- Köszönetek: 752
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Shogun írta: Egy kis segítséget kérnék. Nemsokára meglesz az Omaha és kicsit utána olvastam. Egyes hivatalos fórumokon azt írták, hogy a B hajótest lesz a jobb, a több ágyú miatt, viszont úgy jóval kisebb a lőtáv és kevesebb a légvédelem. Kérdésem tehát, hogy elitként használjam majd a hajót a C hull-lal? Meg hogy a Cleveland még mindig olyan jó, mint régebben?
Szedj ki egy Aobát (jó játékossal) a Clevel.szabi62 írta: A Cleveland fullosan szintén a saját tierje legjobbja ( megtartottam farmolni )
Szia. En is ezzel a gondal voltam, de feltettem a C hajotestet es nembantam meg.A lotav es a legvedelem elony nekem jobban bejott mint a 2 agyu plusz. Embere es stilusa valogatja.Shogun írta: Egy kis segítséget kérnék. Nemsokára meglesz az Omaha és kicsit utána olvastam. Egyes hivatalos fórumokon azt írták, hogy a B hajótest lesz a jobb, a több ágyú miatt, viszont úgy jóval kisebb a lőtáv és kevesebb a légvédelem. Kérdésem tehát, hogy elitként használjam majd a hajót a C hull-lal? Meg hogy a Cleveland még mindig olyan jó, mint régebben?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.