Csak egy gyors kérdés...

Több
8 éve 10 hónapja #12623 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Kérdés

Eper írta: Csak egy kérdés... :)

A gyöngyös küldetések érdekelnének, lehet látni milyen questek vannak egymás után?
Valahol látható, hogyan lehet meg a romboló (mikor mit kell teljesíteni, hogy meglegyen)? Remélem nem kell hozzá minden, mert az anyahajós részt szívesen kihagynám.

A Project R saját oldaladon szépen látod mik vannak és hol tartasz.
sajnos (vagy nem) a játékban ezek nem láthatóak.
worldofwarships.eu/en/project_r/missions
itt pedig a mérföldkövek vannak (hogy mikor mit kapsz személyesen)
worldofwarships.eu/en/project_r/goals

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #12624 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés
Sajnos az angol tudásom enyhén szólva is hiányos...
Szóval azt akartam csak tudni hogy melyikek nem ismétlődő küldik, és melyikek igen (főleg hogy mikor is van a hét váltása vasárnap, szerda csütörtök...)

Ráadásul ez a 10 milla gyöngy buli... szóval ha van 150 db felett akkor ha eléri az összes a 10 millát akkor kiosztanak 2000 db rombolót ugye jól értem?????
De ha kb 30000 ember megcsinálja a rombolósat (annál többet sosem láttam onlány)
akkor nekik már meg van és hát akkor máris elértünk 7,8 millióhoz szóval hogyan is lehet meg a 10 milla?:) vagy kinek is mit osztanak....

Több
8 éve 10 hónapja #12626 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
A weekly (heti) az ismétlődő, többi állandó. A váltás hétfő reggel van, olyan 3-5 környéke (pontosabban akkor van, mikor a verzióváltás történik, gondolom én)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #12628 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Kérdés
Nem olyan bonyolult a dolog.

Február végéig lehet gyöngyöt küldeni. Valaki beírta már a pontos dátumot, most nem keresem elő.

Ha megfigyeled a küldetés oldalát, akkor csoportokra van bontva a missions fül alatt.

Abból ha megkeresed a WEEKLY csoportot, nos az lesz a heti küldetés. A heti fordulónap meg tegnap reggel volt. Vagyis ebből következik, hogy a heti küldetést hétfőként indítják újra.

A többi küldetést viszont csak egyszer lehet megcsinálni.

A hajó kisorsolásáról az About fülön találsz infót. Én sem tudok más nyelveket, de a gooogle segít. A lényeg, hogy 150 gyöngy összeszedése után be kerülsz abba a kalapba, ahol 2000 rombolót sorsolnak ki.

Ha viszont összeszedsz 260 db-t, akkor sorsolás nélkül is megkapod az ajándék rombolót.

Szerk.: Csak meg kerestem. A küldetés vége: Február 24.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Szete58, Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12631 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Kérdés

Trucker39 írta: Nem olyan bonyolult a dolog.

Február végéig lehet gyöngyöt küldeni. Valaki beírta már a pontos dátumot, most nem keresem elő.

Ha megfigyeled a küldetés oldalát, akkor csoportokra van bontva a missions fül alatt.

Abból ha megkeresed a WEEKLY csoportot, nos az lesz a heti küldetés. A heti fordulónap meg tegnap reggel volt. Vagyis ebből következik, hogy a heti küldetést hétfőként indítják újra.

A többi küldetést viszont csak egyszer lehet megcsinálni.

A hajó kisorsolásáról az About fülön találsz infót. Én sem tudok más nyelveket, de a gooogle segít. A lényeg, hogy 150 gyöngy összeszedése után be kerülsz abba a kalapba, ahol 2000 rombolót sorsolnak ki.

Ha viszont összeszedsz 260 db-t, akkor sorsolás nélkül is megkapod az ajándék rombolót.

Szerk.: Csak meg kerestem. A küldetés vége: Február 24.

Bocsi, szerintetek ha febr.24 szerda a vége akkor nem lehet hogy szerdánként van hét váltás?:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 10 hónapja #12633 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Kérdés
Tegnap hajnalban volt váltás. ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Oldalmegjelenítési idő: 0.468 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.