Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #16209 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Természetesen az alt nincs lenyomva és nem is ragad be. Ergo ez kilőve. A probléma
felett értetlenül állok s mint említettem többször előfordult már. Az érdekesség csupán az hogy ez minden alkalommal (amikor megtörténik) csak és kizárólag a
játék elején történik majd magától megoldódik vagy helyreáll minden ha úgy tetszik.
Addigra azonban a rajaim túlnyomó része megsemmisül kvázi esélytelen vagyok a
továbbiakban helytállni. :( Billentyűzet kiosztás is marad alapban tehát nincs semmi
átállítva. Fura de még mindig nem értem mi váltja ki. Más hajóosztálynál tökéletesen
hibamentesen működik mindenem.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16210 Írta: Turan11
Turan11 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem! A japán haditengerészeti lóbogot szeretném a japán hajókra vonKurz! :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Turan11 által.

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16211 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Természetesen az alt nincs lenyomva és nem is ragad be. Ergo ez kilőve. A probléma
felett értetlenül állok s mint említettem többször előfordult már.

vágom hogy nem direkt hiba, de ha a repulo odamegy, ellovi magat, hazajon, az konkretan a manualis celzas. hogy mi valtja ki nemtom, ehhez te kellesz, de ezen a vonalon keresgeljel, probald meg atallitani mondjuk H beture, es nezd meg igy is elofordul-e

Turan11 írta: Nem! A japán haditengerészeti lóbogot szeretném a japán hajókra vonKurz! :)

léteznek más skinek, a modok kozt keresgéljél, igazabol nem nekem kellett volna hozaszolni, csak nem birtam kihagyni :unsure:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 8 hónapja #16212 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

Alex1966 írta: Természetesen az alt nincs lenyomva és nem is ragad be. Ergo ez kilőve. A probléma

vágom hogy nem direkt hiba, de ha a repulo odamegy, ellovi magat, hazajon, az konkretan a manualis celzas. hogy mi valtja ki nemtom, ehhez te kellesz, de ezen a vonalon keresgeljel, probald meg atallitani mondjuk H beture, es nezd meg igy is elofordul-e

Értelek. Ugyanakkor az nem világos hogy egy idáig ezt csinálja aztán minden működik tökéletesen. Ezen felül más hajóknál ez elő sem fordul csak és kizárólag a hordozóimmal. Na innentől kezdve mondom azt hogy abszolúte nem értem. :)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16213 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta:

vonKurz írta:

Értelek. Ugyanakkor az nem világos hogy egy idáig ezt csinálja aztán minden működik tökéletesen. Ezen felül más hajóknál ez elő sem fordul csak és kizárólag a hordozóimmal. Na innentől kezdve mondom azt hogy abszolúte nem értem. :)

valószinűleg, ha abból indulsz ki, hogy ez egy szépen felépített tökéletes játék, akkor jogos az aggodalmad, én inkább abból, hogy minden héten jön az uj patch.
lehet nem tetszik a szemed színe, vagy a videokartyad, vagy a monitorod van messze az ablaktól.
nem gondolom, hogy nem létezik rá racionális magyarázat, de a CV képernyon nekem 3 vicces bugom volt már, az egyik miatt ujra is raktam a wows-t, nekem ez eleg macera mert lassu a netem...

az olyan bug volt, hogy beakadt néha, és nem lehetett balra scrollozni a képernyőt.
olyankor kizoomol, adott céltól jol balra ujra razoomol, es jobbra mozoghattam ugye, azért igy a torpedovetés mérsékelten vicces.

más is említette jóval késobb hogy igy járt, nekem az ujratelepítés után rendbejött, mitől volt, ki tudja...

de sajna CV képernyon néha vannak irányítási bugok, máshol még nem találkoztam veluk...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 8 hónapja #16214 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Turan11 írta: Nem! A japán haditengerészeti lóbogot szeretném a japán hajókra vonKurz! :)

Aslainban klikkeld be be a historical navy flag opciót.

aslain.com/index.php?/topic/2020-0522-as...iew-v52202-22012016/
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Turan11, vonKurz

Oldalmegjelenítési idő: 0.457 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.