Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22942 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel. :silly:
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #22950 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Fuso a test szerveren

Mellékletek:

Több
8 éve 4 hónapja #22953 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel. :silly:

Azért egy képzett kapitány 7-es BB-vel szétkapja a Fuso-t. Én is azzal kezdtem rankedet még a 7-esben is váltva mentem Haguro-val, de közben visszavettem a Nagatot és azért érzem a különbséget rendesen..
A Fuso akkor jó ha cirkálók ellen kell harcolni a 12 ágyú miatt, BB ellen 13 km fölött kb. semmi esélye. De még ígyis az a leghasznosabb 6-os hajó talán amit oda visznek, de találkoztam Rank 5 alatt Anshan-nal meg elég sok Mutsukival is a látótáv miatt.

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22955 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel. :silly:

Te nem vagy mérvadó! Te még egy balatoni komppal is csinálnál minimum három killt! :whistle: :) :cheer: :lol: :silly:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Szete58 által.

Több
8 éve 4 hónapja #22960 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Nik0nosz írta:

Azért egy képzett kapitány 7-es BB-vel szétkapja a Fuso-t. Én is azzal kezdtem rankedet még a 7-esben is váltva mentem Haguro-val, de közben visszavettem a Nagatot és azért érzem a különbséget rendesen..
A Fuso akkor jó ha cirkálók ellen kell harcolni a 12 ágyú miatt, BB ellen 13 km fölött kb. semmi esélye. De még ígyis az a leghasznosabb 6-os hajó talán amit oda visznek, de találkoztam Rank 5 alatt Anshan-nal meg elég sok Mutsukival is a látótáv miatt.

Képzet kapitány a Fuso is lehet, másodsorban nem kell félni egy hatos BB egy hetestől alaphelyzetben is játszanak egymás ellen. Ami számít az maga a játékos, hogy helyezkedik hogy lő, a Fuso simán képes egy nagatoval harcolni persze úgy nem ha nincs átgondolva közben az hogy hol kezdem el a harcot és hogy helyezem el a hajót közben és merre lesz a hajó mozgása. Mert az nyilván való ha oldalt állunk egymásnak és elkezdjük egymást csépelni onnét nem fog kijönni győztesen. Nagyon sokan várják a Yamatot de ugyan akkor panaszkodnak az Isumora el kell mondani aki nem tud játszani az Isumoval annak piszok nagy csalódás lesz a Yamato egy tier különbség van ott is a két hajó közt és ha szembe kerülnek egymással azt nem lehet elmondani hogy a csata el van döntve!

Több
8 éve 4 hónapja #22961 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta:

Nik0nosz írta:

Képzet kapitány a Fuso is lehet, másodsorban nem kell félni egy hatos BB egy hetestől alaphelyzetben is játszanak egymás ellen. Ami számít az maga a játékos, hogy helyezkedik hogy lő, a Fuso simán képes egy nagatoval harcolni persze úgy nem ha nincs átgondolva közben az hogy hol kezdem el a harcot és hogy helyezem el a hajót közben és merre lesz a hajó mozgása. Mert az nyilván való ha oldalt állunk egymásnak és elkezdjük egymást csépelni onnét nem fog kijönni győztesen. Nagyon sokan várják a Yamatot de ugyan akkor panaszkodnak az Isumora el kell mondani aki nem tud játszani az Isumoval annak piszok nagy csalódás lesz a Yamato egy tier különbség van ott is a két hajó közt és ha szembe kerülnek egymással azt nem lehet elmondani hogy a csata el van döntve!

A fuso az még elmegy ranked csatán, mert azért nem rossz kis hajó :) , de ha a tegnapi szitut nézem fusoval tuti nem jöttem volna jól ki belőle, de nagatoval könnyedén . mentem Nagatoval tisztes távot 13-14 km -t tartva az ellentől , de egyzser csak azt veszem észre miközben aprítom az ellen fusot. hogy egy 7 es orosz cirkáló a szigetek takarását kihasználva megpróbál a közelembe férközni, 9k hp je volt csak. Még az ágyúkat se fordítottam felé, mert a másodlagosok 4,5 km es távon már szépen muzsikálnak és szegény erre nem számított, mert a torpedoit is feleslegesen indította el, viszont csobbant is szépen, és volt olyan mákom, hogy közben az ellen fuso szépen oldalt fordult és egy salvoból lekaptam a maradék hp-ját , én meg bezsebeltem a double strike plecsnit ;)

Oldalmegjelenítési idő: 0.359 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.