- Köszönetek: 2
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
vonKurz írta:
Alex1966 írta: Hello!
Azon vagyok...hogy tanuljak...
nem bántási szándékkal írtam, csak tényleg, minel feljebb mész, annál keményebb, és annál jobban rá lennél utalva a csapatra, sajnos nem segítenek, ezzel nem lehet mit kezdeni
pláne nem lehet azt a következtetést levonni belőle, hogy a hajot valtoztatni kene. a hajo olyan amilyen, neked kell alkalmazkodni hozza,
pontosabban a szakasz erre valo ugye
de az, hogy az elso kigyulladast megjavitod-e, ugyanolyan dontes szamodra, minthogy viszel-e magaddal gyorsabb javito csomagot,/ ami ugye creditbe kerul nem goldba/ es az is a te dontesed, hogy vadasz setuppal mesz-e, a vadaszaiddal a tobbieket proballod vedeni, vagy a sajat hajo korul keringeted, esetleg cirkaloval mennyire tartasz elore az agyuiddal, vagy milyen tipusu loszert valasztasz.
néha bejon, máskor nem, idovel azért jobb lesz, illetve mindenkit biztatok hogy jatsszon tier8-ban minimum, ott egyszeruen jobbak a hajok, pontosabb agyuk, gyorsabbak, tobb a lehetoseg...
vcsaba1968 írta: Jo de az alap.Valami más ötlet mert ez a 38 másodperces fordulás a sirba tesz gyakran szo szerint .
Alex1966 írta: Hello!
Most próbáltam ki egy barátom hajóját a szituáció ugyanaz. Japán hordozóval voltam
3 torpedó és mentem a víz alá nálam 5 találat és nyugodt szívvel úszkált tovább. Hiába javítgattam szart se ért elárasztott a víz. Miután ez kétszer is megismétlődött azt kell sugalljam valami még sem gömbölyű. Szeretném megtudni
esetleg mással is előfordult-e már. Azt alapból látom hogy az amerikainak nagyobb a sebzése na de ekkorával?
Alex!
ktomi írta: Üdv.
Van valakinek infója arról, hogy lesz-e honorálva a "bázisvédelem"?
Mert ugye mindenki csak foglalni akar, de ha valaki marad védeni az simán a középmezőnyben végzi. (Most mentem 1 csatát: magamra húztam 1 BB-t, 3 CA-t)
U.i.: A "Dühöngőben" már többször felhozták a témát.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.