Japán csatahajók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 4 hónapja #23021 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Butaság.Elöször is fullozd ki a Nagatot aztán nézd meg mit tud,mert 60-80kval pont eltartja magát.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 4 hónapja #23022 Írta: Szete58
Szete58 válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Pipi1495 írta: Nagato VII-Sajnos el kell adnom ezt a remek csatahajót.Ugyanis prémium nélkül nem tudja magát fenttartani.

Ezt én egyszerűen nem értem... hogy jön ide, egy játékba az a szó, hogy „kell”? Összelövöldözöd vele a C-testre való XP-t, ha meg veszteséges vagy mégis, azt a kreditmennyiséget kifarmolod a többi hajóddal...
Amúgy meg: ha Nagatóval vagy bármi mással VII-es tierben veszteséges vagy, ott nem a hajóval vannak gondok, valamit nem optimálisan csinálsz vele... biztos van itt is, de ha rákeresel a YouTube-on, találsz videókat róla, más hogyan gyúrja vele az ipart. Tanulni sose szégyen.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Pipi__

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23032 Írta: Pipi__
Pipi__ válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Jelenleg igy állnak a fejlesztések és a kapitány a Nagaton.Mindenesetre megvárom még a c testet és meglátom.Kongo és a Fuso arat,na igaz azok fullosak.Egyébként azt is csinálom h a többi hajóval pótolom a veszteségeket.
Sokat gondolkodtam h átviszem a Fuso v a Kongo kapitányát rá amik sokkal fejlettebbek,de hagytam most az egyszer.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Pipi__ által.

Több
8 éve 4 hónapja #23033 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
tier 7 felett nem ritka a prémium előfizetés, nekem is van már két hónapja, pedig csak kivételnek gondoltam...
jól ki van ez találva, ha hozzászoksz, utána nehéz mezei account-al menni...

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23036 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Japán csatahajók

Pipi1495 írta: Sokat gondolkodtam h átviszem a Fuso v a Kongo kapitányát rá amik sokkal fejlettebbek,de hagytam most az egyszer.

Vinni kell tovább a fejlettebb kapitányt.
Kisebb tierben jobb új kapitányt húzni.
High alert helyett a superintendent ajánlott, utóbbi több hasznot hoz a hp visszatöltéssel.
A Magazine Modification 1 helyett a Main Armaments Modification 1-t ajánlanám.
Damage Control 2 helyett nálam a Steering Gears 2 van fent de ez már ízlés kérdése. :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja PzPuma által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, Pipi__

Több
8 éve 4 hónapja - 8 éve 4 hónapja #23039 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán csatahajók
Ma t10-be dobot a rendszer izumoval, montana, iowa, moskva, ibuki volt ellenem, nekem egy iowa meg 2 egyéb hajó volt. Nem mentem túl közle az ellenséghez, de a sebzésemen ez meg is látszott.

Nem néztem meg az ágyústatot, de így stockként kicsit meg kell szoknom, de még mindig jobb célozni ezzel, mint coloradoval.

Eddig anyagilag nem volt annyira nagy gond, -3k, majd egy +1k és +3k-nál tartok, de gondolom később rosszabb lesz

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 4 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.248 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.