- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Alex1966 írta: Természetesen az alt nincs lenyomva és nem is ragad be. Ergo ez kilőve. A probléma
felett értetlenül állok s mint említettem többször előfordult már.
Turan11 írta: Nem! A japán haditengerészeti lóbogot szeretném a japán hajókra vonKurz!
vonKurz írta:
Alex1966 írta: Természetesen az alt nincs lenyomva és nem is ragad be. Ergo ez kilőve. A probléma
vágom hogy nem direkt hiba, de ha a repulo odamegy, ellovi magat, hazajon, az konkretan a manualis celzas. hogy mi valtja ki nemtom, ehhez te kellesz, de ezen a vonalon keresgeljel, probald meg atallitani mondjuk H beture, es nezd meg igy is elofordul-e
Alex1966 írta:
vonKurz írta:
vágom hogy nem direkt hiba, de ha a repulo odamegy, ellovi magat, hazajon, az konkretan a manualis celzas. hogy mi valtja ki nemtom, ehhez te kellesz, de ezen a vonalon keresgeljel, probald meg atallitani mondjuk H beture, es nezd meg igy is elofordul-e
Értelek. Ugyanakkor az nem világos hogy egy idáig ezt csinálja aztán minden működik tökéletesen. Ezen felül más hajóknál ez elő sem fordul csak és kizárólag a hordozóimmal. Na innentől kezdve mondom azt hogy abszolúte nem értem.
Turan11 írta: Nem! A japán haditengerészeti lóbogot szeretném a japán hajókra vonKurz!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.