- Köszönetek: 752
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel.
Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel.
Nik0nosz írta:
Azért egy képzett kapitány 7-es BB-vel szétkapja a Fuso-t. Én is azzal kezdtem rankedet még a 7-esben is váltva mentem Haguro-val, de közben visszavettem a Nagatot és azért érzem a különbséget rendesen..
A Fuso akkor jó ha cirkálók ellen kell harcolni a 12 ágyú miatt, BB ellen 13 km fölött kb. semmi esélye. De még ígyis az a leghasznosabb 6-os hajó talán amit oda visznek, de találkoztam Rank 5 alatt Anshan-nal meg elég sok Mutsukival is a látótáv miatt.
Kzoli írta:
Nik0nosz írta:
Azért egy képzett kapitány 7-es BB-vel szétkapja a Fuso-t. Én is azzal kezdtem rankedet még a 7-esben is váltva mentem Haguro-val, de közben visszavettem a Nagatot és azért érzem a különbséget rendesen..
A Fuso akkor jó ha cirkálók ellen kell harcolni a 12 ágyú miatt, BB ellen 13 km fölött kb. semmi esélye. De még ígyis az a leghasznosabb 6-os hajó talán amit oda visznek, de találkoztam Rank 5 alatt Anshan-nal meg elég sok Mutsukival is a látótáv miatt.
Képzet kapitány a Fuso is lehet, másodsorban nem kell félni egy hatos BB egy hetestől alaphelyzetben is játszanak egymás ellen. Ami számít az maga a játékos, hogy helyezkedik hogy lő, a Fuso simán képes egy nagatoval harcolni persze úgy nem ha nincs átgondolva közben az hogy hol kezdem el a harcot és hogy helyezem el a hajót közben és merre lesz a hajó mozgása. Mert az nyilván való ha oldalt állunk egymásnak és elkezdjük egymást csépelni onnét nem fog kijönni győztesen. Nagyon sokan várják a Yamatot de ugyan akkor panaszkodnak az Isumora el kell mondani aki nem tud játszani az Isumoval annak piszok nagy csalódás lesz a Yamato egy tier különbség van ott is a két hajó közt és ha szembe kerülnek egymással azt nem lehet elmondani hogy a csata el van döntve!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.