- Köszönetek: 16
Szia a zászló a nevednél eu-t mutat, vagy az nem jelent semmit? (mármint melyik szerón voltál)Szóval szerintem nem ru volt az:)nagyfater írta: Sziasztok baj volt a gépemmel ezért újra lett telepítve.Így aztán a teszt szerver is el tűnt róla,keresgéltem minden fele de nem találom a telepítő linkét sehol se ha valakinek megvan tegye már fel köszönöm előre is ha jól emlékszem ru szerver volt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Eper írta:
Szia a zászló a nevednél eu-t mutat, vagy az nem jelent semmit? (mármint melyik szerón voltál)Szóval szerintem nem ru volt az:)nagyfater írta: Sziasztok baj volt a gépemmel ezért újra lett telepítve.Így aztán a teszt szerver is el tűnt róla,keresgéltem minden fele de nem találom a telepítő linkét sehol se ha valakinek megvan tegye már fel köszönöm előre is ha jól emlékszem ru szerver volt.
Trucker39 írta: Röviden válaszolva, igen van. A heti küldetésekből 57 db-t lehet összeszedni és ezt a hetet is beszámítva 5 hét van még hátra.
A nem heti küldetésekből is jelentős mennyiség összegyűlik, de azokat csak egyszer lehet teljesíteni.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.