ha odebbalt a cel, utana megy auto.
soxor van olyan, hogy cv meghal, de elotte kiadja a parancsot a vadaszainak, tamadja meg a bombazomat.
elindul utana, de kozben a bombazom leszall sajat cv-n, eltunik, ilyenkor a vadasz megall, es ha ujra valaki felspotolja azt a bombazo rajt, amelyikre a parancsa szolt, megprobalja elerni megha a terkep masik szelen is van...

szal az az auto celzas, a masik, ha lenyomod az ALT billentyut, akkor ha van hajo ha nincs, ha van bombazo ha nincs, a vadasz ellovi magat, a bombazo odabombaz/torpedoz.

ha ez nem direkt parancs, akkor valami osszeakad. vagy veletlen lenyomod az ALT-t, vagy atallitottad mondjuk a bal eger klikkre a manualis celzast is, megengedi hogy tobb funkcio is legyen ugyanazon a gombon, és ha bal klikk, akkor randomra valaszt kozuluk :)

lehet probalni egy ujratelepitest, ha nem, akkor billentyucsere, esetleg masik gombra allitani a manual celzast

nekem olykor :unsure: van egy kis kaosz az asztalomon, es volt már hogy kiakadt inditas utan a gep, mert egy konyv sarka ralogott az esc billentyure :)

én soxor az adrenalin közben shift mellé lenyomom a caps lockot is, és chaten tunik fel hogy nem is akarok kiabalni :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.371 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.