Japán csatahajók

Több
8 éve 4 hónapja #22877 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Kzoli írta: Valójában a kapitányt azt végig kell vinni Tier X-ben már igazán nagy jelentősége van a kapitánynak. Aki végig viszi a kapitányt annak X-ben már igazán jó kapitánya van.

mit jelent az igazán jó kapitány?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #22878 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

pkrusi írta:

Kzoli írta: Valójában a kapitányt azt végig kell vinni Tier X-ben már igazán nagy jelentősége van a kapitánynak. Aki végig viszi a kapitányt annak X-ben már igazán jó kapitánya van.

mit jelent az igazán jó kapitány?

Jelentem Admirális Úr! A csatát megnyertük, a sört pedig behűtöttük!

----

P. S.: Jobb, mint Hiei.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22882 Írta: Kzoli
Kzoli válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Más kell egy BBhez és más egy cirkálóhoz, a kapitányi skillek kiosztásánál nem azt kell figyelni, hogy amiben erős az még erősebb legyen, ha nem a gyengeségeit kell kompenzálni, példa én az NC elvittem 100 légvédelemig feleslegesen, azonban de a damage control nem erősítettem ez hiba volt mert az az egyik gyengesége és a ha hamarabb tudnám újra használni az csata közben rengeteget számítana.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Kzoli által.

Több
8 éve 4 hónapja #22885 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ez egy örök kérdés, hogy az erősségeit erősítsük vagy inkább a gyengeségeit kompenzáljuk... ez teljes mértékben egyéni stílus és döntés kérdése... én inkább hajlok az előbbire, de kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a paplan...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: pkrusi

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #22889 Írta: pkrusi
pkrusi válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Szete58 írta: Ez egy örök kérdés, hogy az erősségeit erősítsük vagy inkább a gyengeségeit kompenzáljuk... ez teljes mértékben egyéni stílus és döntés kérdése... én inkább hajlok az előbbire, de kinek a pap, kinek a papné, kinek meg a paplan...

egyet értek, egyéni játékstílus kérdése ez.

pl Fusot semmiképp nem fogom eladni, kapitány is egész fasza (kb 14-15) skillpont, ugyanennyi van amagi kapitányon is, de nem biztos hogy ezt a hajót megfogom tartani. még van időm beleszokni... de ha yamato a cél, akkor felesleges mégegy t8as fun hajó
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja pkrusi által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 4 hónapja #22893 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

vcsaba1968 írta: A Myogi eredetileg se volt az nagy találati arányu hajo de ha belejöttél szépen lödözte a citadelláka.
Tulajdonkép jo gyakorlás hogyan kell löni a japán csatahajokkal.

hát... eddig lőttem vele 2 citadellát, de a jellemző inkább az, hogy 5-6km-ről is mellémegy :D
eddig ez a legborzalmasabb csatahajó, amiben ültem... a Wyoming élvezet hozzá képest.
ráadásul úgy néz ki, mint egy teherszállító gőzösre ráhegesztettek 3 tornyot, aztán feladták, mert felborult volna :D

nem mondom, hogy a Kongo pontos, de az ARP Kongóval és társaival mentem már szép köröket.
alig várom, hogy eladhassam végre...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.