- Köszönetek: 1105
Alex1966 írta: Hello!
Nos a szituáció a következő. Nálam a japán hordozó az ellen egy amerikai.Az ő 6 torpedójából talál kettő azt megjavítom a következő hullám néhány perc múlva csupán abból ha eltalál egy már megyek a víz alá. Ergo nincs 2 hullám azonos időben.
A borzasztó az hogy az én kis japán hajómmal odapakolok 4 vagy 5 torpedót és még mindig nem bukfencezik a víz alá. természetesen a következő hullámra nekem már nincs időm addigra úgy mond megszomjaztam. Ma valószínű pihentetem magam kvázi holnap
majd újra nekiugrok. Köszönöm a tippeket és a tanácsokat igyekszem élni velük.
Alex!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Talán még a zártban találkoztam vele egyszer de jó tudni, köszi.Grievous írta: Iwaki Alpha rendelkezik még füsttel, de őt nem hiszem, hogy sokat látjuk a jővőben
Alex1966 írta: Átbukdácsoltam azokon a dolgokon amiket írtatok. Nem javítottam bombatalálat után megvártam a torpedó rajt. Becsíptem belőlük egyet olykor kettőt a szituációtól függően. Ezt követően javítottam a hajót és a következő hullámnál kaptam még egy
találatot és hiába javítottam nem történt érdemben semmi. A hajó legalább is ami az enyém az elit mindennel felszerelve. Értem amit írtok és annak megfelelően alkalmazom is ezzel nincs probléma. A javítással akadnak gondok valamiért az nem működik tökéletesen. Ez az én nagy gondom jelenleg és egyszerűen nem is értem miért.
Holnap ismét játszom talán még ma este vagy késődélután ha lesz rá időm.
Ismételten köszönöm a segítséget!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.