Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #16137 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nahhh kipróbáltam a vadász setupot. Csodás volt! Az én 3 vadászom lekapta egyetlen ellenséges vadász és mindketten azonos osztályú 6os japán hordozóval voltunk. Azt hittem rosszul látok de nem. Szakaszben voltam a barátommal és bizony neki is fennakadtak a szemei! Na ez is a no comment kategória.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16138 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Nahhh kipróbáltam a vadász setupot. Csodás volt! Az én 3 vadászom lekapta egyetlen ellenséges vadász és mindketten azonos osztályú 6os japán hordozóval voltunk. Azt hittem rosszul látok de nem. Szakaszben voltam a barátommal és bizony neki is fennakadtak a szemei! Na ez is a no comment kategória.

Alt mód.

Több
8 éve 8 hónapja #16142 Írta: Tiszi
Tiszi válaszolt a következő témában: Kérdés
Szia!

NA wargaming.

Több
8 éve 8 hónapja #16145 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Valaki tapasztalt bugot Two Brothersnél? Tegnap, vagy tegnapelőtt New Mexicoval nem engedett be csatába (többször kidobott), előbb mogamival is eljátszotta, de rögtön vissza is engedett, most meg arp myokouval a 4. próbálkozásra se enged be. Betöltő képernyő megvan, majd rögtön vissza is dob a login oldalra :S
(vagy ez csak kliens bug és csak véletlenül volt TB a pálya?)

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16148 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Tiszi írta: Szia!

NA wargaming.

Akkor ha NA wargamingre regisztráltál, a bejelentkező képernyőnél azt kell lásd, hogy:

server: WOWS NA
username:
password:

Amerikai szerverre tudsz csak bejelentkezni ezzel. Ha európain szeretnél játszani, akkor az európaira kell regisztrálnod(lehet ugyanazzal az e-maillel). Ekkor azt kell lásd, hogy: server: WOWS EU

Ha Európában vagy, érdemes az európain játszani, mert lassú lesz a kapcsolatod különben. Ha Ázsiában élsz meg célszerű ázsiaira.

EU regisztracio
EU kliens

NA reg
NA kliens

Azsia reg
Azsia kliens
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja AtuqShaman által.

Több
8 éve 8 hónapja #16156 Írta: Shogun
Shogun válaszolt a következő témában: Kérdés
Egy kis segítséget kérnék. Nemsokára meglesz az Omaha és kicsit utána olvastam. Egyes hivatalos fórumokon azt írták, hogy a B hajótest lesz a jobb, a több ágyú miatt, viszont úgy jóval kisebb a lőtáv és kevesebb a légvédelem. Kérdésem tehát, hogy elitként használjam majd a hajót a C hull-lal? Meg hogy a Cleveland még mindig olyan jó, mint régebben?

Oldalmegjelenítési idő: 0.346 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.