- Köszönetek: 752
Szete58 írta:
Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel.
Te nem vagy mérvadó! Te még egy balatoni komppal is csinálnál minimum három killt!
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Kzoli írta:
Nik0nosz írta:
Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel.
Azért egy képzett kapitány 7-es BB-vel szétkapja a Fuso-t. Én is azzal kezdtem rankedet még a 7-esben is váltva mentem Haguro-val, de közben visszavettem a Nagatot és azért érzem a különbséget rendesen..
A Fuso akkor jó ha cirkálók ellen kell harcolni a 12 ágyú miatt, BB ellen 13 km fölött kb. semmi esélye. De még ígyis az a leghasznosabb 6-os hajó talán amit oda visznek, de találkoztam Rank 5 alatt Anshan-nal meg elég sok Mutsukival is a látótáv miatt.
Képzet kapitány a Fuso is lehet, másodsorban nem kell félni egy hatos BB egy hetestől alaphelyzetben is játszanak egymás ellen. Ami számít az maga a játékos, hogy helyezkedik hogy lő, a Fuso simán képes egy nagatoval harcolni persze úgy nem ha nincs átgondolva közben az hogy hol kezdem el a harcot és hogy helyezem el a hajót közben és merre lesz a hajó mozgása. Mert az nyilván való ha oldalt állunk egymásnak és elkezdjük egymást csépelni onnét nem fog kijönni győztesen. Nagyon sokan várják a Yamatot de ugyan akkor panaszkodnak az Isumora el kell mondani aki nem tud játszani az Isumoval annak piszok nagy csalódás lesz a Yamato egy tier különbség van ott is a két hajó közt és ha szembe kerülnek egymással azt nem lehet elmondani hogy a csata el van döntve!
Kzoli írta: Ebben nagyon nem értünk egyet én végig toltam a japán BB ágat mindennel játszottam eleget de az hogy 10:9 arányban a Nagato nyer az teljesen kizárt. A Yamato gyengéje a tűz porig lehet égetni nem egy isumoval de még egy kilences cirkálóval is.
Kzoli írta: Egy csatában nagyon ritkán van ideális helyzet amit írsz az volna apapír forma de valóság mást mutat. De nem fogunk ebben egyetérteni ami rendben is van, hiszen ahány ember annyiféle szemlélet és gondolkodás ettől szép a világ.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.