Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #16164 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Kérdés
Mi van ma, hogy ilyen sok, csata hajó van a csatákban? Nem szokott ennyi lenni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16165 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Kérdés

Shogun írta: Egy kis segítséget kérnék. Nemsokára meglesz az Omaha és kicsit utána olvastam. Egyes hivatalos fórumokon azt írták, hogy a B hajótest lesz a jobb, a több ágyú miatt, viszont úgy jóval kisebb a lőtáv és kevesebb a légvédelem. Kérdésem tehát, hogy elitként használjam majd a hajót a C hull-lal? Meg hogy a Cleveland még mindig olyan jó, mint régebben?

A saját tierjében a legjobb cirkáló (csak a Murmanszk jobb nála, de az prémium hajó), nagy előnye, hogy előre 5 agyúval tud lőni, így szemből lehet vele támadni, a legkisebb felületet mutatva az ellenfélnek. Én fullosra fejlesztve használtam.
A Cleveland fullosan szintén a saját tierje legjobbja ( megtartottam farmolni )
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja szabi62 által.

Több
8 éve 8 hónapja #16170 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

szabi62 írta: A Cleveland fullosan szintén a saját tierje legjobbja ( megtartottam farmolni )

Szedj ki egy Aobát (jó játékossal) a Clevel. ;)

Több
8 éve 8 hónapja #16173 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Egyetértek PzPumával, az Aoba a legjobb tier6-os cirkáló:)lehet csak mert full hülye vagyok a Cleveland-hez,de az Aoba egy vadállat:)

Több
8 éve 8 hónapja #16175 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Kérdés

Shogun írta: Egy kis segítséget kérnék. Nemsokára meglesz az Omaha és kicsit utána olvastam. Egyes hivatalos fórumokon azt írták, hogy a B hajótest lesz a jobb, a több ágyú miatt, viszont úgy jóval kisebb a lőtáv és kevesebb a légvédelem. Kérdésem tehát, hogy elitként használjam majd a hajót a C hull-lal? Meg hogy a Cleveland még mindig olyan jó, mint régebben?

Szia. En is ezzel a gondal voltam, de feltettem a C hajotestet es nembantam meg.A lotav es a legvedelem elony nekem jobban bejott mint a 2 agyu plusz. Embere es stilusa valogatja.

Több
8 éve 8 hónapja #16176 Írta: Dr.OGA
Dr.OGA válaszolt a következő témában: Kérdés
Most kipróbáltam a "Smoke screen boundaries" modot.
Valaki tudja, hogy mi a különbség a fehérrel illetve zölddel jelzett határok között?
Tehát miért zöld az egyik és fehér a másik?

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.