Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49777 Írta: Mydgard
Mydgard válaszolt a következő témában: Kérdés

Szete58 írta:

Mydgard írta: (...) es akkor eldol kinek van igaza.

Mindig az Asszonynak van igaza. Ez tudott!

Na igen. :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja #49789 Írta: Roland
Roland válaszolt a következő témában: Kérdés

Storm írta: Sokszor olvastam már, hogy a WG befolyásolja a csaták kimenetelét. Egyszer legalább ezt valaki komolyan átgondolta, hogy mégis mi értelme lenne? "Haha éppen játszik xy tegyük már tönkre a napját." Ebben hol a logika? Egy cég el akarja kergetni a potenciális vásárlóit? Vagy talán túl jó a játékos és balanszolni kell a statjait, hogy ne legyen nagyon kiemelkedő? Ez is csak oda vezet, hogy elbukják a profitot. Ezekre a kérdésekre nagyon szívesen meghallgatnám az értelmes, logikus válaszokat. Lehet, hogy csak én nem értek ezekhez a dolgokhoz.

Nekem régebben volt olyan, hogy az egész enemy csapatból (random csata) 3 játékoson kívül mindenki kifagyott a csata elején. 2800 csatám alatt egyszer történt ilyen.

na erre azt mondanám neked hogy az utolsó rangolt meccsem után megnéztem profilban a csapatom és az ellen tagjait. saját csapat 44-47% közötti winratel volt megáldva míg az ellen csapatában 50% alatti nem volt. és akkor mond el hogy nem manipulált. micsoda véletlenek vannak nem???

Több
6 éve 10 hónapja #49791 Írta: Storm
Storm válaszolt a következő témában: Kérdés

Roland írta:

Storm írta: Sokszor olvastam már, hogy a WG befolyásolja a csaták kimenetelét. Egyszer legalább ezt valaki komolyan átgondolta, hogy mégis mi értelme lenne? "Haha éppen játszik xy tegyük már tönkre a napját." Ebben hol a logika? Egy cég el akarja kergetni a potenciális vásárlóit? Vagy talán túl jó a játékos és balanszolni kell a statjait, hogy ne legyen nagyon kiemelkedő? Ez is csak oda vezet, hogy elbukják a profitot. Ezekre a kérdésekre nagyon szívesen meghallgatnám az értelmes, logikus válaszokat. Lehet, hogy csak én nem értek ezekhez a dolgokhoz.

Nekem régebben volt olyan, hogy az egész enemy csapatból (random csata) 3 játékoson kívül mindenki kifagyott a csata elején. 2800 csatám alatt egyszer történt ilyen.

na erre azt mondanám neked hogy az utolsó rangolt meccsem után megnéztem profilban a csapatom és az ellen tagjait. saját csapat 44-47% közötti winratel volt megáldva míg az ellen csapatában 50% alatti nem volt. és akkor mond el hogy nem manipulált. micsoda véletlenek vannak nem???

Ja véletlen. 45-55 között van a legtöbb játékos. De ne kezdjük előről az egészet. Aki szerint a játék manipulált az idegeskedjen rajta én meg szépen leülök szórakozni a gép elé és nem gyártok baromságokat, ha valami nem megy.

Én ezzel befejeztem a témát.

Több
6 éve 10 hónapja #49793 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Kérdés

AtuqShaman írta:

Mcarthur73 írta: Esetleg,mondom ESETLEG annyi lehet,hogy ha idegesít a dolog(frusztrál,hogy nem tudsz feljebb jutni a mesterségesen generált minőségi rendszeren és külső befolyásolást érzel,mert szerinted ez totál igazságtalan és méltatlan)),akkor próbálod a te saját oldaladon levő változókat minél jobban kiküszöbölni.Prémium nap,fejlesztés-dublonból,zászló hegyek,prémium hajók.....ilyeneket vesznek emberek.Már hallottam ilyenről.. :whistle: :whistle: :whistle:

Szoval szerinted pay to win?
Elbol megcafolom, van premiumom es premium hajokra is koltottem (en nagyon hulye) es olyan csapnivalo csaptokkal csak vesziteni lehet amiket be ad az mm rng. Felet egyedul kilovom az ellennek, de a csapat nembir a maradekkal, 11v6 es megis kifekszenek. Biztos en vagyok a rossz jatekos ott is azert vesztett meccs.

Én 7 év alatt még 1 ft-ot nem adtam WG-nek és 60% a WR-em, akkor most mivan? nem támogatom őket ők meg támogatnak engem? Érdekes..
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz, AtuqShaman, Jaszon

Több
6 éve 10 hónapja #49796 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Kérdés
Irigyellek erte egy kicsi. ;)

Több
6 éve 10 hónapja #49801 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Kérdés

Nik0nosz írta: Én 7 év alatt még 1 ft-ot nem adtam WG-nek és 60% a WR-em, akkor most mivan? nem támogatom őket ők meg támogatnak engem? Érdekes..

Reménykednek! ;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.310 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.