Csak egy gyors kérdés...

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16315 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Kérdés
Szóval azt mondjátok, hogy az Omaha jó kis hajó, akkor megveszem és kifullozom :)

Viszont a Cleveland miatt kezdtem el az ágat, de egyre több helyen olvasom azt, hogy az Aoba jobb T6-ban, mint a Cleve. Sőt, a Tiervégi Des Moinest tarják a T10 jelenlegi legszarabb hajójának, pedig szívesen elmentem volna addig, de most az összes hitem kiveszett az amerikai cirkálókból :dry: Visszatérve a Cleve-re sokszor feljön a röppálya, mint érv, ez annyira szar lenne? Lassú a lövedék vagy hogy kellene ezt értelmezni? Messzi célpontok ellen hatástalan? Meg nagyon modul sérülékeny? A Des Moines meg valóban ennyire rossz, mint amilyennek leírják? Pedig a légvédelme brutál, bár nem tudom van e haszna T10-ben, ahogy láttam a többi nagy hajón is kegyetlen légvédelmek vannak. Melyik ágat javasoljátok ha a cirkálók érdekelnek?

Bocs a sok kérdésért, de a hajókázásban, még kezdő vagyok :)

Jah, azt kihagytam, hogy miért jobb az Aoba T6-ban és milyen skilleket érdemes kiválasztani a cirkálóknak? Öt pontos skillek közül egyiknek sem látom jelenleg értelmét.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Shogun által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Hdkill

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 1 hónapja - 9 éve 1 hónapja #16321 Írta: Hdkill
Hdkill válaszolt a következő témában: Kérdés
Jó vagy jobb hajó kinek mi a habitusa és mi fekszik neki, neparáááz Klivlend is jó a játék a lényeg a csapat szellem addig kell eljutni szerintem. ÁMEN :lol:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 1 hónapja Hdkill által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: SgtBala

Több
9 éve 1 hónapja #16323 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
A Cleveland és a többi cirkáló elvesztette a nagyobb hatótávú skillt és némi toronyforgatást, szóval rosszabb lett, de azért még így is jó kis hajó. A Pensacolát én nagyon megszerettem és jókat mentem vele. A NO már nem annyira tetszik, bár nem mentem még vele sokat. A Baltimore átlagos, a Des Moinest eredetileg szörnynek nevezték, de aztán kapott szintén egy nerfet. A Des Moines tulajdonképpen egy Cleveland II, elég hasonlóan is néznek ki. De brutális a tűzgyorsasága, szóval olyan rossz nem lehet. Én azért elmegyek addig, ha már a NO-ig eljutottam.

A Cleveland röppálya tényleg magas, de csatahajók égetésére és kezdő cirkálósok eltalálására tökéletesen alkalmas. A kicsit lelassult torony miatt a rombolók fellélegezhettek, de azért így sem tanácsos Cleveland mellet felszpotolódni :) Amúgy túl messze úgysem lehet vele lőni, 14.4 talán. Viszont a páncélzata elég jó, szóval van esélye cirkálókkal közelharcban is, párszor lőttem ki vele +1 tier cirkálót, én bírtam tovább.

Több
9 éve 1 hónapja #16330 Írta: SgtBala
SgtBala válaszolt a következő témában: Kérdés
Urak, valakinek megvan a Mikhail Kutuzov? Ha megdobnátok néhány véleménnyel pro és kontra azt megköszönném :)

Több
9 éve 1 hónapja #16331 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Van értelme a zászlóknak? Néhánynak tudom hogy van mert az xp stb több, de van olyan zászlóm amiből 118 van már mikor felrakom nem igazán érzem hogy fent van.

Több
9 éve 1 hónapja #16334 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
hát nekem is valamiből már több száz van.
amik esélyeket növelnek/csökkentenek, általában alig hatásosak (főleg melyek 5-7%-ot jelentenek csak), vagy csak statisztikával lehetne kimutatni, hogy érnek valamit.
de azért van pár nagyon hasznos. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.352 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.