Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #16064 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Hello!

Nos a szituáció a következő. Nálam a japán hordozó az ellen egy amerikai.Az ő 6 torpedójából talál kettő azt megjavítom a következő hullám néhány perc múlva csupán abból ha eltalál egy már megyek a víz alá. Ergo nincs 2 hullám azonos időben.
A borzasztó az hogy az én kis japán hajómmal odapakolok 4 vagy 5 torpedót és még mindig nem bukfencezik a víz alá. természetesen a következő hullámra nekem már nincs időm addigra úgy mond megszomjaztam. :) Ma valószínű pihentetem magam kvázi holnap
majd újra nekiugrok. Köszönöm a tippeket és a tanácsokat igyekszem élni velük.

Alex!

a javító felszerelés alapesetben 90 másodpercenként használhato, ha kevés, akkor lehet venni meccsenként 22500-ért fejlesztettet, ami 60 másodperc.

90 másodperc alatt nem érhet oda hozzád ugyanaz a torpedó másodszor is, az meg nincs az egész vonalon senkinek, hogy 2 torpedó raj, maximum ha 2 ellenséges CV van...

szóval nem vágom még mindig mi a probléma, max ha felgyujt, azt megjavitod, és 90 másodpercen bellul ér oda a torpedós raj...

de ezt te is megteheted amugy, neked tobb a támado rajod, nem muszáj egyszerre menned, a bombázó annyiból jo, hogy ha kigyujtod, amig ég, az esetlegesen leszált vadászok nem indulhatnak ujra, amint megjavitja, meg abban a pillanatban támadhatsz is ujra a másik rajoddal...

azt látod amugy felulnézetbol csatahajon is, hogy másodpercenként veszti-e a hp-jat, vagy nem, - olyankor javit ugye...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16066 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Átbukdácsoltam azokon a dolgokon amiket írtatok. Nem javítottam bombatalálat után megvártam a torpedó rajt. Becsíptem belőlük egyet olykor kettőt a szituációtól függően. Ezt követően javítottam a hajót és a következő hullámnál kaptam még egy
találatot és hiába javítottam nem történt érdemben semmi. A hajó legalább is ami az enyém az elit mindennel felszerelve. Értem amit írtok és annak megfelelően alkalmazom is ezzel nincs probléma. A javítással akadnak gondok valamiért az nem működik tökéletesen. Ez az én nagy gondom jelenleg és egyszerűen nem is értem miért.
Holnap ismét játszom talán még ma este vagy késődélután ha lesz rá időm.
Ismételten köszönöm a segítséget!

Több
8 éve 8 hónapja #16068 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Mielőtt elfelejtem a következő hullám percekkel később érkezik. :)

Több
8 éve 8 hónapja #16069 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés

Grievous írta: Iwaki Alpha rendelkezik még füsttel, de őt nem hiszem, hogy sokat látjuk a jővőben :)

Talán még a zártban találkoztam vele egyszer :) de jó tudni, köszi. ;)

Több
8 éve 8 hónapja #16071 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Nincs mit :)
Én olyan júli, szeptember környéké láttam még 1-2-t, mikor alacsony tierben mentem, de a füstről csak videókról tudok róla. Elég ritka, annyi szent :)

Több
8 éve 8 hónapja #16114 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Átbukdácsoltam azokon a dolgokon amiket írtatok. Nem javítottam bombatalálat után megvártam a torpedó rajt. Becsíptem belőlük egyet olykor kettőt a szituációtól függően. Ezt követően javítottam a hajót és a következő hullámnál kaptam még egy
találatot és hiába javítottam nem történt érdemben semmi. A hajó legalább is ami az enyém az elit mindennel felszerelve. Értem amit írtok és annak megfelelően alkalmazom is ezzel nincs probléma. A javítással akadnak gondok valamiért az nem működik tökéletesen. Ez az én nagy gondom jelenleg és egyszerűen nem is értem miért.
Holnap ismét játszom talán még ma este vagy késődélután ha lesz rá időm.
Ismételten köszönöm a segítséget!

Következö általad nem értett esetnél töltad fel a replay fájlt valahova (google drive, onedrive, dropbox, mega...) aztán megnézzük páran és elmondjuk mi történt.
Így a legkönnyebb. :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.363 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.