Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #22962 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Szete58 írta:

Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel. :silly:

Te nem vagy mérvadó! Te még egy balatoni komppal is csinálnál minimum három killt! :whistle: :) :cheer: :lol: :silly:

Ha máshogy nem megy akkor ramolás van megy egy komppal is :silly:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #22963 Írta: Nik0nosz
Nik0nosz válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta:

Nik0nosz írta:

Kzoli írta: Azért ez a Fuso Rankedban is nagyon jól megy, a multkor azt mondták nekem ne használjak rankedben Fuso mert megölnek a hetes hajók hát itt most mindenki hetes hajóval volt megtöröltem a taknyos orrukat néhány lövedékkel. :silly:

Azért egy képzett kapitány 7-es BB-vel szétkapja a Fuso-t. Én is azzal kezdtem rankedet még a 7-esben is váltva mentem Haguro-val, de közben visszavettem a Nagatot és azért érzem a különbséget rendesen..
A Fuso akkor jó ha cirkálók ellen kell harcolni a 12 ágyú miatt, BB ellen 13 km fölött kb. semmi esélye. De még ígyis az a leghasznosabb 6-os hajó talán amit oda visznek, de találkoztam Rank 5 alatt Anshan-nal meg elég sok Mutsukival is a látótáv miatt.

Képzet kapitány a Fuso is lehet, másodsorban nem kell félni egy hatos BB egy hetestől alaphelyzetben is játszanak egymás ellen. Ami számít az maga a játékos, hogy helyezkedik hogy lő, a Fuso simán képes egy nagatoval harcolni persze úgy nem ha nincs átgondolva közben az hogy hol kezdem el a harcot és hogy helyezem el a hajót közben és merre lesz a hajó mozgása. Mert az nyilván való ha oldalt állunk egymásnak és elkezdjük egymást csépelni onnét nem fog kijönni győztesen. Nagyon sokan várják a Yamatot de ugyan akkor panaszkodnak az Isumora el kell mondani aki nem tud játszani az Isumoval annak piszok nagy csalódás lesz a Yamato egy tier különbség van ott is a két hajó közt és ha szembe kerülnek egymással azt nem lehet elmondani hogy a csata el van döntve!

Akkor úgy mondom hogy két azonosan képzett kapitány találkozik szembe egymással akkor 10/9x Nagato nyer, mint mondtam a Fuso cirkálók ellen jó vagy 13 km alatt a BB-k ellen, amik már nála 1 szinttel magasabbak.
Az Izumoval nem voltam kibékülve, talán a végére ráéreztem de a Yamato klasszisokkal jobb, már csak azért is mert ha szemben harcolnak egymással a kaliber miatt minden salvoval 2x több sebzést adsz neki mint ő vissza+gyorsabban is tölt+több a hp. Izumo esélytelen Yamatoval szemben. Legalábbis nekem ez a személyes véleményem/tapasztalatom. Persze ott az RNG ami azért sok mindenen tud változtatni..

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22965 Írta: Kzoli
Ebben nagyon nem értünk egyet én végig toltam a japán BB ágat mindennel játszottam eleget de az hogy 10:9 arányban a Nagato nyer az teljesen kizárt. A Yamato gyengéje a tűz porig lehet égetni nem egy isumoval de még egy kilences cirkálóval is.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 4 hónapja #22966 Írta: Nik0nosz

Kzoli írta: Ebben nagyon nem értünk egyet én végig toltam a japán BB ágat mindennel játszottam eleget de az hogy 10:9 arányban a Nagato nyer az teljesen kizárt. A Yamato gyengéje a tűz porig lehet égetni nem egy isumoval de még egy kilences cirkálóval is.

Ez jó de pl az Izumo töltésideje 30 sec és nekem az 5. sorból fel van rakva a consumable gyorsabb töltése, zászlóval+Damage party 2-vel ez nagyon gyorsan redukálható+Repair party.

Fusoval van 1 rakat csatám, mivel megtartottam, azt hiszem ismerem az erősségeit/gyengéit, ahogy szintúgy végig toltam a japán BB ágat. Nem is kell egyet értenünk, Te is másképp látod én is, Imádom a Fusot mert nagyon jó hajó, nem véletlenül tartottam meg, de azért a Nagato nagyobb kalibere+ 7,6 km-es másodlagos ágyúkkal szerintem porig rombolja a Fuso-t. Már csak azért is mert ha az összes ágyút használni akarod akkor rendesen ki kell fordítani a hajót, akkor meg jön a 410 mm-es eső. Randomban ezeket a hátrányokat simán le lehet küzdeni, mert ha látod, hogy másra fókuszálnak akkor simán oszthatod az áldást. :lol:

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22967 Írta: Kzoli
Egy csatában nagyon ritkán van ideális helyzet amit írsz az volna apapír forma de valóság mást mutat. De nem fogunk ebben egyetérteni ami rendben is van, hiszen ahány ember annyiféle szemlélet és gondolkodás ettől szép a világ. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Kzoli által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Nik0nosz

Több
8 éve 4 hónapja #22968 Írta: Nik0nosz

Kzoli írta: Egy csatában nagyon ritkán van ideális helyzet amit írsz az volna apapír forma de valóság mást mutat. De nem fogunk ebben egyetérteni ami rendben is van, hiszen ahány ember annyiféle szemlélet és gondolkodás ettől szép a világ. :)

Persze, én a rankedre értettem, ott már nehezebb a dolgod vele, mert sokkal kevesebb a hajó, kevésbé oszlik meg a figyelem, nem nagyon tudod kihasználni a nagy lőtávot.

Oldalmegjelenítési idő: 0.254 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.