Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 8 hónapja #16043 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta:
Hello!

Most próbáltam ki egy barátom hajóját a szituáció ugyanaz. Japán hordozóval voltam
3 torpedó és mentem a víz alá nálam 5 találat és nyugodt szívvel úszkált tovább. Hiába javítgattam szart se ért elárasztott a víz. Miután ez kétszer is megismétlődött azt kell sugalljam valami még sem gömbölyű. Szeretném megtudni
esetleg mással is előfordult-e már. Azt alapból látom hogy az amerikainak nagyobb a sebzése na de ekkorával? :)

Alex!

Valószínűleg az van amit vonKurz is mond. Tapasztaltabb játékos az illető. Megvárja amíg javítasz utána küldi a következő rajt és azt már nem tudod javítani.
Tanulj belőle, így kell csinálni.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16044 Írta: BAGETT
BAGETT válaszolt a következő témában: Kérdés
Mostanában gyakori jelenség, hogy oda nem illő hullámok követik a hajót. Többnyire csak egy, kb úgy néz ki mint ami a hajó elejénél van haladás közben, csak épp valahol máshol. Ja és nem mellesleg gyakran laggolok is mellette szakaszosan. Itt a képen egyszerre jópár ilyen lohol utánam, de ezúttal nem okoztak fennakadást. Komolyan megfordult a fejemben, hogy láthatatlan hajók vagy tengeralattjárók üldöznek. Valaki találkozott más velük?
kepfeltoltes.hu/view/160301/hullamok_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja BAGETT által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 8 hónapja #16046 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Nálam is. Eddig csak egyet láttam-párban, 3 már kész X-akták.

Több
8 éve 8 hónapja #16048 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés
lassan jönnek fel a víz alól a kétéltű szovjet cirkálók :)

Több
8 éve 8 hónapja #16056 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés

PzPuma írta: Igen, jól vetted észre az orosz prém 8as cirkálónak van álcafüstje, több cirkálónak ha jól tudom viszont nincs.
(orosz játék, akkor az orosz hajók legyenek már op-k...)

Iwaki Alpha rendelkezik még füsttel, de őt nem hiszem, hogy sokat látjuk a jővőben :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: PzPuma

Több
8 éve 8 hónapja #16063 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés
Hello!

Nos a szituáció a következő. Nálam a japán hordozó az ellen egy amerikai.Az ő 6 torpedójából talál kettő azt megjavítom a következő hullám néhány perc múlva csupán abból ha eltalál egy már megyek a víz alá. Ergo nincs 2 hullám azonos időben.
A borzasztó az hogy az én kis japán hajómmal odapakolok 4 vagy 5 torpedót és még mindig nem bukfencezik a víz alá. természetesen a következő hullámra nekem már nincs időm addigra úgy mond megszomjaztam. :) Ma valószínű pihentetem magam kvázi holnap
majd újra nekiugrok. Köszönöm a tippeket és a tanácsokat igyekszem élni velük.

Alex!

Oldalmegjelenítési idő: 0.442 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.