Rangsorolt csaták / Ranked Battles

Több
6 éve 10 hónapja #49202 Írta: Myrsky
Myrsky válaszolt a következő témában: Kérdés
DoY-os 90k torp dmg-es küldetés miatt mentem egy párat Kageroval Ranked-ben, a sebzés nem jött össze, a 12-es rank viszont igen. 11 is majdnem összejött, de éppencsak bebuktuk az utolsó csatát, azóta pedig visszaestem 12 0*-ra, így azt hiszem ennyiben maradok.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
6 éve 10 hónapja - 6 éve 10 hónapja #49219 Írta: Barbar22sv1
Barbar22sv1 válaszolt a következő témában: Kérdés
A ranked csodás világa.Az agyhalott rombolónk elment a pálya szélére a végén.Akkor vettem észre,mikor kértem supportot.Ezt azzal indokolta,hogy elege van a rossz MM-ből. Utolsó akcióként szétlőttem a rombijukat, és rammoltam az ellen NC-t.A kör után rámírt,hogy noob vagyok. Szerintem nem rankedezek tovább,ehhez gyengék az idegeim.. :angry:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 6 éve 10 hónapja Barbar22sv1 által.

Több
6 éve 10 hónapja #49221 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Kérdés
Fészkeljen varjú a wg orrába,nagyon tiltakozott,de csak összejött :P

A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Rallyefan81, Jaszon, Drogon_Rider

Több
6 éve 10 hónapja #49336 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Kérdés
Ezek a virtuális falak -értsd MM rng, és társai...
Ha NC-vel megyek, akkor 2 tűz fix, ha cruiserrel, akkor 5 BB, ha DD-vel biztos hogy minimum eggyel több radaros cruiser ott...
Most r6****-r5 közt ingáztam, 14L,11W arányban, mert ha bejutok kiesek, ha bejutáskor 2 csata futott, akkor a kövi kettő fix bukó...
Ennél még a legutóbbi is jobb volt...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Barbar22sv1

Több
6 éve 10 hónapja #49353 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Kérdés
Rank 4, és ha valaki úgy véli, hogy itt már összeszedettebb a csapat... annak keserű lesz az ébredés... tegnap lifteztem 4/3 és 4/0 között.

Több
6 éve 10 hónapja #49354 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Kérdés
Én most 2 kampány küldi miatt mentem 2 kört (high caliber, dreadnaught medál kellett), maradok rank10-be Xd (10-3 volt eddig a max, csak utána bukóval vissza, most vagyok 10-2-n)

Csak szerintem nehezebb ez a szezon? Előző valahogy könnyebbnek tűnt ,vagy sok volt t6-tal az újonc?

Oldalmegjelenítési idő: 0.291 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.