Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12680 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés

nagyfater írta: Sziasztok baj volt a gépemmel ezért újra lett telepítve.Így aztán a teszt szerver is el tűnt róla,keresgéltem minden fele de nem találom a telepítő linkét sehol se ha valakinek megvan tegye már fel köszönöm előre is ha jól emlékszem ru szerver volt.

Szia a zászló a nevednél eu-t mutat, vagy az nem jelent semmit? (mármint melyik szerón voltál)Szóval szerintem nem ru volt az:)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Eper által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12708 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Kérdés

Eper írta:

nagyfater írta: Sziasztok baj volt a gépemmel ezért újra lett telepítve.Így aztán a teszt szerver is el tűnt róla,keresgéltem minden fele de nem találom a telepítő linkét sehol se ha valakinek megvan tegye már fel köszönöm előre is ha jól emlékszem ru szerver volt.

Szia a zászló a nevednél eu-t mutat, vagy az nem jelent semmit? (mármint melyik szerón voltál)Szóval szerintem nem ru volt az:)

Üdv!

Ö a Teszt szerverhez tartozó klienst keresi... ;)
Az más!

Szerintem, a legközelebbi nagyobb patchnél, a hivatalos oldalon a hírek között biztosan meg fogod találni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja zstorok75 által.

Több
8 éve 10 hónapja #12731 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés
haliho, tegnap neztem ra erre a gyongyos dologra eloszor, valami 120-ig van kuldi, ez hogyan mukodik ? mikor atlepi a hatart, vannak a skalan korok gondolom ott, akkor kapunk uj kuldiket ? es olyankor megmarad a regiekbol az is amit meg nem csinaltunk meg ?
ertelemszeruen az erdekel van-e eselyem a 260-ra :D

Több
8 éve 10 hónapja #12733 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Röviden válaszolva, igen van. A heti küldetésekből 57 db-t lehet összeszedni és ezt a hetet is beszámítva 5 hét van még hátra.

A nem heti küldetésekből is jelentős mennyiség összegyűlik, de azokat csak egyszer lehet teljesíteni.

Az össz mennyiséget a vonalon látod, ha egy- egy cél teljesül, annak az ajándékát mindenki megkapja.

A személyes gyűjtés eredményét meg természetesen te kapod meg.

157 ha jól tévedek a kritikus szám, a fölött részt veszel a romboló kisorsolásán.
260 a másik kritikus szám, ennek teljesítésekor automatikusan megkapod a rombolót.

Természetesen a közben gyűjtött gyöngyök is értékesek, hiszen elég sok zászlót, stb. lehet közben szépen begyűjteni.

Több
8 éve 9 hónapja #12736 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta: Röviden válaszolva, igen van. A heti küldetésekből 57 db-t lehet összeszedni és ezt a hetet is beszámítva 5 hét van még hátra.

A nem heti küldetésekből is jelentős mennyiség összegyűlik, de azokat csak egyszer lehet teljesíteni.

thx, a weakly az meglett egy nap alatt, az nem gond, a tobbire meg van sok ido, mondjuk a jatszal 2-5 tierben... megoldhato ha muszaj, 3-ban visszaveszem a Kohlberget, arrol jo emlekeim vannak, negyen meg vagy a Phoenixet, vagy az Isokazet. még eldontom :)

az 5 het meg gondolom rahagyassal van szamolva, ha 3 alatt osszegyulik a 10 milla, akkor ennyi volt... van ra tipp, hogy hanyan toljak ? ha 20k jatekost erdekel, akkor ennek fele siman megcsinalhatja a 150-t, annyi is eleg, akkor meg mindig csak minden otodiknek lesz rombija...

Több
8 éve 9 hónapja #12739 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Annyit tudok, ami a weboldalukon van fenn. A küldetés kezdete és a vége.

A végére február 24 van írva. Olyan nincs mellé biggyesztve, ha hamarabb összegyűlik a gyöngy, akkor hamarabb van küldetés vége is.

Mondjuk a WG-nél bármelyik eset előfordulhat.

Szerencsére a küldetéseken már túl vagyok, már csak a heti küldetések vannak hátra. Azoknak meg mindegy, mivel van megcsinálva.

Oldalmegjelenítési idő: 0.415 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.