Csak egy gyors kérdés...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16034 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Kérdés
Az elejére és avégére beirod ezt [img]
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja vcsaba1968 által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #16035 Írta: Alex1966
Alex1966 válaszolt a következő témában: Kérdés

vonKurz írta:

Alex1966 írta: Hello!

Azon vagyok...hogy tanuljak...

nem bántási szándékkal írtam, csak tényleg, minel feljebb mész, annál keményebb, és annál jobban rá lennél utalva a csapatra, sajnos nem segítenek, ezzel nem lehet mit kezdeni
pláne nem lehet azt a következtetést levonni belőle, hogy a hajot valtoztatni kene. a hajo olyan amilyen, neked kell alkalmazkodni hozza,
pontosabban a szakasz erre valo ugye :)

de az, hogy az elso kigyulladast megjavitod-e, ugyanolyan dontes szamodra, minthogy viszel-e magaddal gyorsabb javito csomagot,/ ami ugye creditbe kerul nem goldba/ es az is a te dontesed, hogy vadasz setuppal mesz-e, a vadaszaiddal a tobbieket proballod vedeni, vagy a sajat hajo korul keringeted, esetleg cirkaloval mennyire tartasz elore az agyuiddal, vagy milyen tipusu loszert valasztasz.

néha bejon, máskor nem, idovel azért jobb lesz, illetve mindenkit biztatok hogy jatsszon tier8-ban minimum, ott egyszeruen jobbak a hajok, pontosabb agyuk, gyorsabbak, tobb a lehetoseg...

Hello!

Most próbáltam ki egy barátom hajóját a szituáció ugyanaz. Japán hordozóval voltam
3 torpedó és mentem a víz alá nálam 5 találat és nyugodt szívvel úszkált tovább. Hiába javítgattam szart se ért elárasztott a víz. Miután ez kétszer is megismétlődött azt kell sugalljam valami még sem gömbölyű. Szeretném megtudni
esetleg mással is előfordult-e már. Azt alapból látom hogy az amerikainak nagyobb a sebzése na de ekkorával? :)

Alex!

• ktomi
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #16036 Írta: ktomi
ktomi válaszolt a következő témában: Kérdés
Üdv.

Van valakinek infója arról, hogy lesz-e honorálva a "bázisvédelem"? :(
Mert ugye mindenki csak foglalni akar, de ha valaki marad védeni az simán a középmezőnyben végzi. (Most mentem 1 csatát: magamra húztam 1 BB-t, 3 CA-t)

U.i.: A "Dühöngőben" már többször felhozták a témát.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja ktomi által.

Több
8 éve 8 hónapja #16040 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

vcsaba1968 írta: Jo de az alap.Valami más ötlet mert ez a 38 másodperces fordulás a sirba tesz gyakran szo szerint :lol: .

En marksman nélkül tolom. Megszokható.

Több
8 éve 8 hónapja #16041 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Alex1966 írta: Hello!

Most próbáltam ki egy barátom hajóját a szituáció ugyanaz. Japán hordozóval voltam
3 torpedó és mentem a víz alá nálam 5 találat és nyugodt szívvel úszkált tovább. Hiába javítgattam szart se ért elárasztott a víz. Miután ez kétszer is megismétlődött azt kell sugalljam valami még sem gömbölyű. Szeretném megtudni
esetleg mással is előfordult-e már. Azt alapból látom hogy az amerikainak nagyobb a sebzése na de ekkorával? :)
Alex!

itt valami komoly tévedés van, ha megjavítod, akkor nem jön többet. utána megint eltaláltak ? ne javítsad meg egyből ha közel van, ha meg egyesével jön és kivár, akkor lőjed le vadásszal.
tartalékolj vadászt ilyen esetekre, esetleg játszál vadász setuppal ha nem megy másképpen.

az, hogy mennyi léket hagy, teljesen random, lehet függ a torpedo méretétől is, de most lukasztottam 4 lukat Essex torpedoval, oszt nem lett lék...
van hogy igy dobja...

Több
8 éve 8 hónapja #16042 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés

ktomi írta: Üdv.

Van valakinek infója arról, hogy lesz-e honorálva a "bázisvédelem"? :(
Mert ugye mindenki csak foglalni akar, de ha valaki marad védeni az simán a középmezőnyben végzi. (Most mentem 1 csatát: magamra húztam 1 BB-t, 3 CA-t)

U.i.: A "Dühöngőben" már többször felhozták a témát.

Van az pontozva, csak egy kicsit tényleg kevés.

Oldalmegjelenítési idő: 0.361 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.